Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
261.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende oyunu geç kesvedenlerdenim yeni aldim CD olarak fakat bir sorunum var CD yi takiyorun single playera basiyorum yüklenirken donuyor. Cihazi kapatip aciyorun multiplayera girmeye calisiyorum yine donuyor. Bir fikir verebilecek yada bilgisi olan varmi. YARDIMCINIZ için tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Merhaba bende oyunu geç kesvedenlerdenim yeni aldim CD olarak fakat bir sorunum var CD yi takiyorun single playera basiyorum yüklenirken donuyor. Cihazi kapatip aciyorun multiplayera girmeye calisiyorum yine donuyor. Bir fikir verebilecek yada bilgisi olan varmi. YARDIMCINIZ için tesekkur ederim.

ikinci mi aldın, cd cizik olmasın ? baktın mı ?
  • Gitti gidiyor dan aldim sifir olarak satildi ilk aldigimi geri yolladim. Tekrar yolladilar CD de çizik yok eğer acamazsam yollayip sayisi iptal edicem.

• oyunu bitirdim sonunda.
  • Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Oyun bitti. Biraz Online oynadıktan sonra undead nightmare dlc oynayalım dedim. Oyun başlayınca senaryodaki karakterlerin yanlış olduğunu fark ettim. Oyunu 2 kez yeniden yükledim değişiklik olmadı. Güncelleme yapmadan internet kapalı olarak oynuyorum şimdi sorun yok. Güncelleme undead nightmare dlc sini bozuyor. Oyunu bitirip sonra güncelleme yaparak Online oynamasını öneririm. Bir de undead nightmare dlc de bazı yerlerde konuşma sesleri duyulmuyor.

• Arkadaşlar takas edecek var mı bu oyunu Killzone Trilogy versem? Ya da öyle verecek olan olursa da hayır demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Oyun bitti. Biraz Online oynadıktan sonra undead nightmare dlc oynayalım dedim. Oyun başlayınca senaryodaki karakterlerin yanlış olduğunu fark ettim. Oyunu 2 kez yeniden yükledim değişiklik olmadı. Güncelleme yapmadan internet kapalı olarak oynuyorum şimdi sorun yok. Güncelleme undead nightmare dlc sini bozuyor. Oyunu bitirip sonra güncelleme yaparak Online oynamasını öneririm. Bir de undead nightmare dlc de bazı yerlerde konuşma sesleri duyulmuyor.

aynı sorun bende de var. ama benim internet bağlı. internetten değil sanırım. Online takılacağım bu akşam. Oyun bitince boşlukta gibi oldum yav. 30 yaşında adamım :D
  • Oyun güzel de grafikler rezalet gerçekten. Gta V ile ne büyük bir devrim yapmış Rockstar bir kez daha anladım. Pek fazla oynayamadım ama vuruş hissi falan daha iyi geldi gtalara göre. Keyifli saatler beni bekliyor. Daha bunun zombi dlcsi ve multiplayer modu da var.
  • Hardcore modun olayı neydi arkadaşlar ölünce sıfırdan mı başlıyorduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Oyun güzel de grafikler rezalet gerçekten. Gta V ile ne büyük bir devrim yapmış Rockstar bir kez daha anladım. Pek fazla oynayamadım ama vuruş hissi falan daha iyi geldi gtalara göre. Keyifli saatler beni bekliyor. Daha bunun zombi dlcsi ve multiplayer modu da var.

oyun çıkalı 4 sene geşmiş kardeş.

3 eylülde bolumsonu canavarında çıkan haber . Ben yeni çoğu oyunda bu kadar gerçekçi bir doğa göremedim.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_Hala_Harika_Gorunuyor-70823.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: serci07

quote:

Oyun güzel de grafikler rezalet gerçekten. Gta V ile ne büyük bir devrim yapmış Rockstar bir kez daha anladım. Pek fazla oynayamadım ama vuruş hissi falan daha iyi geldi gtalara göre. Keyifli saatler beni bekliyor. Daha bunun zombi dlcsi ve multiplayer modu da var.

3 eylülde bolumsonu canavarında çıkan haber . Ben yeni çoğu oyunda bu kadar gerçekçi bir doğa göremedim.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_Hala_Harika_Gorunuyor-70823.htm

Yok anlatamadım. Tamam eski ama PS3'de çözünürlük falan rezalet. Dokular geç geliyor, görüş mesafesi falan çok kötü. Birde aşırı puslu oyun, blur efektini basmışlar. Fps oranı da çok düşük, rahatsız ediyor. Oynadığım diğer oyunlar bu kadar rahatsız edici değildi. Xbox 360'da daha iyi diyorlar. Yoksa grafik motoruna laf yok.

Bu arada online moduna girdim kadın zombi kılığında boş boş geziyordum bir kaç kez indirdiler. 4'e 4 kapışma olayı falan var mı? Ya da benim oynadığım bu tarz bir kapışma mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Eylül 2014; 9:23:33 >

• quote:

quote:

quote:

Yok anlatamadım. Tamam eski ama PS3'de çözünürlük falan rezalet. Dokular geç geliyor, görüş mesafesi falan çok kötü. Birde aşırı puslu oyun, blur efektini basmışlar. Fps oranı da çok düşük, rahatsız ediyor. Oynadığım diğer oyunlar bu kadar rahatsız edici değildi. Xbox 360'da daha iyi diyorlar. Yoksa grafik motoruna laf yok.

Bu arada online moduna girdim kadın zombi kılığında boş boş geziyordum bir kaç kez indirdiler. 4'e 4 kapışma olayı falan var mı? Ya da benim oynadığım bu tarz bir kapışma mıydı?

cd li mi oynuyorsun yoksa harddiske mi indirdin oyunu. Ben harddiskten oynuyorum herhangi bi kaplama bozukluğu yok Cd den ise geç gelme durumları varmış duyduğum kadar. Online modda bende pek birşey yapamadım. Sanki gta 5 teki gibi crew istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

cd li mi oynuyorsun yoksa harddiske mi indirdin oyunu. Ben harddiskten oynuyorum herhangi bi kaplama bozukluğu yok Cd den ise geç gelme durumları varmış duyduğum kadar. Online modda bende pek birşey yapamadım. Sanki gta 5 teki gibi crew istiyor

Cd'den oynuyorum. Olabilir hiç araştırmadım.

• Ben daha oyunu yeni aldım ; tam bir mevzuya konsantre oluyorum başka bi yerden bir mevzuu patlayıveriyor :) oyun 10 numara poker oynanışını beğenmedim ama oyun 10 numara...
  • Acilen uncharted serisi ile birlikte ps4 remastered yada remake gelmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uc mgs rdr gow heavy rain nino kuni yapsinlar yani olmadi store a koysunlar eski nesil grafikli hallerini bile alir oynarim .d

• Oyunu 2'si %100 olmak üzere toplam 6 defa bitirmiş biri olarak diyebilirim ki bu oyunu ölene kadar unutmayacağım. Efsaneler efsanesidir.

• 2 kere bitirdim bu efsaneyi HD remastred midir nedir ondan yapıp sürseler 60 doları basar alırım bir 2 kez daha bitiririm.

• Ne oyundu be :) Ps3un o 120 piksel bugulu goruntusunde oynayip bitirmeme ragmen hasta kaldim.

• Efsane oyundu harbiden remastered değilde yenisini çıkartsalar aynı atmosferi kaybetmeden çok ii olur

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.