Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Çıkış zamanı yakın mıdır ?

27 Nisan Yani Mayıs Diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 11 Şubat 2010; 13:45:38 >
  • 2010 yılının en sağlam yapımlarından biri olacak.Vahşi Batı'da dilediğimiz gibi hareket edeceğiz. Hepimiz birer Client Eastwood olacağız
  • REKLAMA BAK BE BOMBA GELİYOR FORUMUN HABERİ YOK
     Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

• beklediğim oyunlar arasında bu oyunda var.vahşi batı konulu iyi veya kötü hemen hemen tüm oyunları bitirmiş biri olarak
  • rockstar da hep ayni binaya reklam veriyor ya

sunuda gordum soyliyeyim reklam afisindeki resimde jeep taxi var ya adamlar da ne refah seviyesi var be kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 11 Şubat 2010; 14:32:12 >
  • evet bu binada daha once GTA IV afisi vardi
  • GUN'a hayran olmuştum zaten inşallah buda onun gibi bişi olur. Beklemedeyim
  • GELLL VİDEOYA GELLLLLL.......Millet bırakın onu bunu efsane geliyor,şow başlıyorrrrrrrrrr......Buyrun:

http://www.gametrailers.com/video/the-law-red-dead/61799
  • Bu oyun GTA nın vahşi batıda geçen versiyonu mu? Eğer öyleyse GTA4 kalitesini görebilecekmiyiz bu oyunda?
  • BUdamı PC ye çıkmıyor lannn..Buda mı gol değil hakim bey budamı gol değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

BUdamı PC ye çıkmıyor lannn..Buda mı gol değil hakim bey budamı gol değil...

Ofsayt Osman'ı hatırlattın bana,olmadı bakAllah rahmet eylesin,hastasıyımdır

Saygılar..
  • Video Fena değil daha çok kişiler hakkında bilgi veriyor ama inek sürüleri olan kısım süperdi ben full onların arasında koşarım ya
  • Live'da da hd gameplay videosu var mekanlar yine geniş harika ortamlar var bayıldım resmen oyuna,rockstar büyüksün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daigo_Umehara

Live'da da hd gameplay videosu var mekanlar yine geniş harika ortamlar var bayıldım resmen oyuna,rockstar büyüksün

NERDE var anlamadım?Bizimle paylaşabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

Live'da da hd gameplay videosu var mekanlar yine geniş harika ortamlar var bayıldım resmen oyuna,rockstar büyüksün

Game Videos kısmına gir orada bulursun Xbox Live'da...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

Game Videos kısmına gir orada bulursun Xbox Live'da...

Live yok işte,internete düşer yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

2010 yılının en sağlam yapımlarından biri olacak.Vahşi Batı'da dilediğimiz gibi hareket edeceğiz. Hepimiz birer Client Eastwood olacağız

İş konsol oyunu oluncamı iddelaı sözler böylesine havada uçuşuyor..HEr oyununuz yılın en sağlam oyunu oluyopr.EVet Oyun güzel olacak orası kesin.Ancak Call of Juares Blood in baound u oynadınızmı bilmiyorum senaryosu ve grafikleriyle tadı damağımızda kalan,çok güzel bir oyundu..

Bence öyle yılın en sağlam yapımı en iyi oyunu falan sıfatlarını bir oyuna yakıştırırken ince eleyin sık dokuyun...Bu oyun gzeül bir oyun olacak hepsi bu.
  • quote:

quote:

2010 yılının en sağlam yapımlarından biri olacak.Vahşi Batı'da dilediğimiz gibi hareket edeceğiz. Hepimiz birer Client Eastwood olacağız

İş konsol oyunu oluncamı iddelaı sözler böylesine havada uçuşuyor..HEr oyununuz yılın en sağlam oyunu oluyopr.EVet Oyun güzel olacak orası kesin.Ancak Call of Juares Blood in baound u oynadınızmı bilmiyorum senaryosu ve grafikleriyle tadı damağımızda kalan,çok güzel bir oyundu..

Bence öyle yılın en sağlam yapımı en iyi oyunu falan sıfatlarını bir oyuna yakıştırırken ince eleyin sık dokuyun...Bu oyun gzeül bir oyun olacak hepsi bu.

Vah vah pc pc ciler buraya gelmiş.O dediğin oyunu ben bitirdim kardeş.Güzel oyundu ama bununla kıyaslamaya kalkarsan çarpılırsın bak dikkat et.Oyun belki yılın oyunu olmayacaktır ama klasikler arasında olacağı kesindir.Yılın oyunu muhabbetine gelince! millet ne yapsın canım her yıl konsol ex. leri birinci oluyor.E bırakta bi tahminde yapsınlar......

• quote:

quote:

Dikkat edersen yılın en sağlam oyunu demedim "yılın en sağlam oyunlarından biri" dedim ikisi arasında ciddi bir anlam farkı var. Bence öğüt vermek yerine mesajları daha dikkatli okuyabilirsin

Pc için duyurulduğunda orada bir arkadaş başlık açar sizde böyle şeyler yazar çizersiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.