Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 gündür ShopTo'dan Undead Nightmare bekliyoruz...
    Ya bu arada merak ediyurum, nasıl bir sabırla o avcılık görevlerini yaptınız? Hayvanları bulmak eziyet resmen.
  • Youtube dan görevin videosunu izledim. Yoksa bende bütün gün arar dururdum Biraz hile tuzu biberi olur hile bile sayılmaz aslında
  • Hile? Avcılık görevlerinin videoları mı varmış?
  • Arkadaşlar Fame nasıl düşüyor ? Yani neler yapmamız lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Arkadaşlar Fame nasıl düşüyor ? Yani neler yapmamız lazım ?

Fame düşmez honor düşer.
  • beyler bu çıkan zombili ek paketin senaryosu iyimi tavsiye edermisiniz?
  • Karşı yakaya (meksika topraklarına) geçtiğimizde ata bindiğimizde bir şarkı başlıyor ya, arkadaş o kısım beni benden aldı... O an hiç bitmesin istedim... Yılın oyunu olmayı gerçekten hakeden bir yapım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 11 Ocak 2011; 19:29:14 >

• Ya benim rdr dvdsi çizildi.%60 da kalmıştım şimdi çiziği gidermek için ne önerirsiniz?oyunu bitirmeden çizildi dvd.yeni bi dvd alıp oyuna yeniden başlamakta istemiyorum.lütfen bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

Karşı yakaya (meksika topraklarına) geçtiğimizde ata bindiğimizde bir şarkı başlıyor ya, arkadaş o kısım beni benden aldı... O an hiç bitmesin istedim... Yılın oyunu olmayı gerçekten hakeden bir yapım

Baya güzel şarkı.Bu adamın albümlerini veya şarkılarını indirebileceğimiz bi yer var mı?

• Arkadaşlar biraz cahilce olabilir ama oyunda yüzde kaçta olduğumuzu nereden görüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Arkadaşlar biraz cahilce olabilir ama oyunda yüzde kaçta olduğumuzu nereden görüyoruz?

Menüde stats var ya?
  • %77 olmuş
  • Undead Nightmare'de son görevde çalan müzik. Oyunda atın üzerinde koştururken birden çalmaya başlayınca daha gaza getirici oluyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

Ya benim rdr dvdsi çizildi.%60 da kalmıştım şimdi çiziği gidermek için ne önerirsiniz?oyunu bitirmeden çizildi dvd.yeni bi dvd alıp oyuna yeniden başlamakta istemiyorum.lütfen bi yardım edin

???
  • Geldi sonunda Undead Nightmare.
  • chupacabra nerde yaaAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

Karşı yakaya (meksika topraklarına) geçtiğimizde ata bindiğimizde bir şarkı başlıyor ya, arkadaş o kısım beni benden aldı... O an hiç bitmesin istedim... Yılın oyunu olmayı gerçekten hakeden bir yapım

Baya güzel şarkı.Bu adamın albümlerini veya şarkılarını indirebileceğimiz bi yer var mı?

???

• CE'den çıkan kodla indirdim ben.
    Sen de DVDVideoSoft Free Studio indir Youtube'dan tek tek indir işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

CE'den çıkan kodla indirdim ben.
    Sen de DVDVideoSoft Free Studio indir Youtube'dan tek tek indir işte.

Bana pmden göndersene şarkılarını
  • Nasıl yollayacağım ki? Kod bir kullanımlıktı şarkılar da silindi gitti Windows çökünce, yedeklemeyi unutmuştum.
    Dediğim yöntemle Youtube'dan Deadman's Gun, Far Away ve Compass'ı indir yeter.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.