Şimdi Ara

Red Dead Redemption için geç mi kaldım sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkalı sanırım 1 sene 1 ay oldu çünkü arkadaş mayıs gibi almıştı bende karne günü ondan aldım bitirdim :D

Valla arkadaş ilk aldığında da online da çok kimse yoktu bende denedim yani zevkli ama arkadaşlarına arabaya binip oynarsan zevkli

Arabadan kastım at arabası :D işte görev falan yapıosn Single i muhteşem ama multi si vasat bence :)

Yinede al oyna derim
  • Hiç bir oyun için geç kalınmaz istediğin zaman alır oynarsın zaten her oyunun multisini her zaman oynayan deliler var Ama bana göre RDR'in Multisi çok da iyi değil Single yeter yüzde yüz bitirmeye kalkarsan bir de ömür boyu oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çete sanırım bunlar.

Arkalarında İsrail onun arkasındada Amerika var, en en birinci arkadada Rockfield var.

Rotschield demek istedin galiba

• by.Doctor: Artik adlari her neyse o masoncuklarin.
  • abi alınmada bu nasıl başlık allah aşkına ya? rdr için geçmi?, Ps3 için geçmi? son zamanlarda bu tarz konular sıkça açılır oldu. Neden geç olsun? Herkesin severek överek oynadığı bir oyun? Eee sen oynadınmı peki, hayır. O halde neden geç olsunki al oyna işte misler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddfan

Arkadaşlar oyun ilk çıktığında büyük ses getirmişti ki şu an L.A. Noire satışları RDR ye göre daha alt seviyelerde kaldığı haberlerini okuyoruz. Son zamanlarda da bir oyun almadığım için acaba RDR yi alsam mı diyorum? Ayrıca şu an multiplayer durumu nasıl? Özellikle oyunu oynamış olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Gec kaldin, artik oynayamazsin, cunku zamaninda alip oynamamissin, bi suru cop oyuna para verip 2010 yilin oyununu pas gecmissin. Bu davranisin cezasiz kalamaz, sana RDR i yasakliyorum.
  • Sindire sindire 20-25 saatlik oyun süresi olan bir yapımdan bahsediyoruz. Single da bile yapacak o kadar görev, yan görev vs varken geç kalmamışsınız hocam alın oynayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Fiyat konusunda yardım gerekirse ;

Spotta 70 Lira , Shopto gibi sitelerde 50 Lira + Takipli Kargo ücreti : 16 Lira , Şu anda Bimeks'in yaptığı indirim ile 80 Lira .

forumun ıkıncı el bölümünde vede sahıbındende kullanılmısları 30 tl ye bıle bulunabılıyor..

Evet hocam 2.eli de o fiyatlarda . Ben 0'dan bahsetmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: hoppit98

quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

evet geç kaldın.oyunu oynayan kimse yok alma sakın alma
    not:son zamanlarda forumun düştüğü haller içler acısı.

Son günlerde çok rastlıyoruz bu başlıklara.Zaten üst konu olarak ps3 oyun tavsiyeleri başlığı var.İpini koparan başlık açıyor.

Dur Orda Adam Ol
  • Beyler sakin olun adamın bir şeyi sorucağına pişman etmişsiniz adam sadece multi oynuyor ve yeterli adam var mı diye soruyor fakat cevaplar.
  • Çok geç kaldın dostum alma oyun 1911 yılında geçiyor.
  • Bu oyun zaten online modundan öte tek kişilik senaryosu üzerine kurulu bir oyundur ondan dolayı geç kalmadın kesinlikle oynaman gereken bir efsane.
  • bide bunun ayri zombi paketi var galiba onu aldigimizda red dead almamiza gerek varmi? yani o zombi olan ek paket gibi biseymi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

bide bunun ayri zombi paketi var galiba onu aldigimizda red dead almamiza gerek varmi? yani o zombi olan ek paket gibi biseymi yoksa?

Zombiliyi alınca normal oyun olmadan da oynayabilirsin
  • Al tabi hâla süperdir
  • Sakın alayım deme. Bayatlamış oyunlar Playstation'u zehirliyor ve makinelerin sarı ışık vermesine sebep oluyor.

Kulağınıza küpe olsun: Playstation'ınızı her daim taze oyunlar ile besleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 17 Haziran 2011; 19:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Sakın alayım deme. Bayatlamış oyunlar Xbox'u zehirliyor ve makinelerin 3K vermesine sebep oluyor.

Kulağınıza küpe olsun: Xbox'ınızı her daim taze oyunlar ile besleyin.

Amma velakim bölüm Ps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Sakın alayım deme. Bayatlamış oyunlar Xbox'u zehirliyor ve makinelerin 3K vermesine sebep oluyor.

Kulağınıza küpe olsun: Xbox'ınızı her daim taze oyunlar ile besleyin.

Bayatlamaması için buzdolabına koyuyorum ben sorun olur mu
  • Al oyna bitir ve sonra ağla.. Yenisi nezaman çıkar diye! Gerçekten çok sıradışı ve güzel bir oyun. Ne yazıkki %100 bitirmek çok fazla zaman alıyor.
  • Önüne gelen konu açarsa böyle olur , sayfalarca ilerlemiş ana konusu var oyunun oraya girip 1 sayfa okusa karaını vericek ama işte sözde konu açmak için...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.