Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
566.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat zevkle dinledim söyleşiyi şirketleşme planlarınızın olması sevindirdi, umarım ileride amaçlarınıza ulaşır ve çok daha başarılı olursunuz.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ve dosyalar açılır, çeviri başlar.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Şimdilik editlenemiyormuş. Ama dosyalara ulaşabiliyorlar diye tahmin ediyorum. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
    Aynen öyle ama çok hızlı ilerliyorlar. Beklemedeyiz.
  • oyun şuan çöp ya opti kötü donma takılma rezil
  • Siz metinleri alabiliyor musunuz yoksa onun içinde mi gerekli edit hocam.
    Dosyalar şifrelenmiş vaziyette ve hala export-import modülü yok. OpenIV ekibi bu işin ehli ve rockstar oyunlarını iyi biliyorlar. Onlar olmasa belki 2 senede açılır bu dosyalar öyle söyleyeyim.
  • Teşekkürler bilgilendirme için. Oyunda şuan bir kaos ortamı var. Rockstar yeni bir güncelleme yayınlamış. Bazı sorunlar çözülürken, baz yeni sorunlar çıkmış. Oyunun randıman sağlaması bir kaç ayı bulacak gibi. Steam tarafında da ne zaman çıkacağı, pre-order/preload olacağı falan hep mechul.
  • işte arada böyle bilgiler vermeniz güzel oluyor. insanlar konu açıldı bırakıldı diye düşünmesinler. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

işte arada böyle bilgiler vermeniz güzel oluyor. insanlar konu açıldı bırakıldı diye düşünmesinler. teşekkürler.
    Konu başlığında Anonymous yazdığı sürece asla bilgilendirme eksik olmaz merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı bir gelişme?
  • Bu oyunun sonu da gta 4 e benziyor heralde ps4te sıkıntısız bitirdik pcde 1080ti bile kıçından soluyor.
  • Oyun çıktı çıkalı sessizlik hakim bir gelişme yok mu 🤔

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    1080tide adam 2 k ultra oynuyor az önce gördüm mesajını lütfen abartmayın artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

1080tide adam 2 k ultra oynuyor az önce gördüm mesajını lütfen abartmayın artık
    Tüm ayarlar Ultra’da değildir. Ben 2080 ile tüm ayarlar Ultrada adam akıllı FPS yakalıyamıyorum. Ben GTAV’den sonra oyunun optimizasyonubdan umutluydum ama hiç beklediğim gibi olmadı.

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    Her pc de stabil çalışmıyor ama ayarlar yapılarak güzel görüntü elde edilerek akıcı oynamak mümkün

• Çeviri grubunun elinde olan bir şey yok. OpenIV grubunun mod panelini geliştirmesi bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Tüm ayarlar Ultra’da değildir. Ben 2080 ile tüm ayarlar Ultrada adam akıllı FPS yakalıyamıyorum. Ben GTAV’den sonra oyunun optimizasyonubdan umutluydum ama hiç beklediğim gibi olmadı.

Alıntıları Göster
    2015 yılında çıkan GTA 5 ile 2019 yılında çıkan RDR 2 nin optimizasyonu elbette birebir benzer olmayabilir.

Rtx 2080 ile 1080p ultra ayarlarda DX 12 de 65 70 FPS alabilirsin. 2K da ise 55 FPS alabilirsin. Ki gayette güzel değerler.

Optimizasyon bence normal. İyi olabilirdi GTA 5 gibi ama 2019 yılında çıkan bir oyuna göre çok çok başarılı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.