Bildirim
Red Dead Redemption için geç mi kaldım sizce? (5. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
eMRe_Dmrc: Sagol reis. StormKing:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 17 Haziran 2011; 22:49:12 > -
Diger arkadaşlar Pes etmiş anlaşılan... Konunun kilitlenmesi an meselesi söliyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
@ I - C - O
Sakin ol şampiyon
Benim takımdakilerden biri Atom Bombası Resmi koysun
Siz savaşa devam edin . Bem 2 Gün PC'den giremicem
hocam atom değil, hidrojen bombasıyla geldim
bu da savaşın son capsi
-
2. sayfa için ayrı bir konu açılır -
Kaybettiniz agalar, üstede gördügünüz gibi bayrak diktim. Zafer kimin? i-c-o nun Duyamadim, zafer kimin? I-CO nun. Kimin? I-C-O nunnnn Iste oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Glomental: Beyaz bayragi cekmissin bakiyorum..
Gözümü korkuttun hocam -
Glomental: Korkucak birsey yok, sadece is reis. -
böyle konuya zaten böyle mesajlar yakışırdı -
@ I - C - O
PC'de olsam bu savaş burda bitmezdi
Benim arkadaşlar pes etmeyin hala yenebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
@ I - C - O
PC'de olsam bu savaş burda bitmezdi
Benim arkadaşlar pes etmeyin hala yenebiliriz
Lan biz savaşı kazanmışız . Arkadaş hidrojen bonbasını koymuş . Biri de bonba karikatürünü koysun -
Konu Dışı forumunu geçmiş bura -
Atakan: Havadan, karadan, denizden sizin enerjilerinizi etkisiz hale getirdim. Tabi nükleereide gönderdim. Yenilen pehlivan gürese doymazmis. -
quote:
Atakan: Havadan, karadan, denizden sizin enerjilerinizi etkisiz hale getirdim. Tabi nükleereide gönderdim. Yenilen pehlivan gürese doymazmis.
Çıkışa gel lan -
Atakan: Sakin ol shert jojuk Gelicem. önce kendimi sonra seni vuracam ardindandan arabanin önüne atlayacagim. -
quote:
Atakan: Sakin ol shert jojuk Gelicem. önce kendimi sonra seni vuracam ardindandan arabanin önüne atlayacagim.
şimdi bazı Aynştaynlar çıkıp önce kendini sonra onu nasıl vurucaksın derler
Bu arada yönetici arkadaşlar konuyu kilitlerse isyan çıkarırım
-
Oyun için geç kavramı yoktur bence.Al ve keyfini çıkart sadece. -
Electro World'de görmüştüm,Playstation 3 olmadığı için oynayamadım ama,gerek konusu gerekse grafikleriyle müthiş bir oyuna benziyor.Bence de her zaman alınıp oynanabilecek bir oyun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X