18 gündür ShopTo'dan Undead Nightmare bekliyoruz... Ya bu arada merak ediyurum, nasıl bir sabırla o avcılık görevlerini yaptınız? Hayvanları bulmak eziyet resmen.
Youtube dan görevin videosunu izledim. Yoksa bende bütün gün arar dururdum Biraz hile tuzu biberi olur hile bile sayılmaz aslında
Hile? Avcılık görevlerinin videoları mı varmış?
Arkadaşlar Fame nasıl düşüyor ? Yani neler yapmamız lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheExecutioner
Arkadaşlar Fame nasıl düşüyor ? Yani neler yapmamız lazım ?
Fame düşmez honor düşer.
beyler bu çıkan zombili ek paketin senaryosu iyimi tavsiye edermisiniz?
Karşı yakaya (meksika topraklarına) geçtiğimizde ata bindiğimizde bir şarkı başlıyor ya, arkadaş o kısım beni benden aldı... O an hiç bitmesin istedim... Yılın oyunu olmayı gerçekten hakeden bir yapım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 11 Ocak 2011; 19:29:14 >
Ya benim rdr dvdsi çizildi.%60 da kalmıştım şimdi çiziği gidermek için ne önerirsiniz?oyunu bitirmeden çizildi dvd.yeni bi dvd alıp oyuna yeniden başlamakta istemiyorum.lütfen bi yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: sacreddagger
Karşı yakaya (meksika topraklarına) geçtiğimizde ata bindiğimizde bir şarkı başlıyor ya, arkadaş o kısım beni benden aldı... O an hiç bitmesin istedim... Yılın oyunu olmayı gerçekten hakeden bir yapım
Baya güzel şarkı.Bu adamın albümlerini veya şarkılarını indirebileceğimiz bi yer var mı?
Arkadaşlar biraz cahilce olabilir ama oyunda yüzde kaçta olduğumuzu nereden görüyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: By Asphyxia
Arkadaşlar biraz cahilce olabilir ama oyunda yüzde kaçta olduğumuzu nereden görüyoruz?
Menüde stats var ya?
%77 olmuş
Undead Nightmare'de son görevde çalan müzik. Oyunda atın üzerinde koştururken birden çalmaya başlayınca daha gaza getirici oluyor tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: SouLForce_TR
Ya benim rdr dvdsi çizildi.%60 da kalmıştım şimdi çiziği gidermek için ne önerirsiniz?oyunu bitirmeden çizildi dvd.yeni bi dvd alıp oyuna yeniden başlamakta istemiyorum.lütfen bi yardım edin
???
Geldi sonunda Undead Nightmare.
chupacabra nerde yaaAA
quote:
Orijinalden alıntı: SouLForce_TR
quote:
Orijinalden alıntı: sacreddagger
Baya güzel şarkı.Bu adamın albümlerini veya şarkılarını indirebileceğimiz bi yer var mı?
???
CE'den çıkan kodla indirdim ben. Sen de DVDVideoSoft Free Studio indir Youtube'dan tek tek indir işte.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
CE'den çıkan kodla indirdim ben. Sen de DVDVideoSoft Free Studio indir Youtube'dan tek tek indir işte.
Bana pmden göndersene şarkılarını
Nasıl yollayacağım ki? Kod bir kullanımlıktı şarkılar da silindi gitti Windows çökünce, yedeklemeyi unutmuştum. Dediğim yöntemle Youtube'dan Deadman's Gun, Far Away ve Compass'ı indir yeter.