Şimdi Ara

MP5 veya Akrep Silah Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
28.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu mp5 veya akrep tipi silah almak istiyorum lakin Türkiye de yasak bildiğim kadarıyla. Yurt dışında neden satılıyor da Türkiye de yok? Alması imkansız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MP5 ve Akrep Silahı Hakkında Bilgi

MP5 Kurusıkı Yasak mı?

Evet, Türkiye'de MP5 kurusıkı silahlar yasaktır.

MP5 Silahı Kimler Alabilir?

MP5 silahı, ruhsat sahibi olan ve belirli şartları karşılayan kişiler tarafından alınabilir. Bu şartlar arasında güvenlik soruşturmasından geçmek ve silah kullanma eğitimi almak yer alır.

Akrep MP5

Akrep MP5, Heckler & Koch tarafından üretilen iki farklı silahtır. Akrep, hafif makineli tüfek olarak geçen bir silahtır. MP5 ise saldırı tüfeği olarak geçen bir silahtır.

MP5 Akrep

MP5 Akrep, Akrep ve MP5 silahlarının bir kombinasyonu değildir. Bunlar iki ayrı silahtır.

MP5 Silah Ruhsatı Nasıl Alınır?

MP5 silah ruhsatı almak için Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulunulması gerekir. Başvuruda bulunan kişilerin güvenlik soruşturmasından geçmesi ve silah kullanma eğitimi alması gerekir.

MP5 Silah

MP5 silahı, Heckler & Koch tarafından üretilen bir saldırı tüfeğidir. Kompakt boyutları ve yüksek ateş gücü ile bilinir. MP5 silahı, birçok ülkede güvenlik güçleri ve özel harekat birlikleri tarafından kullanılmaktadır.

MP5 Fiyat

MP5 silahının fiyatı, modeline ve özelliklerine göre değişmektedir. Ancak genel olarak, MP5 silahları diğer saldırı tüfeklerine göre daha pahalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1-MP5 alabilirsin,MKE bayisine giderek bir başvuruda bulunuyorsun,bazı belgeler istiyorlar,ondan sonra MKE (istediğin silah firmasından istediğin silahı sipariş ediyor) ve silahına kavuşuyorsun.

2-Akrep silahı ise bildiğim üzere yasak değil,ama üzerinde uyarlama yapılması çok kolay bir silah olduğu için ülkemizde yasaktır.
  • Yurt dışında ise (bu haber ağzını sulandırabilir ()

1-Rusya,rusyada değil akrep tank,minigun,A-10 bile alırsın.
    2-Amerika,amerikada zaten adamlar,barett ile geziyor. oraya girmiyorum bile.
    3-Irak,kafana göre ne alıyorsan al,sadece biraz pahalı o kadar.
    4-Afganistan,silah almak pekte zor değil,ancak AK47 haricindeki silahları bulmak adamı birazcık zorluyor.
    5-İsveç,eğer oranın vatandaşıysan,zaten evinde 43 tane silah bulundurma zorunluluğun var.
    6-İsrail,çocuklara dahi silah eğitimi veriliyor,silahtan bol ne var orada?
    7-Etyopya,cibuti,fas,somali. bu bölgelerdeki silah pazarlarında uçaksavarlar dahi satılıyor.

ha sen buralara nasıl gideceksinde silah alacaksın,orası çok ayrı bir konu.

• The Detonator kullanıcısına yanıt
    Eminmisin? Türkiyede otomatik tabanca bile yasak. Otomatik silah alman için maddeler var onlara uygun olman lazım.Riskli bir işte çalışıyorsa (kuyumcu,arazi sahipleri vs) Alabilir.Ama normal şartlarda sivile yasak
  • Farkındaysan yeni yürürlüğe girecek olan yasada(veya şuan kabul edildi bilmiyorum) tüfek yaşı 18 silah 21 peki neden? Türkiye'de silahla intihar,gasp ve öldürme oranı çok fazla ve bence çokta iyi umarım böyle olur.
  • çünkü bu ülke,silah adabını kayıp etmiş. silah özgürlüğü gelse bu ülkede emin ol iç savaş çıkar. neyse oraya girmiyorum ama saydığım ülkelerde silah özgürlüğü fazlasıyla var. zaten burada silah alınmaz.
  • Polis belindeki silahi saldirgana kaptirirsa komutan emniyeti acik silahla baldirindan yaralanirsa babasinin av tufegi ile kardesini vuran cocuk olursa bu ulkede tabi silah kullanilmaz iyikide silah kullanimi bu kadar zor yoksa hergun onlarca ceset toplariz sokaklardan. Bende istiyorum belimde browning sirtimda kanas elimde mp5 ama burasi Türkiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim devletimiz aşırı para cezası uygulamalı. Caydırıcı olmalı bu silah işlerinde. Ben Cumhurbaşkanlığına böyle öneriler sunuyorum E-devletten. Umarım bir mp5 silahım olur

• Ne demek mp5 alabilirsin. Şaka yapıyorum de.
  • nasıl olsa alamıcam

şaka yapıyorum knk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.