Şimdi Ara

RED-DOT VE DÜRBÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüfeğime red-dot veya dürbün almak için uzun uzun incelemelerde bulundum. Malum; malum bu tip malzemeler Türkiye de pahalı.. Aliexpress gibi yurt dışı sitelerden almaya çalışsak gümrüğe talılırmıyız.? Alınacak malzemenin, parça başına 30 euro ya kadar gümrüğe tabi olmadığını öğrendim..30 euro dan pahalıya gelen ürünlerde de yüzde 18 ila 20 arasında gümrük uygulanıyormuş..Aslında çok da önemli değil bu rakam ama; bu tip ürünlerin yurt dışından ithalatı yasak veya özel izine tabi gibi bi şeyler söylediler.. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler

• Burada olay tamamen gümrük memurunun insiyatifindedir. 20 dolarlık dürbünü takılanda gördüm 100 dolarlık dürbünü sıkıntısız ulaşanda. Satıcı ile temasa geçip düşük fiyattan göstermesini ve dürbün, reddot olarak değilde teleskop yahut oyuncak olarak belirtmesini talep ederseniz şansınız daha yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 3 Şubat 2017; 18:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    BoltAction ...teşekkür ederim saolasın..
  • tufek ruhsatlıysa sorun olmaz ama en azından ugrasırsın

pkk lı dıye eve gece 4 de baskın yer.ev aranır sorun yoksa komsularına rezıl olmakla kalırsın
  • Ohalden dolayi jandarmanin ifadeye cagirdigi okumustum. Aticilik lisansi vs olsa daha rahat olabilirde su an av fisegi satisi bile yasaklandi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.