Şimdi Ara

Red Magic 10 Pro+, AnTuTu testinde rekor kırdı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red Magic 10 Pro+, AnTuTu testinde rekor kırdı: Yakında geliyor
    Nubia'nın oyun odaklı Red Magic 10 Pro serisi oyun performansında yeni standartlar belirlemeye hazırlanıyor. Red Magic 10 Pro+'ın ortaya çıkan rekor AnTuTu skoru, telefonla ilgili önemli ayrıntıları ortaya koyuyor.

Red Magic 10 Pro+ AnTuTu rekoru kırdı

NX789J kod adyla ortaya çıkan Red Magic 10 Pro+, elde ettiği 3.116.126 puan, bugüne kadar AnTutu'da elde edilmiş en yüksek skor. Telefon, Qualcomm'un Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alırken, 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama da güçlü performansa katkıda bulunuyor. Cihaz ayrıca 144 Hz ekrana sahip olacak ve en son Android 15 işletim sistemiyle piyasaya çıkacak.

Red Magic 10 Pro+, AnTuTu testinde rekor kırdı: Yakında geliyor
    Red Magic 10 Pro serisinin ham gücün ötesinde, oyunculara özel yenilikçi özellikler sunması bekleniyor. Bunlar arasında, indiyum tabanlı katmanlı alaşımlı bir yapıya sahip kompozit sıvı metal kullanan "ICE X Magic Soğutma Sistemi" yer alıyor. Bu sistem, çekirdek sıcaklıklarını 21 dereceye kadar düşürerek performansı arttırıyor. Ayrıca, özel olarak geliştirilmiş R3 oyun çipi de performansa katkıda bulunuyor.

Şirketin oyun verilerine göre, Honkai Impact 3 cihazda 60 dakika boyunca çalıştırıldığında dahi, 0,2 fps değişkenlikle ortalama 60 fps kare hızını koruyabileceğini gösteriyor. Telefon ayrıca 120 fps'de 2K'ya kadar çözünürlüğü destekliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Ultra yüksek kaliteli render görüntüleri paylaşıldı

Red Magic 10 Pro+ ile ilgi ortaya çıkan diğer bilgiler, telefonun 2688 x 1216 piksel çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 2.000 nit tepe parlaklığa sahip bir ekranla geleceğini gösteriyor. Ayrıca ekran altına yerleştirilmiş selfie kamerası ve parmak izi okuyucu da yer alacak. Batarya tarafında ise, 7050 mAh kapasiteli pil ile yüksek kullanım ömrü sunacak.

Red Magic 10 Pro serisinin 13 Kasım'da Çin'de tanıtımının gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/08/red-magic-10-pro-antutu-score-revealed/

• Kutudan çıkarıp test yapınca hepsi uçuyor kaçıyor

Bu tür üst düzey cihazların donanımları iyi seviyeye geldi ancak bu kez yazılım tarafı yetersiz çok zayıf

Önceden hem donanım hem yazılım yetersizdi artık yazılım konusu yetersiz aynı Windows gibi yazılım bir süre sonra çuvallamaya başlayınca donanım ne yapsın

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Yazılım konusunda nasıl bir yetersizliği var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    Sadece işlemcinin gücü bu zaten, bu işlemciye sahip her telefon 3 milyon üzeri puan alıyor zaten. Yazılıma gelirsek, Windows gibi bir şeyden bahsediyor sanıyorum. Android de bir yere kadar oyunları ve programları çalıştırıyor. Bu işlemci aslında Windows da çalıştırır, zaten yeterince iyi performansı! Yakında bir yazılım firması hortlar bence , Androidi bitirir oyunları ve programları Windowsdaki gibi kurabilisek ortalığı kasıp kavurur. İşlemci iyi ,ram iyi, depo iyi ,ekran kartı ve ekran da iyi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Kasım 2024; 18:48:29 >
  • Şu çöp Antutu'yu zaten Çinli üreticilerden başka kullanan yok... Çinli benchmark uygulaması, Çinli üretici. Çin Çin'i tutuyor yani. Güzel.

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Telefonun altına buz gibi hava vererek testen önce sıcaklıklar 8-10 derecelere düşürülüyor test öyle başlıyor bunu kendim bir çok modelde denedim yüzde 10 daha fazla puan alıyor hep

Uçtu kaçtı testlerin hepsi böyle yapılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Buzdolabında bile bekletir bu ikiyüzlü firmaların hepsi. Kullanıcı en son düşünülen şey. Yalan dolan her şey şov ve kar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rakipleri 4000,5000nit varken neden 2000 nit kabul edilebilir hale getirmiş anlamadim..Tek eksiği belki o değil ama güncelleme en büyük eksiklik olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exadious kullanıcısına yanıt
    ben soğusun diye buzdolabının dondurucu kısmına koydum sonrada orada kaldı unuttum bir 3 saati var sonra çıkarttım ama gel gör ki yaklaşık 10dkk sonra yine alev topu 8pro+

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.