Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zombi kovboy olduktan sonra ana görevler bitmişmi oluyor ? Challenges mı kalıyor sadece
  • Arkadaşlar rdr yi satıp black ops alsam sizce bir kayıp olur mu?
  • zombi oyununda
    çadırdaki zombi adam görevini hallettim.Film çeken adam geldi.O da zombi oldu hepsini öldürdüm.Görev kalmadı ne yapmam gerekir.
  • Daha önce hiçbir oyunu , bu kadar fazla zevk alarak bitirmemiştim. Kesinlikle oynayın bu oyunu.

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR
  • Ps3'de öncesinde bitirmiştim ama yakın zamanda Xbox 360 içinde alıp bitireceğim ve arşivime katacağım.
  • ben de almayı planlıyorum fakat ilk aldığımda sıkılmıştım şimdi ne yapsam bilemiyorum gold üyelik de alacağım alırsam bu oyunu black ops la beraber oynayacağım. ama aynı konsolda 2 kişi oynayamaması kötü oldu.
  • oyunu arayan arkadaşlara bana ulaşabilirler.
  • off off off off nasıl bir oyundur bu ben niye bu kadar geç kaldım oynamak için kıyamıyorum oynamaya zaten 4.5 saatir bunu oynuyorum single multi fenalık fenalık fenalık.... ach 1500 lemeyen ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atheshlee

off off off off nasıl bir oyundur bu ben niye bu kadar geç kaldım oynamak için kıyamıyorum oynamaya zaten 4.5 saatir bunu oynuyorum single multi fenalık fenalık fenalık.... ach 1500 lemeyen ne olsun

Achievementların tamamını yapabilmeniz için , Undead Nightmare ve diğer DLC'leri almanız gerekiyor. Ben , bu nedenden ötürü 1000'de kaldım.
  • acaba undead nigh. ın da içinde olduğu game of the year edition çıkar mı yakın zamanda? yoksa mecbur her ikisini de ayrı ayrı mı alacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

acaba undead nigh. ın da içinde olduğu game of the year edition çıkar mı yakın zamanda? yoksa mecbur her ikisini de ayrı ayrı mı alacağız ?

Undead Nightmare eklenti paketi ve bütün DLC'lerin olduğu paket , XBOX Game Marketplace'de 1600 MS. İsterseniz , bu şekilde de alabilirsiniz.(Bölge kısıtlamasının olup olmadığını bilmiyorum , ama VPN bağlantı ile halledilebilir.)
  • bakalım bu oyun bana çok para harcatıcak gibi görünüyor :D gerek dlc ler gerek unead nightmare .. ama oyun şaşırmış ya..
  • Bana da uzuuuuuun zaman sonra single player bir oyun oynatabilmis yegane oyun kendisi. Bilgisayardaki Amnesia'yi saymazsak, son oynadigim single player oyun Batman Arkham asylum idi. O da cok iyiydi. Bir de biliyorum RDR'in multisi de var ama hic ilgimi cekmedi, girmedim bile. COOP var aslinda oynanir da coop da single player gibi degil, arenaya bizi saliyorlar oradan oraya adam oldurup duruyoruz, en sevmedigim is. Konulu coop olsaydi RE5 gibi basindan kalkilmazdi zaten. Ama bu sekliyle de super oyun. Bitirdim verdigim para helali hos olsun dedim. Bu arada undead nighmare quick cash-in icin yapildigi cok belli, boyle bir sahesere o kadar dandik ek paket gitmemis acikcasi.
  • oyunu arayan varsa bana ulasabılır. satamadım gitti.
  • Avrupa hesabım var acaba RDR'nin paketini Live'dan indirsek sorun yaşarmıyız. Hiç Live üzerinden satın alan falan var mı acaba ?
  • Arkadaslar oyun shoptoda 60 TL daha once oynamadim ama Crysis yada GEOW 3 u bekliyorm degermi aliyimmi Rdr 2 yi ne dersiniz sikildim diyende var hayatimin oyunu diynde objektif olan biri bana yardim etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

Arkadaslar oyun shoptoda 60 TL daha once oynamadim ama Crysis yada GEOW 3 u bekliyorm degermi aliyimmi Rdr 2 yi ne dersiniz sikildim diyende var hayatimin oyunu diynde objektif olan biri bana yardim etsin

RDR müthiş bir oyundur eğer oynamadıysan kesinlikle oynamalısın.
  • Fiyat nasil peki 60 lira verilirmi 0 'ina?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

Fiyat nasil peki 60 lira verilirmi 0 'ina?

RDR'nin öyle aman aman fiyatı düşmedi bence normal.
  • Deger diyorsunz yani.peki oynanis olarak suresi hakkinda bir fikriniz varmi?
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.