Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
120
Cevap
46
Favori
69.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Story modda gerekli parayı illa hikayeden kazanacaksınız bence. Daha bildiğim kadarıyla soygunlar olacak. Önemli olan online modda nasıl para kasacağımız. Online ne zaman geliyor bilen var mı ?
  • Bounty olayı ciddi can sıkmaya başladı, maske tak ne takarsan tak nafile biraz para kazanmaya başlayınca oyun illegal işler yapmana pek müsade etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reddit'te Wanted sistemi ile alakalı detaylı bir görsel yayınlanmış. Eğer çevirebilecek bir arkadaş benimle irtibata geçer ve çevirilerini gönderebilirse bende görsel üzerine yerleştirip Türkçeleştirilmiş halini Rehber konusuna ana başlığa koyabiliriz. Eğer çevirecek arkadaş kendisi de yapabiliyorsa görsel üzerine yerleştirme yapabilir. Çok kişinin ihtiyacını görür.

EDİT: Diğer ana konuda bir arkadaş çeviri işlemine başladoğını belirtti.

RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 29 Ekim 2018; 19:40:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

Errand Boy trophysi için tam olarak ne yapmak gerekiyor. 3. bölümede geçtim ama kupayi kaçırdımmı acaba
    Kamptaki kişilerin istedikleri itemları teslim etmen gerekiyor. Chapter 2 den başlıyor ve pek çok kişi farklı itemlar istiyor. 5 tanesibi götürmem yeterli olacak. Ben açtım achievement ı. Gayet kolay. Kamp ile ilgilen, onlar senden isteyecekler zamanla.

• Oyuna alt yazı ekleyen arkadaşa desteklerinizi rica ediyorum arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

Reddit'te Wanted sistemi ile alakalı detaylı bir görsel yayınlanmış. Eğer çevirebilecek bir arkadaş benimle irtibata geçer ve çevirilerini gönderebilirse bende görsel üzerine yerleştirip Türkçeleştirilmiş halini Rehber konusuna ana başlığa koyabiliriz. Eğer çevirecek arkadaş kendisi de yapabiliyorsa görsel üzerine yerleştirme yapabilir. Çok kişinin ihtiyacını görür.

EDİT: Diğer ana konuda bir arkadaş çeviri işlemine başladoğını belirtti.

@jigsaw79

Arkadaş cidden emek harcayıp paylaşıyor ben genelde beğeniyorum ancak forumda paylaşıma izin verilmiyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 29 Ekim 2018; 20:17:51 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Kehanist kullanıcısına yanıt
    Hocamıi mesajı editleyip belirttim. Bir arkadaş şuan yapıyormuş çeviriyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

Hocamıi mesajı editleyip belirttim. Bir arkadaş şuan yapıyormuş çeviriyi.
    Hocam farkettim ama alıntı yaptığğım için düzenlesemde sana bildirim gitti kusura bakma :)
  • Yani en azından abone olup beğensek çok iyi olur arkadaş için. Emek harcıyor gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun progressinde %30'lardayım hala en elzem özellikler yeni yeni açılıyor (balık tutma vs vs)

Oyunu ölümüne yüceltenlerdendim ama biraz canımı sıkmaya başladı bu. Oyun bitince mi seçeneklerin tümü açılacak ?

Yani oyunun üçte birini bitirmişim hala daha bana bir keskin nişancı tüfeği için şunu yap bunu yap deme, bir yere girdiğimde, bir eşya almak istediğim hikaye tabanlı-kilitli yazmasın değil mi ? Balık tutmayı hikaye ile öğretme. Garip.

Çok ilginç. Umarım o ilerleme yüzdesi çok farklı bir hesaplama ile hesaplanıyordur. Total ilerlemeyi gösteriyorsa oyun doyurmayacak sanırsam. Zira 3-4 gecedir oynuyorum ve %30 bilemedim. Hani 100 saatler hani 150 saatler.

Daha büyük şehire ayak bile basmadım mesela, haritanın yarısı kapalı. Nasıl %30 oluyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 29 Ekim 2018; 20:45:11 >
  • Beyaz at kaçtı , bir daha nasıl gelir aynı bölgeye

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Herşeyi anlarımda gunsmit silahlar oyun bitincemi açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

Beyaz at kaçtı , bir daha nasıl gelir aynı bölgeye
    Kamp yapın zaman geçirin hocam o bölgede

• Yaptım 1 saat vakit değirdim ,uyudum uyandım gelmedi , şimdi göreve gittim , 1-2 görev sonra tekrar deneyeceğim

• Gel de sor... Eğer öyleyse büyük sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Kamp yapın zaman geçirin hocam o bölgede

Alıntıları Göster
    Ben kamp hic görev yapmadim ve arabian aramaya gittim. Lakin 2saat takildim. Hic bi sekilde belirmedi. Cadir kurduk uyuduk ettik ama yok gelmedi. Sorun ne ?

• Oyunda ki beyaz atı bulamayanlar, görev yapıp tekrar gelirse at yerinde bekliyor

• Oyunda her şey iyi güzelde şu ata yük bindirme kısmını biraz daha detaylı yapsalarmış iyiymiş. Bounty hunt a gidiyorum yolda karşıma Perfect black bear çıkıyor öldürüp derisini alsan dert almasan dert. Hayır çok hızda da gözüm yok bırak birini kendi oturduğumuz yere koyalım diğerini atın arkasına biz atın yularından tutup tempolu yürüyelim. Keza aynı şekilde haritanın bir ucunda ki canlının 3 yıldız derisini alıyorsunuz oraya sadece onun için gitmiş oluyorsunuz. Başka hayvan kesseniz vs alamıyorsunuz alsanız taşıyamıyorsunuz. Bu baya canımı sıktı. Umarım hikayenin sonlarına doğru at arabasına sahip olma gelirde avlara at arabasıyla çıkılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.