Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2
    oyunu bıtırdım en sonunda mezarda bıtıyo achıvement 320 verdı az degıl mı ben yan görevlerı hıç yapmadım esas harıta cıkan ısımlerı yaptım

Eger gercekten bu oyunun sonu ise allah belani versin. Senin gibi okuzlerden nefret ediyorum. Eger degilse saka olsun diye boyle sey dediysen evet sazan benim
  • oyunu bitirmeme az kaldı :( bende bitmesin diye görev falan yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2
    oyunu bıtırdım en sonunda mezarda bıtıyo achıvement 320 verdı az degıl mı ben yan görevlerı hıç yapmadım esas harıta cıkan ısımlerı yaptım

Eger gercekten bu oyunun sonu ise allah belani versin. Senin gibi okuzlerden nefret ediyorum. Eger degilse saka olsun diye boyle sey dediysen evet sazan benim

Sonu mezarda bitiyorda nasıl bitiyor o önemli

• beyler benim john marston öldü ondan sonra oğlu olduk ama hiç bi görev falan yok nasıl bitircem oyunu.intikamımı nasıl alacam?
  • Oyunu online oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Oyunu online oynayan var mı?

http://resim.donanimhaber.com/m_46249553/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46509124
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Oyunu online oynayan var mı?

http://resim.donanimhaber.com/m_46249553/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46509124

Sağol hocam

• bu sene bütün ödülleri sonuna kadar haketti bu oyun.

ama benim hala dert yandığım nokta var. tamam çok iyi bir open world örneği. ama keşke biraz daha fazla open world detayına sahip olsaydı. assassins creed 2 bence daha iyi bir open world oyun.red dead redemption başka klasmanlardan ac2 yi geçiyor evet. ama open world olarak ac2 den daha zayıf.

ac2 de yapabilecekleriniz gerçekten oldukça fazla. hele ki brotherhood da sadece emrinizdeki assassinleri çeşitli ülkelere gönderip görev yaptırmak bile başlı başına zevkli. yapılabilecek gerçekten çok güzel atraksiyonlar var.kuş tüyü toplamak mı dersin hırsızlarla yarış yapmak mı dersin yok yok oyunda. red dead redemption da sadece imaj yaratmaya yarıyan kıyafet olayı ac2 de bambaşka. kendini adım adım upgrade ediyorsun. hani bir diziyi izlemeye başlarken dersin ya. çok ağır ilerliyor, ama zevk de veriyor. sonunda süper şeyler olacak dersin.o yüzden izlersin işte. bu da böyle bir olay. rdr de ise güzel mekanlarda at koşturuyorsun en fazla poker ve şu halka oyununu falan oynuyorsun. oyun dinamiklerine etki eden pek olaylar yok. ha gelişigüzel olaylar olması süper bir atmosfer katıyor işin içine. ama olaya oyun olarak bakarsak eksik kalıyor.

açıkçası rockstarın en büyük sorunlarından biri bu.tamam inanılmaz atmosfer yaratıyor herifler. grafik motorunun kilometreler ötesini eksiksiz çizebilmesi, hava değişim olayları, modelleme detayları. red dead redemption da hakikaten oha nidaları attım grafiklerde. seni orda hissettiriyor resmen. ama gta4 deki gibi oyun bitince o kadar paranın sadece gidip sosisli almaya yaraması gibi bu oyun da open world olarak eksik ac2 ye göre.

• @ kubillan

ac 2 yi biraz oynadım, o yüzden fazla bir bilgim yok oyun hakkında ama rdr'a gelince, fazla bir atraksiyon yok demişsin... hocam, koskoca open world de çok çok çok çeşit hayvan var, herbiri özenilerek yapılmış... bunları avlamak bir seçenek, yolda ilerlerken çıkan yan görevler (yabancılar) var, gerçekten haritaya çok güzel serpilmiş... oyunlara gelince; poker, liar's dice, blackjack, bıçak oyunu, nal atma, bilek güreşi hatta, bazen ıssız alanlarda karşılaştığın yabancılarla bitki veya hayvan avında yarışmayı bile buraya ekleyebilirsin... yapay zeka mükemmel, hiç unutmuyorum bir yabancı benden karısını kurtarmamı istedi, başırız olunca çekti silahı kendisini vurdu... sana yasadışı iş teklif edeni mi ararsın, vagonumu çaldılar kurtar diyeni mi ararsın, avlanmaya çalışan ama bir türlü avını öldüremiyen mi ararsın, oyunda yok yok... gündüzden geceye geçiş ve hava durumunun değişmesi ise oturup izlemeye değer. kısacası hem görsel, hem de oynanış açısından fevkalade bir oyun...

• Şu bölümü geçen bi yardım etsin lütfen

Oyunda bir bölüm var,yaralı bi adamı faytonla sarı noktaya götürmemiz lazım ekranın üstünde görünen mavi bar bitmeden ama eşkiyalar yolda ateş açıyo,ya orda ölüyorum yada eşkiyaları öldürüp devam ettikten sonra yukardaki bar bitiyo görev başarısız oluyo.Orayı geçmenin yolu veya bir püf noktası var mı?
  • hadi öküzün teki tarafından spoiler ile
    mezarlıkta
    bittiğini öğrendim.ama gönderime yanıt veren arkadaşın tesellisine sevindim.ama sonra hemen altına gene bir malın teki
    beyler benim john marston öldü ondan sonra oğlu olduk ama hiç bi görev falan yok nasıl bitircem oyunu.intikamımı nasıl alacam?
    dedi.

azıcık insan olun spoiler tuşunu kullanmasını bilin bilmiyorsanız kullanmayın spoiler nedir bilin .

ayıptır.1 aydır sindire sindire oyun oynuyoruz,haftada 1 oyun oynuyoruz.

bıktım sizin gibi öküzlerden.

Allahınızdan bulun

• quote:

hadi öküzün teki tarafından spoiler ile
    mezarlıkta
    bittiğini öğrendim.ama gönderime yanıt veren arkadaşın tesellisine sevindim.ama sonra hemen altına gene bir malın teki
    beyler benim john marston öldü ondan sonra oğlu olduk ama hiç bi görev falan yok nasıl bitircem oyunu.intikamımı nasıl alacam?
    dedi.

azıcık insan olun spoiler tuşunu kullanmasını bilin bilmiyorsanız kullanmayın spoiler nedir bilin .

Allahınızdan bulun

Ben de ; daha oyunu satın almadan evvel , aynı spoilerı yemiştim. Hocam ; en iyisi , oynanan oyunun forumdaki konusuna girmemek. Saçma sapan adamlardan ; bol , ne var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 9 Şubat 2011; 0:40:12 >

• oyunun sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti , ama bitti %97.8 lik kısmını bitirmişim, geriye sadece 2 tane kıyafet kaldı... 20 tane adamı infaz etmemi istiyor ama nasıl yapıcaz hala çözmüş değilim... 40 a yakın sivil öldürdüm bounty 1700 oldu ama hala tık yok.... yapan arkadaşlar varsa bir yardım eli uzatsın

edit: bu görevi yaparken bandana takmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 10 Şubat 2011; 15:03:02 >

• quote:

hadi öküzün teki tarafından spoiler ile
    mezarlıkta
    dedi.

Allahınızdan bulun

spoilerı yanlış basmışım kardeş kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

oyunun sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti , ama bitti %97.8 lik kısmını bitirmişim, geriye sadece 2 tane kıyafet kaldı... 20 tane adamı infaz etmemi istiyor ama nasıl yapıcaz hala çözmüş değilim... 40 a yakın sivil öldürdüm bounty 1700 oldu ama hala tık yok.... yapan arkadaşlar varsa bir yardım eli uzatsın

edit: bu görevi yaparken bandana takmayı unutmayın

Olayı çözdüm, infazdan kastı (execute); adamlar size silahını çıkardıkları zaman yanlarına yaklaşarak ateş etmenizi istemesi... Zaten sinematik bir gösterim ile adamı öldürüyor, buda size +1 execute olarak hanenize işleniyor... sonunda savvy merchant kıyafetini de açtım, son 2 kıyafet kaldı sonra oyun biter

• Oyunu bitiren veya artık oyunu oynamayan arkadaşlar arasında oyununu satmayı düşünen varsa, oyununuzu satın alabilirim.
  • Merhabalar ben oyunun şurasına kadar geldimde acaba ne kadar kaldı?
    En son Jack'le birlikte inekleri kendi çiftliğimize getirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Merhabalar ben oyunun şurasına kadar geldimde acaba ne kadar kaldı?
    En son Jack'le birlikte inekleri kendi çiftliğimize getirdim.

Az kalmış, o yüzden yavaş oyna bence.
  • ben de back tuşuna basınca campsite ın olduğu yerde resimler var 3 tane resim çıkıyo üstüne basınca napcam onlarla?
  • @ brky-mrt

onlar bir "stranger" görevi... blackwater da federallerin bulunduğu binanın karşısındaki binaya girerek, orada bulunan bir adama şantaj yapıcaksın...
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.