Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

Deger diyorsunz yani.peki oynanis olarak suresi hakkinda bir fikriniz varmi?

GTA serilerinden herhangi bir oyunu oynamışsanız onun Vahşi Batı versionunu düşünün.. Ana senaryo, farklı görev kolları.. Onlarca, hatta yüzlerce yan görev..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

Deger diyorsunz yani.peki oynanis olarak suresi hakkinda bir fikriniz varmi?

Son yıllarda oynadığım ve bittikten sonra kendime gelemediğim bir oyun. Oyunun süresini ise tam olarak hatırlamıyorum ama tatmin edici bir süresi vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Müthiş bir haber ya rockstar dan western oyunu hayal bile edemiyorum klasik olur bu klasik

Daha çıkmadan anlamış. İşini bilen adam farklı oluyor
  • Arkadaşlar, merhaba. "XBOX Live Marketplace" 'de yer alan ve fiyatı 1600 MS olan full DLC paketini alacağım. Daha önceden alıp da oynayan, oldu mu acaba ? Bölge problemi çıkar mı ?
  • 2 gündür oyunda baya bir ilerledim. Zar oyununu çözemedim bir.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

2 gündür oyunda baya bir ilerledim. Zar oyununu çözemedim bir.. :)

Zar oyununu, toplamda 3 kişi oynuyorsunuz. Herkeste 5 tane zar var. Toplamda 15 zar yapıyor. Herkes sırayla, ortaya iddaa atıyor. Mesela, "15 zardan, 4 tanesinde üç noktalı yüz üst tarafta." gibi. Amaç, blöf yapılıp yapılmadığını tespit etmek. Oyunu %100 bitirmek ve bu sâyede 100 achievement puanını kazanmak için, bu oyunu kazanmanız gerekiyor. Aşağıdaki kurallar, Wikipedi'dan alıntıdır :

quote:

1-)The player may bid an increased quantity of any face, or the same quantity of a higher face.
    2-)The player may bid any quantity of any face, as long as either the quantity or face is higher than the higher of the two numbers of the previous
    3-)The player may bid any quantity of any face, as long as the product of the quantity and face is higher than that of the previous bid.

• Rockstar yeni RDR oyununu duyurda coştur bizleri
  • La Noire ardından GTA V,yeni RDR'ye çook var
  • Eve gittiğimde deneyeceğim, teşekkürler hocam..
  • Yeni Red Dead Redemption DLC'leri Yolda

Geçen yılın en iyi oyunu olarak gösterilen Red Dead Redemption için yeni içerikler yolda. Rockstar imzalı vahşi batı oyununun unutulduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Rockstar Games, Twitter hesabından, ilerleyen haftalarda yeni DLC'lerin (İndirilebilir içerik) yolda olduğu müjdesini verdi.

Undead Nightmare ek paketi ile Red Dead Redemption'a "elveda" demiştik ancak Rockstar yeni DLC'ler ile oyunun dünyasına renk katmaya hazırlanıyor.

Kim bilir belki de Undead Nightmare kadar büyük bir içerikle karşılaşırız. Undead Nightmare'de zombiler ile bambaşka ama bir o kadarda keyifli bir RDR macerasına yelken açıyorduk. Bu içerik başlı başına bir oyun gibiydi ki zaten kutulu olarak da satılmıştı.

İleriki haftalarda yeni DLC'ler ile ilgili ilk bilgileri sitemizde görebileceksiniz. Bizimle kalmaya devam edin.

http://www.bolumsonucanavari.com/Default.aspx?mod=okyy&pidx=1&nid=17099#yorum

• Bagzı kişiler oyunun sonunu yazmasaydı çok güzeltı olucak şu an nickini unuttum ama elime bi verseler agzını yüzünü kırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 30 Haziran 2011; 19:51:05 >
  • oyunda yenıyım oyunda ana gorevler haritata ne olarak gosteriliyor anlamadım bir turlu

• Mexico'ya ilk adım attığımızda giren müzikte kafayı sıyırdım adeta o "yanlız kovboy" havasını o kadar derinden vermişlerki helal dedim cidden atı yavaş yavaş sürdüm müzik bitene kadar.
    Oyunda şu ana kadarki en iyi sahneydi tabi daha önümde uzun bir yol var muhtemelen.

• Ben bu oyunu offline oynuyorum bitirmek üzereyim

En sonlardaki at sürüsü görevini geçemedim
    ama bu DLClerin bir listesini verebilirmisiniz? Eğer bulabilirsem oynayacğım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Ben bu oyunu offline oynuyorum bitirmek üzereyim

En sonlardaki at sürüsü görevini geçemedim
    ama bu DLClerin bir listesini verebilirmisiniz? Eğer bulabilirsem oynayacğım.

O bölüm büyük bir sabır istiyor.
    Atın üzerine atladığınızda sol analoğa fazla abanmayın ve atın kafası ile siz farklı yerlerde olun yani atın kafası sağda ise siz solda olacaksınız ayrıca analoğa çok fazla abanmayın , yani basılı tutmayın biraz dengeyi tutturmaya çalışacaksınız.

• Büyük bır ümit ve sabırsızlıkla ikinci oyunun duyurulmasını bekliyorum.

RDR'yi Ps3'de bitirmiştim ama yakın zaman icinde Xbox 360 icinde alip bitirecegim
  • ben iyi oynuyordum sonra araya oyunlar girdi hepsi yarıbaşlı kaldı :( tabi rdr de kaynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Büyük bır ümit ve sabırsızlıkla ikinci oyunun duyurulmasını bekliyorum.

RDR'yi Ps3'de bitirmiştim ama yakın zaman icinde Xbox 360 icinde alip bitirecegim

3. oyun demek istedin sanırım. Red Dead Revolver, Redemption diğeride Revolution olur kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Büyük bır ümit ve sabırsızlıkla ikinci oyunun duyurulmasını bekliyorum.

3. oyun demek istedin sanırım. Red Dead Revolver, Redemption diğeride Revolution olur kanımca.

Evet ilk oyunuda vardı haklisin onu unutmusum;)

• atları toplayıp vadiye götürdükden sonra ne yapmamız gerekiyor, birşey anlamış degilim ???
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.