Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o dediğiniz o kadar kolay değil. onlara sıra gelene kadar tonla şirket var hiçbir oyun firması 3. parti bir yamanın parayla satılmasına müsade etmez. yapacaksa kendisi yapar yaptırır parayıda kendisi cukkalar. örneğin witcher 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır adli tatil geliyor insan yazdım dediği makalenin linkini neden atmaz veya okumamız için herhangi bir şekilde bize neden ulaştırmaz dimi ama :DDD Övündüğü toz kondurmadığı seviyesini de görürüz hani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordVGrim -- 18 Temmuz 2020; 0:22:34 >
  • Herkes Rockstar filan demiş ama bazıları maliyeye şikayet ettim filan demişti.Bence eğer yamalarının kırılmasını engelleyecek yazılıma güvenmedikleri için iptal etmedilerse Maliye ile başları belaya girmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordVGrim

Hazır adli tatil geliyor insan yazdım dediği makalenin linkini neden atmaz veya okumamız için herhangi bir şekilde bize neden ulaştırmaz dimi ama :DDD Övündüğü toz kondurmadığı seviyesini de görürüz hani...

dava açmakla tehdit ettiler diye yazmışlar twitterda... üstte sormuştun hocam galiba

• Burada birbirimize gireceğimize tepkisi olan arkadaşlar oyunu iade edebiliyorlar ise iade etsinler faydası olacağını zannetmiyorum ama tepkinizi burada göstermeniz bir fayda sağlamaz birbirinizi kıymaya değmez çünkü faydası yok burda konuşulanların

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayet ettim diyen kişi şikayetini de buraya koyar ben kendi adıma böyle yaparım bakın sizi şu şu sebeplerden şikayet ettim diye ve kararı da varsa koyarım buraya çünkü buna cesaret edecek kişi yaşça belli bir seviyededir kimseden çekinmeden korkmadan bu dediklerimi yapabilir yapmalı da. Ücretli oyun çıkaran diğer gruplara da mesaj olarak gitmez mi madem ücretli yamalardan rahatsız . Diğer şikayet ettim diyenler en fazla firmaya mail atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbang61

Burada birbirimize gireceğimize tepkisi olan arkadaşlar oyunu iade edebiliyorlar ise iade etsinler faydası olacağını zannetmiyorum ama tepkinizi burada göstermeniz bir fayda sağlamaz birbirinizi kıymaya değmez çünkü faydası yok burda konuşulanların
    Ben iade edemedim bu oyun kütüphanemde durdukça Epic uygulamasına giresim gelmiyor. Herhalde yeni hesap açacağım Rockstar'ın hiçbir içeriğini görmek istemiyorum.
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler . Hukuki hakkını kullanmaktan bahsetmek ne zamandan beri tehdit etmek olmuş :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: abeslank

o dediğiniz o kadar kolay değil. onlara sıra gelene kadar tonla şirket var hiçbir oyun firması 3. parti bir yamanın parayla satılmasına müsade etmez. yapacaksa kendisi yapar yaptırır parayıda kendisi cukkalar. örneğin witcher 2
    resmi çevirilerin hepsi resmi gruplar yapar. Hiç bir oyun firması kendi uğraşmaz böyle bir şeyle, parası neyse verir resmi türk çeviri ekiplerine yaptırır.

23 studios , aibell localization tarzı resmi çeviri gruplarımız var. girip çevirdikleri projeleri inceleyebilirsin sitelerinden.
  • Koyun sürülerine az bile.Kendi bindiği dalı kesen tek milletiz,hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Ben iade edemedim bu oyun kütüphanemde durdukça Epic uygulamasına giresim gelmiyor. Herhalde yeni hesap açacağım Rockstar'ın hiçbir içeriğini görmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Aman onlar sana bayılıyor.take two firması hakkını ararken nasıl mağdur duruma düşürmeyi başarabiliyorsunuz ya sizle aynı havayı solumaktan utanıyorum.
  • Çeviriyi bedava versinler, bağış sistemini anlatarak koysunlar. Bu kadar emek verildi boşa gitmesin hem bekleyenler için hemde kendilerinin emeklerini en azından insanlar görsün güzel ansın , bağışla destekleyelim bu insanları onlarda biraz bu insanlara (bize) güvensin. Madem satamıyoruz, yakalım demek gerçekten çok üzücü bir yaklaşım olmuyor mu?

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Orhun
    @OrhunKayaalp
    ·
    1 sa
    @GlaxyCSGO
    adlı kişiye yanıt olarak
    Abi GTA V'in çatır çatır çevirildiği dünyada bunu niye engellemiş olsunlar ki? Bi de nasıl engellemiş Cease and Desist emri mi gelmiş? Diğer modlardan farkı olabilir mi bu modun? Bi de parayla satmaya çalıştıkları çeviri mi bu?

Bunlar önemli sorular.
    Cahit Yıldız
    @GlaxyCSGO
    ·
    58d
    Aynen dediğin gibi. Ücretli modlar satılıyormuş aslında ama bu yamanın ücretsiz dağıtılması da yasakmış şuan. Ayrıca bildiğim kadarıyla çeviren ekip ücretli dağıtımında diretmiyor.
    Orhun
    @OrhunKayaalp
    ·
    53d
    O işte bir iş vardır abi gaza gelmemek lazım. Cease and Desist'in sebebini görebilsek anlaşılır mevzu. Yoksa dil yamasının (online tarafı hariç olmak üzere) yayınlanmasını engelleyeceklerini sanmıyorum.

Yine de bilinmez tabi C&D kararı görülmeden.
    Bu arada insanlardan hesap fatura vs bekleyen kişi bu yorumuna yönelik yazdığım yorumuma da cevap verseydi hani...
    Başkalarına yönelik bir söz sarf edip bir iddiada bulunuyorsanız önce kendi iddianızı kendi belgeleriniz ile ispat edin sonra başkalarından buyur ben sözlerimi iddialarımı ispatladım sıra sizde deyin. Ben link ile cevabımı verdim ama geri dönüş yok şaşırdım mı tabi ki hayır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordVGrim -- 18 Temmuz 2020; 0:39:21 >

• Hala bu hak, hukuk lisans savunucularından oyun dizi ve film faturalarını bekliyorum. Atan yok madem bir daha kimse lisansmış telifmiş gibi laflar yazmasın buraya..

Hırsızlığın bir adedi, sayısı, kilosu mu oluyormuş? illegal dizi sitesinden sadece 1 bölüm dizi izledin mi tamam bitti hırsızsın bu kadar açık bu olay ! Dizinin filmin parasını verdin mi dağıtan şirket para kazandı mı hayır..Ama tabi size göre bu hırsızlık değil kime göre size göre

Adamlar millet türkçe oynasın diye çeviri yapar vay efendim hak ihlali vayy lisans hakkı..Yeminlen bu ne nefret bu ne kin arkadaş insan hayret ediyor..

Daha düne kadar youtube da sanatçıların kanalı yoktu sıradan üyeler video klipleri yükler milyon izlenirdi. Bunların 1 tanesini izledin mi tamam hırsızsın bitti..

Önce gidin kendi vicdanınızı temizleyin ondan sonra lisans hakkı diye burada saçmalayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 18 Temmuz 2020; 0:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xohoos1

Aman onlar sana bayılıyor.take two firması hakkını ararken nasıl mağdur duruma düşürmeyi başarabiliyorsunuz ya sizle aynı havayı solumaktan utanıyorum.

Alıntıları Göster
    Aynı havayı solumaktan utanıyorsan kardeş sana zorla yorum yaz diyen mi var? Take Two mağdur olmuş 120 milyon Gta V satan, 25 milyondan fazla Rdr 2 satan, paraya para demeyen Take Two mağdur olmuşşş, hemen şikayet edelim bu oyuna Türkçe yapıp Türkçe oynayacaklar mağdur edecekler!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 18 Temmuz 2020; 0:39:12 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam peki t2 nin türkçe yama hakkını verme ihtimali var mı sizce? bence o iş yatar

• Maliye ile alakalı olduğunu düşünmüyorum yüksek ihtimalle rockstar games ile alakalı çünkü assassin's creed oyunlarının Türkçe yamaları da belli bir ücret altında satılıyor tabi orda abone sistemi getirmişler ama ne olursa olsun orada da parayla satılıyor yüksek ihtimal ile rockstar games'in tasarrufu bu şekilde

• vay arkadaş bu zamana kadar yüzlerce oyunun yaması yapıldı hiçbir sorun olmadı bu oyuna gelince herkes birden hukukçu ve korsana karşı cem yılmaz kesildi başımıza. umarım film ve dizileri de ait oldukları platformlardan, bu oyunu çevirenler gibi insanların hazırladığı altyazılar olmadan kendi dilinde izliyorsunuzdur. windows'unuz ve bilgisayarınızda kullandığınız bütün uygulamalar orijinaldir samimiyetsiz herifler ya. gerçekten şu konuda dönen tartışmaların ülke insanından nefret ettirmekte üstüne yok. taşını toprağını sevdiğim ülkenin müthiş bir portresi resmen
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.