Şimdi Ara

Red Dead Redemption Undead Nightmare Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. RDR UN de 13 adet bölgeyi zombi saldırılarından kurtardım, haritada 13 adet haç işareti görünüyor, oyun da %37 de kaldı ilerlemiyor. Hiçbirşekilde yeni görevde vermiyor ara ara güvenli bölgeler zombi saldırılarına uğruyor ama onun dışında başka birşey olmuyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor anlamıyorum John Marston bazen kusuyor garip garip sesler çıkartıyor zombi mi olacak ne :D Bundan sonra ne yapmam gerekiyor yeni görevler için fikri olanlar yardımcı olabilirler mi? Teşekkür ederim.

• 5 er tane Viyolet Sınovdırop, Desert Sage topla, görev açılacak.
  • Snowdrop olmasın o.
  • Arkadaşlar o snow drop nerelerde oluyor birde bir fotoğraf makinesiyle zombie resmi çek diyolar ama çekemiyorum o görev nasıl yapılacak.?
  • Yeşil renkte olan zombilerden bir tanesini yakala o çadıra getir sen çekmeyeceksin zaten fotoğrafı oradaki adam yapacak herşeyi. Snowdrop çiçekleri de bu karlı bir yer var haritanın sağ üst köşesinde ismini hatırlayamadım ama karlı bölgede oluyor.

Bu arada arkadaşlar ben ikini bölünde de 10 tane haç işareti yaptım John zombi oldu oyunda yüzde 61 de herhangi bir görev felan vermiyor ne yapmam gerek bilen varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKExisT -- 20 Mart 2011; 14:33:31 >
  • Oyun bitmiş bizim haberimiz yok :D
  • Bu yeşil zombie dediğiniz kusan şeylermi ben onları pek göremiyorum yerde koşanlar var onlar nerede bulunur:D:D
    Birde mesela violet snowdrop buldum bulduğum bitkiden sadece 1 tanemi alabiliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106
    Bu yeşil zombie dediğiniz kusan şeylermi ben onları pek göremiyorum yerde koşanlar var onlar nerede bulunur:D:D
    Birde mesela violet snowdrop buldum bulduğum bitkiden sadece 1 tanemi alabiliyorum?

Evet maalesef öyle. Gezinmeye devam et oralarda, bulursun!
  • Evet bulduğun bitkiden sadece bir tane alabiliyorsun buldugun bölgeyi gez etrafında vardır. Yeşil zombilerde dediğin bigi kusan zombiler :D
  • bu oyuna hiç ısınamadım geri verdim. atmosferi çok karanlık, bunaltıcı geldi ayrıca her yerden zırt pırt zombi geliyor zaten mermim yok paso topuk yapmak zorunda kaldım. işin özü hiç sevmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666
    bu oyuna hiç ısınamadım geri verdim. atmosferi çok karanlık, bunaltıcı geldi ayrıca her yerden zırt pırt zombi geliyor zaten mermim yok paso topuk yapmak zorunda kaldım. işin özü hiç sevmedim..

Orijinal versiyonunun yanında hoş değil hakkaten
  • Olay burda yazıyor, evet zombi filmi çekmesi için zombi buluyosun

quote:

http://resim.donanimhaber.com:80/m_45606501/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Size bir şey daha soracağım o görevi bitirdim her iki bitkiden 5 er tane topladım şimdide nigel west dickens ı fort mercer'da aramamı söylüyor tam olarak anlamadım birde nigel west dickense aynı bitkilerden 1 tane toplayıp götür dedi topladım ama yaptımmı diye baktığımda işaretsiz gözüküyor.
    Napmam gerek acaba?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arakdaşlar en son kamera olan goreve yeşil zombi getirdim ondan sonra başka gorev cıkmadı heryer guvenli ama başka gorev yok diğer adaya gecemıyorum yardım edermısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.