Bildirim
Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müzikleri çok iyiCall Of Juarez 2 almayı düşünüyorum ne zamandır.Acaba bu oyunu mu beklesem? -
Bu oyun guzel geliyor,ama Call of Juarez 2 yi de tavsiye ederim.. -
Benim gibi 80-90 lı yıllarda pazar sabahları saat 10'da Trt1'deki kovboy filmlerini bekleyerek geçiren bir kuşak için bu oyun nefis bir nostalji... Alınacak ve sonuna kadar sömürülecek... -
quote:
Orijinalden alıntı: gamerasi
Benim gibi 80-90 lı yıllarda pazar sabahları saat 10'da Trt1'deki kovboy filmlerini bekleyerek geçiren bir kuşak için bu oyun nefis bir nostalji... Alınacak ve sonuna kadar sömürülecek...
Al benden de o kadar. Bayılırım Western filmlerine. Oyunlarının kaliteli olması da süper birşey. En azından bu konudaki açığı az sayıda olsalarda kapatıyorlar.
Red Dead Revolver, Call of Juarez, Gun... Hepside kaliteli yapımlardı. Hele bir de atari salonlarında oynadığımız kovboylu oyun vardı. Offf
-
kovboy oyunları guzel oluyor.....
evo_4
o atari salonundaki kovboy oyunuda inanılmazdı biz birde onu 2 makinada 4 kisi oynardık bitirelim diye... çok zevkliyidi onun yüzünden okuldan az kaçmıyorduk :D -
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
quote:
Benim gibi 80-90 lı yıllarda pazar sabahları saat 10'da Trt1'deki kovboy filmlerini bekleyerek geçiren bir kuşak için bu oyun nefis bir nostalji... Alınacak ve sonuna kadar sömürülecek...
Al benden de o kadar. Bayılırım Western filmlerine. Oyunlarının kaliteli olması da süper birşey. En azından bu konudaki açığı az sayıda olsalarda kapatıyorlar.
Red Dead Revolver, Call of Juarez, Gun... Hepside kaliteli yapımlardı. Hele bir de atari salonlarında oynadığımız kovboylu oyun vardı. Offf
Sunset Riders'ı diyorsun hocam mükemmel bir oyundu ne oynardık
/>
Birde Blood Bros diye bir oyun vardı o da çok zevkliydi deli gibi oynardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 30 Ocak 2010; 12:36:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
quote:
Sunset Riders'ı diyorsun hocam mükemmel bir oyundu ne oynardık
/>
Birde Blood Bros diye bir oyun vardı o da çok zevkliydi deli gibi oynardım.
Evet evet buydu. Müthişdi yav, iyi nostalji oldu sayende
-
Rica ederim.
Hocam ne oyunlardı valla suan birçok oyunda o oyunlarda aldığım zevki alamıyorum. -
oyun gayet güzel olmui işte gta yı western yapmışlar bir kaç extradan efekt ve hareket koymuşlar olmuş bize red dead redemption zaten rage motorunun kullanıacagını duydugum anda anlamıştım böyle birşey olcagını aslında benim için bu oyunda önemli değil rage motorunu daha optimize edip daha muhteşem şeyler yapmaları önemli -
Gameplay videosu harika. -
Grafik, oynayış felan çok çok güzel. GTA IV'nin grafiğinden çok daha iyi olacak videoda belli. Sağlam bir hikaye ve kurguyla yılın oyunu olmaya aday bile olabilir. -
Videolar harika. Gelsin bi an önce sindirelim -
Oyun süper geliyor. -
-
VE RESİMMM
[simage]http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3
/20977_320117510096_51752540096_5140069_1735401_n.jpg[/simage] -
oyunda kendi kariyerimizi çizebilirmiyiz acaba -
bittim buna ya. -
yalnız bu ön siparişde verilen bir içerik galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: antking
yalnız bu ön siparişde verilen bir içerik galiba
Zannetmem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X