Şimdi Ara

Red Dead Redemption - Multiplayer (Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red Dead Redemption için yayınlanan Free Roam Multiplayer videosunun altyazılı versiyonu karşınızda

• Emeği geçenlere teşekkürler. Oyunun erken çıkacak gibi bir söylenti vardı. Umarım öyledir..
  • Video ve çeviri için teşekkürler ayrıca oyun süper sabrsızlanıyorum...
  • yiter yav yiter yav çok bekletti çıksın artık yav Çeviri içinde teşekkürler..
  • Şimdi şunu merak ediyorum.
    Gta gibi bölüm kurulmasınımı bekliycez? Yoksa bölüm hep kurulu biz oyunamı dahil olucaz? Warcraft gibi? Aynı anda 100.000 kişi gibi?
    Yani böyle değil ise farklılığı nerede anlayamadım?
  • oyun mükemmel duruyor walla.Eminim çoğu kişinin hoşuna gidecektir.
  • bi ara bilgisayara felan da cıkıcak deniyordu bilgisayara cıkma şansı hiç yokmu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne PC'de yok mu bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaius

Ne PC'de yok mu bu oyun?

PC ye çıkmıyor malesef. PS3 ve Xbox 360 için bu ay çıkacak.
  • altyazı için çok teşekkürler.. Daha fazla oyun videosuna altyazı hazırlayabilirseniz çok memnun olurum.. Bari oyun hakkındaki ön bilgileri güzel bir şekilde anlayalım :)
  • GTA gibi tahminen 6 ay 1 yıl sonra PC'ye çıkar.

Siz istekte bulunun bol anlatımlı videoları çevirelim koyalım. Bana veya goldpunch'a PM atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

GTA gibi tahminen 6 ay 1 yıl sonra PC'ye çıkar.

Siz istekte bulunun bol anlatımlı videoları çevirelim koyalım. Bana veya goldpunch'a PM atabilirsiniz.

emeğinize sağlık anlamak güzel ama beklemek daha zor artık
  • limited editiondaki ekstraları multi de kullanabilcezmi acaba
  • Pff keşke pc için de olsaydı.. Çok güzelmiş :/
  • izlemekten altyazıları kaçırdım hep :D
  • PS3 ve XBOX çıkan bu oyun eğer pc'ye çıkmazsa protesto edip almıcaz bu oyunu
  • Şu sorunun cevabı nedir arkadaşlar aha soru:

Mp de max oyuncu sayısı kaçtır?

Orada anlatıyor uçsuz bucaksız çöller mağa bamalar rakip takıma saldırılar vs..İyi hoşda toplamda kaç takım oluyor kaç kişi oynuyor..Benim gördüğüm max 16.Eğer öyle ise yazık olacak bu oyuna..
  • ileride daha açıklaycağız demiş..haydaaa...ben de bu hafta falan oyun çıkar diye bekliyordum :(
  • Şu online oyuncu sayılarını bende merak ediyorum modlara göre. O kadar büyük haritada adama denk gelmezsek komik olur:)
  • birçok farklı online mod olucak oyunda, duyrulanlar devede kulak sadece falan diyorlardı forumlarda.. ama kişi sayısı bazı modlar için max 16 diye geçiyor şimdilik..
    klasik modlarda sınırlı alanda team match tarzı, ancak free room lardaki durumu herkez merakla bekliyor hala bakalım..

x360 forumunda çıktı çıkıcak sesleri yükseliyor, bizde oradan takip eder değerlendirmemizi yaparız..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.