Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geniş kapsamlı bir oyun daha geliyor, böyle vahşi batı temalı oyunlarada hasta oluyorum, birde yanında GTA 4 gibi online modlarla gelirse anında alınır, uzun bir süre oynanır.
  • coop olsa super olur ama ihtimal bile vermiyorum acikcasi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

coop olsa super olur ama ihtimal bile vermiyorum acikcasi...

coop ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

coop ?

Co-op Live üzerinden arkadaşların ile Oyunun Story kısmını 2 kişi yada daha fazla kişi ile beraber oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Mart 2010; 3:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

coop ?

Co-op Live üzerinden arkadaşların ile Oyunun Story kısmını 2 kişi yada daha fazla kişi ile beraber oynamak.

Live'a gel be adam. Özledim seni.

• oyun mayıs ayına ertelendı. Isın kotusu mafıa 2010 son ceyregıne ertelendı. Forum kurallarına aykırı olmasa take twoya saglam bır kufur ederdım. Sankı adamlara sılah zoruyla cıkıs tarıhı verdırıyorlar. cıkartamıceksen nıye o tarıhı verıyorsun. gerızekalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

oyun mayıs ayına ertelendı. Isın kotusu mafıa 2010 son ceyregıne ertelendı. Forum kurallarına aykırı olmasa take twoya saglam bır kufur ederdım. Sankı adamlara sılah zoruyla cıkıs tarıhı verdırıyorlar. cıkartamıceksen nıye o tarıhı verıyorsun. gerızekalılar

doğru söylüyorsun ya son aralar böyle oldu anlamadım gitti,önceden şu gün diyorlardı tak çıkıyordu oyun şimdi ise her dakka erteliyorlar!

• Red Dead'ın Cilaya İhtiyacı Var
     Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Dün geç saatlerde süpriz bir şekilde ertelenme haberi gelen Red Dead Redemption'un neden ertelendiğine dair bir açıklama geldi.

Mayıs ayında çıkacak olan oyunun üç hafta gecikeceği ve 18 Mayıs'ta piyasaya çıkacağı belirtilmişti. Bu ertelenmeden sonra ise herhangi bir açıklama gelmemişti.

Bugün konu ile ilgili bir açıklama yapan Take Two CEO'su Ben Feder, Rockstar Games'in oyunlarında belli bir kalite çıtasını tuturmak istediğini ve Red Dead Redemption'un tamamlandığını fakat biraz daha üzerinde iyileştirmelere gidilmesi gerektiğini açıklayarak ertelenme nedeninden de bahsetmiş oldu.

Vahşi Batı'da serbest bir dolaşım imkanı sunacak olan oyun Rockstar Games'in bu sene içerisindeki en önemli projelerinden birisi.

kaynak:Bölümsonucanavarı.com

• yeni SSLERHARİTA GELDİ!!!

• Vüsal ellerine sağlık ve paylaşım için çok sağol
  • DEVAM...

VE BONUS HABER YENİ GAMEPLAY VİDEOSU YARIN

Coming Wednesday March 17th, we'll be bringing you the highly-awaited next installment in the Red Dead Redemption Gameplay Series of videos. Look for it here at the Rockstar site and at the official Red Dead Redemption site.

• Ss ler süper, üzerinde oynama var gibi geliyor bana, bu kadar pürüzsüz olucakmı oyunun kendisinde çıkınca görücez artık.
  • bu oyun alınır dlc leride alınır Mafia 2 yide aldıkmı mutlu mesut gta 5 e kadar bazen mafya bazen kovboy devam ederiz gta5 gelincede bu 3 süper oyunla yeni oyunlara yelken açarız ben deyim killzone 3 siz deyin mma world cupta oynarız top spin 4 te hatta belki gt5 bile çıkar(bu son dediğime ben bile inanmadım)
  • anlamistim ertelencegini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Ss ler süper, üzerinde oynama var gibi geliyor bana, bu kadar pürüzsüz olucakmı oyunun kendisinde çıkınca görücez artık.

Resident Evil 5 grafiklerinde oyun, bence olur bundan hiç şüphen olmasın.
  • Vahşi Batı seven biri olarak birde oyunun Free Roam olması mükemmel.Kaliteli Oyun olursa Gta den iyi olur.
  • Bekledıgım dort muthıs oyundan bırı dıgerlerı Alan Wake - Mafıa2 - worldcup
  • Benim tek korktuğum nokta rockstar gene grafiklere vs önem verip oyunun geri kalan kısmını tamamen baştan savması gta4 gibi....

şimdi çıkıp gta4 100 puan aldı neresi dandik demeyin bence san andreasla kıyaslanınca 10 üzerinden 3 lük bi oyundu. grafik hariç hiçbişey yoktu...

o yüzden ben san adreas gibi olmasını isterim bu oyunun son derece kişiselleştirlebilir bi oyun olmasını isterim. san andreasın uyarlaması gibi çok ata bindiğimizde at binme skillimiz gelişsin çok adam vurduğumuzda tabanca çekme skilllerimiz artsın gibigibigibigibi

gta 4 gibi tekdüze olucaksa parayı kazanıp kazanıp 2 tane giysi dükkanı hariç harcıyacak yer olmazsa koyver gitsin 5 kuruş harcamam bu oyun için...
  •  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

• Dün Gameplay verilcekti yine ertelendi.Bugün vericekler yeni gameplayi.
    Yeni Tanıtım videoları

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.