2010 yılının en sağlam yapımlarından biri olacak.Vahşi Batı'da dilediğimiz gibi hareket edeceğiz. Hepimiz birer Client Eastwood olacağız
İş konsol oyunu oluncamı iddelaı sözler böylesine havada uçuşuyor..HEr oyununuz yılın en sağlam oyunu oluyopr.EVet Oyun güzel olacak orası kesin.Ancak Call of Juares Blood in baound u oynadınızmı bilmiyorum senaryosu ve grafikleriyle tadı damağımızda kalan,çok güzel bir oyundu..
Bence öyle yılın en sağlam yapımı en iyi oyunu falan sıfatlarını bir oyuna yakıştırırken ince eleyin sık dokuyun...Bu oyun gzeül bir oyun olacak hepsi bu.
Dikkat edersen yılın en sağlam oyunu demedim "yılın en sağlam oyunlarından biri" dedim ikisi arasında ciddi bir anlam farkı var. Bence öğüt vermek yerine mesajları daha dikkatli okuyabilirsin
Pc için duyurulduğunda orada bir arkadaş başlık açar sizde böyle şeyler yazar çizersiniz
Bu savaş niye ya
RockStar Games işini düzgün yapan bir firma o gün çıkacak deyince o gün oyun çıkıyor ve genellikle oyunlarda hiç bir hata olmuyor(Sadece konsol versiyonundan PC versiyonuna düzenlenen Gta-4 hariç).Bu oyunda mükemmel olacaktır.Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu oyun başlarda PS3'e özel olarak duyurulmadı mı?
kovboy oyunları cok zevkli oluyor müziklerde saglamsa harika olur hadiiii cık artık :D
Rockstar yapıyorsa kesin iyi olur. Merakla bekliyorum, çıkışına da fazla kalmamış zaten.
konu öldü şimdi canlandırma zamanı yeni SSler ve video! Oyundaki silahlar
konu ölü ama ben oyunu sıkı takip ediyorum. cıktığı gibi alıcam işllh...
YENİ Trailer
Süper !
Rockstar vermiş yine dev boy reklamını
En son keyifle oynadığım vahşi batı oyunu Gun'dır herhalde.Umarım Red Dead Redemption da güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
En son keyifle oynadığım vahşi batı oyunu Gun'dır herhalde.Umarım Red Dead Redemption da güzel olur.
Red Dead Revolver'da enfesti ama bi yeri geçemedim diye yarıda bırakmıştım zamanında. O da Rockstar oyunuydu. Adamlar işi iyi biliyor.
oyunla ilgili tereddütleri olan arkadaşlar videolara tekrar göz atarsa iyi olur iddia ediyorum bu oyunun not ortalaması 90 altına inmeyecek Rockstar open world oyunlarda bu oyunla çıtayı dahada yükseltecek
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
oyunla ilgili tereddütleri olan arkadaşlar videolara tekrar göz atarsa iyi olur iddia ediyorum bu oyunun not ortalaması 90 altına inmeyecek Rockstar open world oyunlarda bu oyunla çıtayı dahada yükseltecek
rockstar'ın elemanları yani oyunu yapanlar GTA Serisinden çok daha iyi bir oyun olucaklarını söylüyorlar bu arada ufak bir hatırlatma bazı arkadaşlarımız bilmiyor olabilir oyunu yapan firma GTA serisinide yaptı.
Bilmeyen olduğunu sanmam işin ucunda Rockstar oldumu.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Bilmeyen olduğunu sanmam işin ucunda Rockstar oldumu.
olur mu olur
bu oyun Rockstarın en geniş alanlı oyunu olacak diye okumuştum ama kaynağı bi türlü bulamadım
Rockstar yine yapmış ya müthiş.
Nisan ayında alınacak oyun belli oldu.
videoları tekrar tekrar izlemek bile büyük bir keyif onlineda düellolar olacaktır muhtemelen düello sistemi çok iyi olur umarım
Şu oyunu 1 ay önceden çıkarsalar ya Gerçi önce ertelemesinler de... O daha fena olur
Rockstar ne yapsa oynarım ben Bully'ide çok beğenmiştim.Psp deki Gta liberty City Stories ve Vice City Stories ı bile hala bıkmadan oynuyorum.
Red Dead Redemption'ın her metrekaresini araştırarak Her Görevi ve Yan görevi yaparak ben 1 ay oynarım bu oyunu.