Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

DLC şeklindede satılmakta kutulu olarakta satılmakta.

Kutulu dediğin?orjinal mi?

Evet.
  • yabani at avının 2. bölümünde tek başımıza yabani at evcilleştirme görevinde atı yakalıyorum fakat evcilleştiremeden kaçıyor. ne yapılmalı?
  • Bayan Farlane ve babası ile yabani at avına çıkıyoruz. Daha sonra atları kasabaya Bayan Farlane'in babasına getirip teslim ediyor Bayan Farlane ile yabani at avına tekrar gidiyoruz yolda 3 kişi daha bize katılıyor. Daha sonra bir alanda yalnız kalıyoruz. Alan dışına çıkınca mission failed oluyor. Burada takıldım ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebediyat

Bayan Farlane ve babası ile yabani at avına çıkıyoruz. Daha sonra atları kasabaya Bayan Farlane'in babasına getirip teslim ediyor Bayan Farlane ile yabani at avına tekrar gidiyoruz yolda 3 kişi daha bize katılıyor. Daha sonra bir alanda yalnız kalıyoruz. Alan dışına çıkınca mission failed oluyor. Burada takıldım ne yapmalı?

o at sürüsünü adamalara doğru kovalıyacaksın orda zaten sinema moduna giriyo sarı atı falan kovalıyosun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ebediyat

Bayan Farlane ve babası ile yabani at avına çıkıyoruz. Daha sonra atları kasabaya Bayan Farlane'in babasına getirip teslim ediyor Bayan Farlane ile yabani at avına tekrar gidiyoruz yolda 3 kişi daha bize katılıyor. Daha sonra bir alanda yalnız kalıyoruz. Alan dışına çıkınca mission failed oluyor. Burada takıldım ne yapmalı?

o at sürüsünü adamalara doğru kovalıyacaksın orda zaten sinema moduna giriyo sarı atı falan kovalıyosun.

EyvAllah.
  • Mevzusu geçtimi bilmiyorum ama benim merak ettiğim at konusu.
    atların kimisi hemen yoruluyor kimisi daha iyi koşuyor.
    en iyi en hızlı en dayanıklı atları nasıl anlıyacağız?
    at satın alınacak bie yer var mı? veya yakalanacak yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Mevzusu geçtimi bilmiyorum ama benim merak ettiğim at konusu.

En iyi at hatırladığım kadarıyla golden horse'du galiba en dayanıklı ve hızlı evet at alınacak yer var sertifika gib bişey satıyo ordan geliyo atın.başı boş atları yakalayabiliyosun iple.yada at hırsızlığıda yapabilirsin
  • quote:

quote:

En iyi at hatırladığım kadarıyla golden horse'du galiba en dayanıklı ve hızlı evet at alınacak yer var sertifika gib bişey satıyo ordan geliyo atın.başı boş atları yakalayabiliyosun iple.yada at hırsızlığıda yapabilirsin

nereden alıcaz o atı? yer olarak?

• yüzde 16 dayım atımı hunharca bir o tarafa bir bu tarafa sürüp duruyorum sonra sıkılıp kapatıyorum. Bu oyunu serüvenine göre nasıl oynarız? haritada neler yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

yüzde 16 dayım atımı hunharca bir o tarafa bir bu tarafa sürüp duruyorum sonra sıkılıp kapatıyorum. Bu oyunu serüvenine göre nasıl oynarız? haritada neler yapıcaz?

Haritada hideoutları bulup tamamlayabilirsiniz,hazine arayabilirsiniz,yan görevlerle uğraşabilirsiniz (mavi noktalar),stranger görevleri yapabilirsiniz,outfits açabilirsiniz,değerli hayvanlar (jaugar çok değerli fakat avlanması zor en iyisi akbaba.),kanun kaçağı yakalayabilirsiniz,görevler yapabilirsiniz vs. vs.
  • quote:

En hızlı at White Stallion yani Mrs.Bonnie'nin görevinde yakaladığımız atın beyazı storelarda satılmıyor.Love is Opiate stranger görevinden sonra rahatlıkla bulabilirsiniz.At bulabileceğiniz yerler Punta Orgulla,MacFarlen's Ranch ve Armadillo civarları.Çabuk yorulsun istemiyorsanız veya gideceğiniz yere hızlı gitmek istiyosanız bol bol Horse Pills ve Apple stoğu yapın.

Benimde bir sorum var acaba Fame oranını düşürmek için n'apılabilinir ?
  • quote:

quote:

En hızlı at White Stallion yani Mrs.Bonnie'nin görevinde yakaladığımız atın beyazı storelarda satılmıyor.Love is Opiate stranger görevinden sonra rahatlıkla bulabilirsiniz.At bulabileceğiniz yerler Punta Orgulla,MacFarlen's Ranch ve Armadillo civarları.Çabuk yorulsun istemiyorsanız veya gideceğiniz yere hızlı gitmek istiyosanız bol bol Horse Pills ve Apple stoğu yapın.

Bilgiler için teşekkürler

• quote:

quote:

Görevlerde falan başarısız olunca galiba fame'in düşüyodu yanlış hatırlamıyosam...

• ana görevler M, O, J, gibi harfler değilmi? Yanılıyor muyum? tabii yan görevler vs de var.
  • Arkadaşlar bu kunduzlar nerede yaşar? Yan görevlerinin birinde benden 5 tane kunduz kürkü istiyor ama bir türlü bulamadım şunları.

Ek olarak 10 tanede kırmızı çiçek arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 11 Ocak 2011; 1:20:36 >
  • Gerek kalmadı.. Buldum.
  • quote:

ana görevler M, O, J, gibi harfler değilmi? Yanılıyor muyum? tabii yan görevler vs de var.

Evet ana görevler onlar gibi beyaz büyük punto ile yazılmış harfler.
  • quote:

quote:

ana görevler M, O, J, gibi harfler değilmi? Yanılıyor muyum? tabii yan görevler vs de var.

Evet ana görevler onlar gibi beyaz büyük punto ile yazılmış harfler.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Arkadaşlar bu kunduzlar nerede yaşar? Yan görevlerinin birinde benden 5 tane kunduz kürkü istiyor ama bir türlü bulamadım şunları.

Ek olarak 10 tanede kırmızı çiçek arıyorum

Kunduz dediğin Armadillomu ?
  • Hayır bildiğin baraj yapan kunduzlar Gölün çevresinde buldum zaten.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.