Şimdi Ara

Red Orchestra Ostfront 41-45 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun son updatinden sonra mükemmelleşti resmen 8-9 saat oynuyorum hergün. Bence en kısa sürede deneyin oyunu derim.
  • RO, Darkest Hour modunun çıkışının şerefine bu hafta sadece 5$ :)

http://store.steampowered.com/app/1200/
  • Oynanış nasıl zevklimi ve oyun modları, haritalar nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Haziran 2009; 9:19:24 >
  • Oyunu tarif etmek güç ama CoD'un birkaç kademe daha yavaşlatılmış, gerçekçi ve küçükten devasaya(kilometrelerce) değişen haritalarda oynanan versiyonu diyebilirim. Oyun sadece multiplayer oynanıyor ve her haritada Almanlar veya Ruslardan bir tarafı seçiyorsun. Battlefield gibi seçebileceğin sınıflar var, ve sayıları limitli. Örneğin bir haritada Alman takımında sadece bir sniper slotu olabiliyor, bu da takımları daha dengeli ve gerçek hayattakine benzer yansıtmak için yapılmış.

Oynanış çok tatmin edici ve normalde gerçekçi oyunlardan beklediğin gibi yavaş ve sıkıcı değil, oldukça aksiyon dolu geçiyor. Youtube'a girebiliyorsan gameplay videolarını aratmanı tavsiye ederim. Eğer sorunun olursa Türkiye fan sitesiwww.redorchestratr.com dan bilgi alabilirsin.

• @ _Odyssey_

Oyunu satın aldım ve biraz denedim COD 2'nin tırnağı bile olamaz nasıl daha iyi diyebiliyorsun anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Haziran 2009; 9:25:01 >
  • Oyunda yapılmak istenenler! çok iyi düşünülmüş ama tam olmamış maalesef.Ayrıca oyunun fizik motoru çok berbat geldi bana.İleriki versiyonları başka oyun motoruyla yapılır, harita tasarımları elden geçirilirse tadından yenmez.

Ayrıca gerçekçi oyunlardan hoşlanıp da Red Orchestra'da beklediğini bulamayan arkadaşlara önerim:
    LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 12 Haziran 2009; 9:39:03 >
  • güzele benzemiyor
  • Bende Day of Defeat Source var oda bundan daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Haziran 2009; 12:35:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyes-on-you

Oyunda yapılmak istenenler! çok iyi düşünülmüş ama tam olmamış maalesef.Ayrıca oyunun fizik motoru çok berbat geldi bana.İleriki versiyonları başka oyun motoruyla yapılır, harita tasarımları elden geçirilirse tadından yenmez.

Ayrıca gerçekçi oyunlardan hoşlanıp da Red Orchestra'da beklediğini bulamayan arkadaşlara önerim:
    LİNK

Neler olmamış mesela? Sadece "olmamış" diyerek bir sebep göstermeden kenara itmek, sadece oyunu hiç oynamadan dışarıdan önyargılı yorum yaptığınızı veya yeterli bilgiye sahip olacak kadar oynamadığınızı gösterir. "Olmamış" noktaları sizinle tartışabilmeyi isterdim açıkçası.

Project Reality ile RO farklı oyunlar. PR'de gerçekçilik çok sert önlemlerle oyuncuyu takım oyununa zorlamak için kullanılırken(uzun spawn süresi, istediğin kitin inanılmaz sınırlı olması, spawn yeri sınırlamaları, abartılı suppression efektleri(blur), takım oyununa yönelik yaralanma ve kanama), RO'da gerçekçilik daha bireysel bir düzeyde (silahlar ve seslerin inanılmaz detaylı olması, yakın savaş ve süngü savaşları, gerçekçi mermi balistik modellemesi ve yaralanma, detaylı ve atmosferik haritalar, gerçekçi tank modellemeleri).

quote:

güzele benzemiyor

Oyunun 2006'da çıktığını(yani 3 yıldan fazla olmuş) ve UT2004 motoru kullandığını hatırlatırım. Günümüzde bile aslında hiç de fena gözükmüyor, ancak oyun moturunun yaşı da belli. Burada önemli olan oynanış ve oyunun fiyatı zaten yaşına göre ayarlanmış durumda. FPS'lerde bir mihenk taşı için 5$ çok mütevazı bir fiyat, 2 yıllık CoD4'ün hala full fiyatla satıldığını düşündüğümüzde.

quote:

Oyunu satın aldım ve biraz denedim COD 2'nin tırnağı bile olamaz nasıl daha iyi diyebiliyorsun anlamak mümkün değil.

"Biraz" denediğin anlaşılıyor, o zorlu ilk saatleri atlatabilirsen(noob aşaması :) ) oyunun çok daha zevkli olduğunu göreceksin. Ancak tabii ki zevkler ve renkler farklı.

• steamda 5 dolar mı şimdi? ve yabancı servelerde ping ne kadar oluyor?
  • Arkadaşlar oyunun oynanma durumu nasıl oynayan fazlaysa steamdan alacağım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.