Bildirim
RED DEAD REDEMPTION 2 - REHBER- YARDIMLAŞMA KONUSU (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çeviri ve görsel düzenleme bitmiş bulunmakta. @O Rly Dude'e çevirisi için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 30 Ekim 2018; 0:12:11 > -
Hocam tam da bu SS'yi atmaya gelmiştim konuya.
@CheKD hocam sizin detaylı rehber hazırladığınızı biliyorum belki bu çeviri işinize yarar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi aldım, çeviriniz ve arkadaşın bunları resme eklemesi güzel olmuş. Konuyu açtığımda bunu da eklerim. Teşekkürler hazırladığınız için. -
sende mi rehber konusu açıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: CheKD
Resmi aldım, çeviriniz ve arkadaşın bunları resme eklemesi güzel olmuş. Konuyu açtığımda bunu da eklerim. Teşekkürler hazırladığınız için.
e ne olacak forumda 3 tane red dead 2 konusu mu olacak -
Ben konu açacağımı daha önce söylemiştim, aceleye gelmesini ve baştan savma bir şey olmasını istemiyorum bu yüzden tüm yazıları, resimleri hazırlamadan konuyu açmayacağım. Şu anda karakterleri hazırlıyorum, liste yaptım o liste bittiğinde konusunu açacağım. -
iyi bakalım , saolasın artık hepsini takip ederiz biz de ne yapalım :)quote:
Orijinalden alıntı: CheKD
Ben konu açacağımı daha önce söylemiştim, aceleye gelmesini ve baştan savma bir şey olmasını istemiyorum bu yüzden tüm yazıları, resimleri hazırlamadan konuyu açmayacağım. Şu anda karakterleri hazırlıyorum, liste yaptım o liste bittiğinde konusunu açacağım. -
Elinize sağlık arkadaşlar çok yararlı bir konu olmuş. Oyunu henüz almadım ama alınca epey yardımı dokunur bana. -
Çeviri için Allah razı olsun harika olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: O Rly Dude
Hocam tam da bu SS'yi atmaya gelmiştim konuya.
@CheKD hocam sizin detaylı rehber hazırladığınızı biliyorum belki bu çeviri işinize yarar. -
Yarın çevirinin görselini ve bir kaç bilgiyi ilk mesaja ekleyeceğim arkadaşlar.
Unutmayın oyun daha 3 günlük bir oyun, bir çok şeyi yeni öğreniyoruz.. Zaten konunun açılış amacı zaman içerisinde bilgi havuzu haline gelmesi.
İngilizce kaynaklarda bile çok temel şeylerden bahsediliyor, karmaşık bir rehberi henüz şimdiden beklememek lazım. Zaman içerisinde oturacaktır her şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/9sbzqp/some_useful_tips_i_found_out/
burada da baya şey var, türkçeye çevirilip eklenebilir -
Başımda 400$ bounty var. Mecbur Gold Bar Glitch yaptım. Biraz da kumara bulaştık, malum :) Yenilince, yenildiğim adama sataşıyorum ve soyuyorum. Hepsini vermiyor ama en azından bir kısmını kurtarıyorum Gold bar glitch oyunun keyfini baltalayacak belki ama, o kadar parayı biriktirmem haftalar sürer -
30 altın aldım dün 15 bin dolar kazandım miss. Oyunda bug var hileyi bilmeyenler araştırsın netten
aynı loctıona gıtım bende vıdeoda 30 goldbar alıyor adam bana tek gb cıktı oyuna girmeden önce yama felanda gelmedı, kelle avcıları peşimde bounty bedellerını odeyıp rahat uyku uyumak ıstıyorum. -
Altını cebine koyadan save yapıcan tam elini değdiğinde sonra savene gidicen tekrarquote:
Orijinalden alıntı: DerMeister_
aynı loctıona gıtım bende vıdeoda 30 goldbar alıyor adam bana tek gb cıktı oyuna girmeden önce yama felanda gelmedı, kelle avcıları peşimde bounty bedellerını odeyıp rahat uyku uyumak ıstıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: thsnblt
30 altın aldım dün 15 bin dolar kazandım miss. Oyunda bug var hileyi bilmeyenler araştırsın netten
Sınırsız para kasarken ne zevk aldın? Online değil bişey değil sadece kendi oyununu çöp ediyorsun.
Single da hile yapanları asla anlamıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zevk meselesi yapmak zorunda değilsin . Arzu eden yapar .quote:
Orijinalden alıntı: Kage.quote:
Sınırsız para kasarken ne zevk aldın? Online değil bişey değil sadece kendi oyununu çöp ediyorsun.
Single da hile yapanları asla anlamıyorum
Alıntıları Göster
Dün baya bir denedim şu sınırsız altın olayını yok yapamadım sonra dedim ki ben burda bu altınları kasacağıma yoldan geçen birini soyarım sonuçta oyunun amacı bu değilmi yada bir eve girer araştırır ne var ne yok alırım parayı kasınca oyundan tad kalmaz soğurum diye vazgeçtim ama define okan yerlere gidip altınları alıcam o ayrı mevzu 😁quote:
Zevk meselesi yapmak zorunda değilsin . Arzu eden yapar .
Alıntıları Göster
quote:
Zevk meselesi yapmak zorunda değilsin . Arzu eden yapar .
Hayır ben yapmam zaten de sadece mantığını anlamaya çalışıyorum böylece soruma cevap bulabilirim. Oyun cıkalı sadece 4 gün oldu, 4 gün de hileye başvuran birisi bence oyunu severek değil zorlayarak oynuyordur. Sonucta oyunları zevk için oynuyoruz, zorlayarak oynamanın mantıgı yok. Ama siz diyorsanız yok ben cok zevk alıyorum ama para kasmakla uğraşamam diye doğrudur, siz bilirsiniz, ben cevabını öğrenmiş olurum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gündür o atın peşindeyim halen yakalamaya çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X