Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abi naptınız siz ya... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atheshlee -- 24 Kasım 2011; 14:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atheshlee

abi naptınız siz ya... ?

Zamanla geçer geçer
  • Co-op görevi nasıl oynuyoruz acaba ben bulamadım da
  • Select olması lazım. Basınca oyun modları liste halinde solda çıkıyor.Orda co cop vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 24 Kasım 2011; 16:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

abi naptınız siz ya... ?

Zamanla geçer geçer

di daha fazla :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

abi naptınız siz ya... ?

Zamanla geçer geçer

yok abi ya acil rdr 2 şart

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bi banamı sıkıcı geldi ya bu oyun ? arkadaşlar diyor mesela sadece haritayı bile gezinirim diyorlar,haritada birşey yokki ya napıyorsunuz siz mesela boş boş dururken ?

Edit:Arkadaşlar birde online oynayanlar eklesin beni,pek çözemesemde inceliyorum beraber avlanmaya falan çıkarız Gt:tolgaytoklar

Bu mesajı 1.5 sene önce atmıştım şimdi konuyu tekrar inceliyordum çünkü bu oyunu unutamadım ben o zaman bu sözleri söylediğim oyun şimdi hayatımda oynadığım belkide en iyi oyun.Bir kere bitirmiştim yarın sadece bunun için gidip dvd alacağım tekrar bitireceğim bu oyunu günlerdir ss lerine,videolarına falan bakıyorum Yarın Armadilloya geri dönüyorum

• Püff sırf beni anlattığı için Yalnız kovboy olayı varsa alırım ben bu oyunu

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Mexico'ya ilk adım attığımızda giren müzikte kafayı sıyırdım adeta o "yanlız kovboy" havasını o kadar derinden vermişlerki helal dedim cidden atı yavaş yavaş sürdüm müzik bitene kadar.
    Oyunda şu ana kadarki en iyi sahneydi tabi daha önümde uzun bir yol var muhtemelen.

Bide arkadaşın dediği olay. İçimden Bir şey allll alllll alllll diyor

• quote:

quote:

Bi banamı sıkıcı geldi ya bu oyun ? arkadaşlar diyor mesela sadece haritayı bile gezinirim diyorlar,haritada birşey yokki ya napıyorsunuz siz mesela boş boş dururken ?

Edit:Arkadaşlar birde online oynayanlar eklesin beni,pek çözemesemde inceliyorum beraber avlanmaya falan çıkarız Gt:tolgaytoklar

Bu mesajı 1.5 sene önce atmıştım şimdi konuyu tekrar inceliyordum çünkü bu oyunu unutamadım ben o zaman bu sözleri söylediğim oyun şimdi hayatımda oynadığım belkide en iyi oyun.Bir kere bitirmiştim yarın sadece bunun için gidip dvd alacağım tekrar bitireceğim bu oyunu günlerdir ss lerine,videolarına falan bakıyorum Yarın Armadilloya geri dönüyorum

Valla hocam bende geri donuyorum.3 defa bitirdim . HAYATIMIN en iyi oyunuydu. Kolay kolay hiç bir oyununun sonunu getiremem âmâ red dead bir oyun değil. Resmen gerçek ,hayatın içinden...film gibi,bir şaheser.. 30 yaşındayım ve 2 oyun ölene kadar hafızamdan hiç silinmeyecek. Birisi red dead diğeri sensible soccer....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

quote:

Valla hocam bende geri donuyorum.3 defa bitirdim . HAYATIMIN en iyi oyunuydu. Kolay kolay hiç bir oyununun sonunu getiremem âmâ red dead bir oyun değil. Resmen gerçek ,hayatın içinden...film gibi,bir şaheser.. 30 yaşındayım ve 2 oyun ölene kadar hafızamdan hiç silinmeyecek. Birisi red dead diğeri sensible soccer....

Aynen unutamam bende bu oyunu bir oyun bu kadar iyi olur herhalde.Aldım dvd yi önceki oynayışımda o yan görevleri falan yapmamıştım şimdi hepsini yapıyorum falan ana görev yapmak istemiyorum pek ilerlemesin diye oyun

• Gelmiş geçmiş en iyi oyun.
    2 kere bitirdim, hala ara sıra açıp haritada at koşturuyorum. karşıma bir hasarlı vagon veya yardım isteyen biri çıksın diye bakınıyorum.
    Ava çıkıp ayı, domuz falan avlamak apayrı bir zevk.
    Şöyle bi sorum var, sharp shooter rank 10 da 6 kişiyi silah veya şarjör değiştirmeden silahsız bırakın diyor.
    Yapan illaki vardır, var mı bir kolay yolu?
  • Bende bir şey soracağım bu sharp shooter görevlerini yapmak falan bize ne kazandırıyor ? Ben yapıyorum ama bir yararını göremedim henüz
  • quote:

Bende bir şey soracağım bu sharp shooter görevlerini yapmak falan bize ne kazandırıyor ? Ben yapıyorum ama bir yararını göremedim henüz

bi kazancı yok sanırım, sadece legendary gibi ismi olan bi kıyafet var bütün o şeyleri yapmadan açılmıyo
    online oynuyorsan pose midir nedir öyle takılabiliriz?
  • Bencede Özgürlük haritalar Geçtiği kanyonlar Ve atmosfer olarak haerika
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Gelmiş geçmiş en iyi oyun.
    2 kere bitirdim, hala ara sıra açıp haritada at koşturuyorum. karşıma bir hasarlı vagon veya yardım isteyen biri çıksın diye bakınıyorum.
    Ava çıkıp ayı, domuz falan avlamak apayrı bir zevk.
    Şöyle bi sorum var, sharp shooter rank 10 da 6 kişiyi silah veya şarjör değiştirmeden silahsız bırakın diyor.
    Yapan illaki vardır, var mı bir kolay yolu?

Ben yapmadım ama silahının şarjörü bitmeden 6 kişinin silahı tuttukları ellerine ateş etmek suretiyle silahlarını düşürmen gerekiyor gibi geldi.
  • Alan Wake bitti.

Şimdi sıra geldi Red Dead Redemption'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Alan Wake bitti.

Şimdi sıra geldi Red Dead Redemption'a.

güzel vakit geçirceğini garanti ederim
  • Rockstar işi bitirmiş.Gta Serisinden daha fazla zevk aldım desem yeridir.1 kaç görev yapıp gezmeyi tercih ettim.Deli olmuş oyun kısaca.Yarın akşam aynen devam.
  • Mükemmel bir oyun gerçektende , goty sürümünü kaçırmamak lazım
  • Undead Nightmare alınmalı mı? Hikayeye yeni birşeyler katıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.