Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacreddagger

@ brky-mrt

onlar bir "stranger" görevi... blackwater da federallerin bulunduğu binanın karşısındaki binaya girerek, orada bulunan bir adama şantaj yapıcaksın...

sağol yaptım
  • Öğrendiğime göre oyunun bitmesine az kalmış.Sizce bitirmeden neler yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Öğrendiğime göre oyunun bitmesine az kalmış.Sizce bitirmeden neler yapmalıyım?

Blackwaterdaki tüm şerifleri askerleri öldür
  • ata gell :)
     Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

ilk başlarda ön yargılı bakmıştım ama ekpaket gayet eğlenceli olmuş bence , ortam bir anda değişmiş ama sallamasyon bişey değil baya uğraşılmış yavaş çekimde zombi kafası patlatmak zevkli , yalnız kamp olayı olmuyor herhalde ek pakette , birde alışveriş yapacak biryer yok sanırım

• %99.4 oldu oyun ama hala %100 yapamadım, artık denemekten vazgeçtim... ama hala neyi atladığımı merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

%99.4 oldu oyun ama hala %100 yapamadım, artık denemekten vazgeçtim... ama hala neyi atladığımı merak ediyorum...

http://forum.merlininkazani.com/%C3%96d%C3%BCl-Avc%C4%B1s%C4%B1-Red-Dead-Redemption-Trophy-Rehberi-m380521.aspx

buyur burda 4. mesajda yazıyor hepsi , eksiğini tamamlarsın

• arkadaşlar bi yardım edin oyunda bi bölümde john marston öldü adamı 20 kişi gebertti sonra oğlu büyüdü ama hiç bi görev yok oyun bittimi yaww
  • Fetok12 mali aradigin sorunun cevabi burada:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46897034&p=1#46897034
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

arkadaşlar bi yardım edin oyunda bi bölümde john marston öldü adamı 20 kişi gebertti sonra oğlu büyüdü ama hiç bi görev yok oyun bittimi yaww

Aferin sana oyunu anlattın.Spoiler denen bişi var!!

• Hook yukarida verdigim konuya destegini bekliyorum
  • Tabiki konuya bende destek veririm hocam,oyunun daha %40 ın dayım ama oyunun bütün bölümlerini,oyunun sonunu biliyorum
  • Oyun geçen gün geldi elime, kurdum ve dün biraz oynadım. Daha çok başlardayım, hatta
    elemanımız bir kaleye gidiyor vuruluyor vs. Ondan sonraki checkpointteyim..
    Takıldığım yerlerde yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım. :) Bakalım GOTY olacak kadar neler varmış RDR'da.. :)
  • Arkadaslar undead nightmare modunu oynayan var mi? Sizce ayri satilmaya degecek bir oyun mu ? (daha once rdr bitirmisim o yuzden sordum shoptoda 20 pounda kutulu versiyonu satiliyor ona gore siparis vermeyi planliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Arkadaslar undead nightmare modunu oynayan var mi? Sizce ayri satilmaya degecek bir oyun mu ? (daha once rdr bitirmisim o yuzden sordum shoptoda 20 pounda kutulu versiyonu satiliyor ona gore siparis vermeyi planliyorum)

nekadar uzun falan bilmiyorum ama baya detaylı yapılmış bir ek paket , oyuna çok farklı bir hava katmış kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12
    arkadaşlar bi yardım edin oyunda bi bölümde john marston öldü adamı 20 kişi gebertti sonra oğlu büyüdü ama hiç bi görev yok oyun bittimi yaww

Oyunu oynuyordum sonunu yazmis gerizekali
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Oyun geçen gün geldi elime, kurdum ve dün biraz oynadım. Daha çok başlardayım, hatta
    elemanımız bir kaleye gidiyor vuruluyor vs. Ondan sonraki checkpointteyim..
    Takıldığım yerlerde yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım. :) Bakalım GOTY olacak kadar neler varmış RDR'da.. :)

hocam daha çoook katetmen gereken yol var. takıldığın zaman memnuniyetle yardımcı oluruz...
  • Yediğim spoiler nedeniyle oyuna elimi süresim gelmiyor. Zaten taze kullanıcıyız, zor bela oyun sahibi olduk. Xbox vesilesi ile aktif olarak DH forumunu kullanmaya başlamışken hiç iyi olmadı bu.. Canım sıkıldı açıkçası..
  • Offf konu resmen spoiler yuvası olmuş bu ne böyle.
    Adam direkt oyunun sonunu yazmış yuh bu kadarda cahillik olmaz.

Bu arada Undead Nightmare'de ilginç hayvanları bulmak için aşşağıdaki link yardımcı olur.

http://www.gamesradar.com/f/red-dead-redemption-undead-nightmare-mythical-creatures-guide/a-20101101113158098
  • crack muhabbeti temizleme konusunda aşırı duyarlı olan arkadaşlar şu spoiler konusundada duyarlı olup üyeler e faydalı olsalar biraz mesala
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

crack muhabbeti temizleme konusunda aşırı duyarlı olan arkadaşlar şu spoiler konusundada duyarlı olup üyeler e faydalı olsalar biraz mesala

bunun için forumla ilgili şikayetler kısmında konu açmıştım konuyu silmişler.donanımhaber gibi bir siteden beklediğim davranış tabi. şu gereksizler başka siteye taşınsa girmeyeceğim bile bu dandik siteye .
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.