|
Red Magic 10 Pro dikkat çekici özellikleriyle global pazarda da satışa sunuldu

-
-
Bin dolar iyi de tr de kaç olur o
-
1 sene güncelleme alacak sonra çöp olacak
-
1300$ gerçek hayat fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılım desteği olmayan her cihaz çöptür..
Bu firmanın da en büyük sorunu yazılım desteği vermemesi..
-
"1 sene güncelleme alacak sonra çöp olacak." diyen arkadaş; 2022 Aralık'ta çıkan Red Magic 8 Pro hala güncelleme alıyor. Teknoloji bilginiz yoksa yok deyin burada kendinizi madara etmeyin. Bu telefonlar oyuncu telefonu Apple gibi hiçbir değişiklik yapmadan müşteri yolmakla uğraşmıyor. Sen git ÇöPhone kullan bunlara aklın ermez.
-
Hocam android güncellemesimi yoksa güvenlik mi redmagic 9 pro almaktan bu yüzden vazgeçmiştim.Sadece bir yıl android güncellemesi alacağı söylendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu almayi düşünüyorum, batarya ve tetikten dolayı . ama kameraların kötülüğü ,özellikle ön kameranın aşırı kötü olması kafamı bulandırıyor..suya toza dayanıklılığı da yok, güncelleme de çok kısa.. bakalim tr ye gelsin fiyatına göre karar vereceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhasebeciVAR -- 6 Aralık 2024; 11:5:54 >
-
Türkiye ye geldi var mı alan. ?
Konusunu bulamadım.
Redmagic 10 Pro 5G 12 GB 256 GB (Redmagic Türkiye Garantili) 47.999 TL yerine 46.999 TLwww.n11.com
Redmagic 10 Pro 5G 12 GB 256 GB (Redmagic Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/redmagic-10-pro-5g-12-gb-256-gb-redmagic-turkiye-garantili-66952725?magaza=miekoturkiye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konusunu açmıştım şuan piyasada en uygun elite işlemcilerden birisine sahip olsada almaktan vazgeçtim
-sadece tek android güncellemesi alıyor. Normalde umurumda olmaz android sürümü ama her sürümde artı yapay zeka ve verimlilik artıyor. Mesela artık oyunlarda yardımcı yapay zeka geliyor,online çeviri vs . Bunlar bilhassa 17. Sürümden itibaren iyice oturmuş olacak . Ama bu cihaz bundan mahrum kalacak.
- çok ısınması.
Muadil elite işlemcilerden çok daha fazla ısınıyor. Redmagic 9 'da elimi yakıyordu neredeyse tutamıyordum. 10. Sürüm bundan daha da fazla ısınıyor . Ha bunun yerine 9. Sürüm daha iyiydi ,dipnot o fan bir halta yaramıyor. Taş çatlasın iki derece falan
Fan kapalı haznede direk işlemci teması olmadığından yeterli verimlilikte değil.
-berbat ekran. Bak kötü değil berbat.
Yenileme hızını yükseltirsin renk solar, düşük ışıkta karanlık yerlerde kırmızı noktacıklar bazen belirir. Şu çağda gecici ekran ghosting olur . Bunlar can sıkıcı şeyler.7 bine aldığım hot 50 pro+ ekran kalitesinde bundan fersah fersah önde.
Hasılı yayıncıların gazına gelip almayın. Xiaomi 15 alın termal başarımı bundan çok daha iyi.
Zaten şu ısınma ve kalitesiz ekran sorununu bir türlü çözemediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 27 Mart 2025; 4:44:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1 sene güncelleme alacak sonra çöp olacak
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X