RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (948. sayfa)
-
-
Ahahaahaha bayıldım 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 1080p hatta 1200p'ye kadar 60fps kaldırsa bile PS5 Pro için reklam malzemesi olacak buna gelecek nextgen patch sanki.
-
Red Dead Redemption 2'nin Güncel Satış Sayısı Açıklandı
Rockstar Games tarafından geliştirilen vahşi batı temalı açık dünya aksiyon-macera oyunu Red Dead Redemption 2 önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Take-Two Interactive tarafından açıklanan mali rapora göre oyun 30 Haziran 2024'te sona eren süreçte 65 milyon satış sayısına ulaştı.
Red Dead Redemption 2 satmaya devam ediyor
Önemli oyun serileri arasında bulunan Red Dead Redemption, çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor. Rockstar Games'in çıkardığı diğer bir oyun Grand Theft Auto V ise 200 milyon satış sayısını aşmış durumda. 2018 yılında piyasaya sürülen Red Dead Redemption 2 hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir yapıya sahip.
Red Dead Online tarafında destek sona ermesine rağmen Take-Two, içerik üreticilerine dayalı ücretsiz kıyafetler ve aylık bonuslarla etkileşimi sürdürmeyi devam ettiriyor. Öte yandan GTA serisinin en yeni oyunu GTA VI şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor ve Rockstar Games, oyunun 2025 sonbaharında çıkış yapacağını yineliyor.
-
Bu oyunu sevemeyen %0.0001lik kesimdenim sanırım 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun hala baş yapıt tekrar tekrar hikaye modunu oynayınca bile sıkmıyor
-
Ps5 güncellemesi "sonunda" gelecek gibi
Yapma inanırım…
Yalnız red dead redemption diyor, 2’nin lafı geçmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu detaya hiç dikkat etmemiştim Yanlış bilgi için özür diliyorum
Elbet bir gün gelecek… 🥲
Ben de o kesimdenim. Atla bir yere gitmek ölüm benim için.
-
Bana da işkence geliyor,inat ediyorum devam ediyorum 2 ay bırakıp,ama olmuyor bir türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bıraktım hocam. Oynanacak gibi değildi benim için
-
beyler gelmeyecek. rockstar rdr yi terk etti. biliyorum zor ama gerçek bu
İnsanlara söyleyince çok garip geliyor da parasını ödeyip pişman olduğum oyunlar listesinde Nba2k24 ile birlikte başı çekiyor bu oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Ekim 2024; 18:30:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pro çıkıyor halen 5 desteği yok ayıp etti bu konuda Rockstar.
-
Xboxdaki gibi 4k Yapıp en azından 40 FPS sabitlese şunu rockstar muazzam olacak. Tekrar dün indirdim yine başladım. Ama sene olmuş 2024, 30 fps oyun oynamak gerçekten işkence. Tamam rdr2 ağır bir oyun ama ne olursa olsun başka bir oyundan gelince çok bariz belli oluyor
-
Pro çıkınca bir umut yine next gen update umudu düştü içimize. PC'de güzel ayarlarda oynamıştım zaten, PS5'e de satın aldım hatta indirdim bile ama bir kez daha koltukta yayılarak 60 fps oynamak için 2 yıldır güncelleme bekliyoruz...
-
Red Dead Redemption 2'nin toplamda 67 milyon adet sattığı açıklandı
x (formerly twitter)De Marke Gaming (@demarkegaming) on Xhttps://x.com/demarkegaming/status/1854841300891189690 -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X