Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu sipariş ettim sonunda , Şimdi bu bibitnce UnDead Nightmare'a başlıyacağım , UDNM'da OnLine Mod varmı ? Birde ONLİNE MOD PSN'DE İYİ Mİ HERHANGİ BİR TİM VARSA KATILMAK İSTİYORUM
  • Beyler bu düelloları nasıl yapacaz ya. düello yaparken genelde yeniliyorum anlamadım bu sağ alttaki gösterge falan ne ?
  • live üzerinden undead paketini indirebiliyormuyuz?
  • gamertag: tnakres
    live üzerinden ekleyin oynayalım arkadaşlar.
  • daha 3cü bölümde takıldım, kızlı at yarışı yaptığımız bölümde, at hep üzerinden atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

daha 3cü bölümde takıldım, kızlı at yarışı yaptığımız bölümde, at hep üzerinden atıyor

at yoruluyor ondan sol altta mavi çubuk var, atın gücünü gösteriyor sıfırlandığında da atıyo sırtından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

daha 3cü bölümde takıldım, kızlı at yarışı yaptığımız bölümde, at hep üzerinden atıyor

Orada yenilsen de farketmez zaten.
  • Herkese merhaba. Oyuna yeni başladım fakat takıldığım 2 nokta oldu şu ana kadar. İlki atları kanyona doğru götürme görevi. Mutlaka ayrılan atlar oluyor ve bir şekilde hepsi dağılıyor, götüremedim bir türlü. Diğeri ise yaralı bir yaşlı bulduğumuz ve at arabasıyla Armadillo'ya götürmemiz gereken kısım. Yolda çıkan adamları vurmama rağmen adamı sağ salim götüremiyorum ölüyor hep..Acaba kolaylıklar var mı buraları rahat geçebilmem için.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mataero -- 29 Ocak 2011; 21:44:19 >
  • Beyler yav acaba W.A.N.T.E.D ücretini nereye ödeyeceğiz 450 $'ı geçti ödeme şansımız varmı kefaletimizi
  • @atame

hocam hiçbir şekilde kolaylığı yok, atların sürekli arkalarında ve yanlarında olucaksın, bi şekilde vadiye sokmak zorundasın, yaşlı adama gelince yoldan çıkma, ne kadar yoldan gidersen senin için o kadar iyi, gelen herifleride dead eye ile bitirirsen sıkıntı olmaz

@TheMarjinaLs

oh maşallah 450 dolar, dile kolay.... her kasabada bir post office oluyor, genelde tren istasyonları ile yanyanalar oraya ya kefaletini ödüyorsun ya da pardon mektubu veriyorsun ama seninki pardonu biraz aşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 31 Ocak 2011; 18:36:22 >

• oyunda cinsel içerikli kısımlar varmış ama bana denk gelmedi hiç?
  • tüh
  • arkadaşlar bişey danışıcam, bu özel 4 atı nası sertifika haline getiriyoruz? yakalıyorum bağlıyorum ama olmuyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

arkadaşlar bişey danışıcam, bu özel 4 atı nası sertifika haline getiriyoruz? yakalıyorum bağlıyorum ama olmuyo?

hepsini yakalamamışsındır sen
    yakaladığında hepsini çantanın bir bölümünde 4 atında sertifikası kendiliğinden geliyor
  • beyler benim yan görev var da kunduz avlama görevi.ama bu adamım diğer tarafa geçmiyo demir yolu kapalı gözüküyo diğer taraftada kunduzlar var.oraya nasıl geçicem ? normal görev yapınca mı açılıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

quote:

Orijinalden alıntı: madozan

arkadaşlar bişey danışıcam, bu özel 4 atı nası sertifika haline getiriyoruz? yakalıyorum bağlıyorum ama olmuyo?

hepsini yakalamamışsındır sen
    yakaladığında hepsini çantanın bir bölümünde 4 atında sertifikası kendiliğinden geliyor

teşekküler :) unicorn kaldı birtek.. bu normalseneryodada varmı bu atlar?
  • unicornu bir
  • unicorn özel 4 attan hariç bir at bende yakalayamadım ama özel 4 atın sertifikası eklendi çantaya

normal senaryoda bu atlar yok
    ama normal senaryo daha güzeldi be usta
  • normal seneryo filim gibiydi alıp götürüyodu bu daha çerez/eğlencelik olmuş.. zombilerle dans eden delimi dersin film çekicem diyip yemek olan salakmı :D
  • Yalnız beyler dutch aynı Ali Kaptan değil mi ya ?

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.