Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
116
Favori
567.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gidişle Viyanayı Walkür alacak :D :D
  • Yüzde 7 nedir hocam hiç ekmek yemediniz mi tuvalete gitmediniz mi helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar %7 bir günde olan bir şey değil. Zaten oyun daha pc ye çıkmadan adamlar videolardan çevirmeye başlamışlar. O çevirdiklerini entegre ettiklerinde %7'lik bir dilimin bittiğini anlamış olmalılar. Yani 1 günde %7 yapmadılar. Benim tahminim bu yönde :) Eğer yanlışsam düzeltsinler bende sevineyim :D
  • %7 güzel bir ilerleme ama bunun önceden çevrilen kısımlar ile alakalı olduğunu sanıyorum.

Tekrardan kolay gelsin.
  • %7 normal bence. 30 üstü çevirmen mevcut.

Kolay gelsin.
  • Ohhhh be sonunda be... siz oyunu yapın diye bekliyoruz vallaha, siz türkçe yama çıkarmassanız oyunu almayacağız -biran önce çıksada bizde oyunu alsak artık. :D
  • bu yüzde güncellemleri haftalımmı olacak yoksa kafaya göremi olacak ?

pazartesi günleri yaparsanız pazartesi sendromu olan arkadaşlar ufak bir seviç ve umut vermiş olursunuz :) pazartesinin gelmesinin bir anlamı olur :D
  • Kolay gelsin başarılar inşallah en yakın zamanda çevrilir :)
  • İyi çalışmalar.Başka bir sitede %80 olarak çevrilmiş bir yama buldum.(turkceyamaci) Bu yama ile sizin &7 lik ve paralı olan yamanın farkı nedir? Amacım kötülemek felan değil yanlış anlaşılmasın ona göre yamayı alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmbtr15 -- 13 Aralık 2019; 1:54:43 >
  • ahmbtr15 kullanıcısına yanıt
    Paralı olanı elit insanlara özel.
    ......
    ..
    .
    ..
    .
    .
    100 kez yazıldı, dediğiniz sitedeki virüsten başka bir şey değil.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.100 kez yazıldığını görmemiş olabilirim.
  • Oyun inene kadar çeviride biter heralde

Oyunda ki son durum nedir? Kasma donma hatalar vs mevcut mu hala? İner inmez girmek istemiyorum oyuna böyleyse. Çeviri biter oyun düzelir oynanır o zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Oyun inene kadar çeviride biter heralde

Oyunda ki son durum nedir? Kasma donma hatalar vs mevcut mu hala? İner inmez girmek istemiyorum oyuna böyleyse. Çeviri biter oyun düzelir oynanır o zaman :)
    RX 570, i7 4770K 4.0 GHZ, 12 GB 1600 MHZ RAM. 1080p Çözünürlük, Texture ayarı Ultrada diğer ayarlar High'da, Vulkan ile 40 45 FPS. Gayet stabil çalışıyor. Herhangi oyundan atma sorunu yada anlık takılmalar yaşamadım 3 saat oynadım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

RX 570, i7 4770K 4.0 GHZ, 12 GB 1600 MHZ RAM. 1080p Çözünürlük, Texture ayarı Ultrada diğer ayarlar High'da, Vulkan ile 40 45 FPS. Gayet stabil çalışıyor. Herhangi oyundan atma sorunu yada anlık takılmalar yaşamadım 3 saat oynadım oyunu.

Alıntıları Göster
    Bismillah diyip akşam gireyim bi umarım sıkıntılarla uğraşmam büyük bir heves besliyorum oyuna karşı...

• Görmemiş olabilirsiniz, bilmiyor da olabilirsiniz. Ama 1 ay önce çıkmış RDR gibi bir oyunun %80 oranında çevrildiğine inanıyorsanız oyun hakkında da bir şey bilmiyorsunuz demek ki.

-Rusher-,

RDR2 ile ilgili 3 ayrı yerden sorun yaşayabilirsiniz. Oyunun kendisi, RGL ve Nvidia Experience(İmzanıza göre söylüyorum).
    Steam'e çıktığından beri oynuyorum, ilk dönemlerde 1080p olarak 45-55 fps(High-medium karışık) arası alıyordum. Saint Dennis gibi büyük yerlerde 40'a düştüğü oluyordu. Sonra bir kaç gün önce yeni driver paketi geldi Nvidia'dan. Experince'da optimum kullanmıyor olmama rağmen bütün ayarları low olarak düşürdü oyun içerisinde. Kendim tekrardan high ve medium olarak ayarladım. Ve şuan 60 fps sabit alıyorum. Yerleşim yerlerinde 50-55 arası olduğu oluyor. Grafik fetişti değilim, sabit değerlerde oynamak yetiyor bana. Ki oyun her türlü ortam görüntüsü olarak güzel görünüyor. Ama 2 gündür bir sorun ile uğraşıyorum. Oyunda her hangi bir anda anlık bir frame drop oluyor ve oyunun sesleri komple gidiyor. Steam ekran görüntüsü aldığımda vs sesler var fakat oyundan komple çıkıp girmeden düzelmiyor. Dün örneğin 4 saat oynadıktan sonra oldu bu olay.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İnandığımı nerden çıkardın hocam forumu takip ediyorum :)

• ne zaman türkçe olarak oynayabiliriz tahmini tarih var mı
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk cümle size değildi, mobilde kaçırmışsınız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hocam ilk cümle size değildi, mobilde kaçırmışsınız sanırım.
    Aynen hocam kusura bakmayın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Bismillah diyip akşam gireyim bi umarım sıkıntılarla uğraşmam büyük bir heves besliyorum oyuna karşı...

Alıntıları Göster
    Ben test ediyorum. Texture ayarını Ultra dışına almadan, Gölgelendirme, yada uzun gölgeler, gölge kalitesi gibi diğer ayarlara nazaran pek görsel etkisi olmayan ayarları Medium a alarak FPS'yi 50'ye yükseltmeye çalışıyorum şuanda. 1 2 performans güncellemesi ile oyun çok daha iyi olur Rockstar uğraşıyordur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.