Şimdi Ara

Red Orchestra Ostfront 41-45

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red Orchestra, İkinci Dünya Savaşı'nda Alman veya Rus taraflarını seçebildiğimiz bir online FPS. Oyunda oynanabilirlikle birlikte gerçekçiliğe de oldukça özen gösterilmiş.

LINK:http://www.steampowered.com/v/index.php?area=fw_RedOrchestra&cc=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakGitarMen -- 30 Eylül 2007; 15:05:55 >

• EYVALLAH KANKA ŞİMDİ İNDİRDİM ŞAHANE OYUNMUŞ VALLA COUNTER SIKMAYA BAŞLAMIŞTI ARTIK İYİ BİR DEĞİŞİKLİK OLDU SAĞOL KAPTAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterrjediYoda

EYVALLAH KANKA ŞİMDİ İNDİRDİM ŞAHANE OYUNMUŞ VALLA COUNTER SIKMAYA BAŞLAMIŞTI ARTIK İYİ BİR DEĞİŞİKLİK OLDU SAĞOL KAPTAN
    eskiden bu oyun unreal tournament moduydu aslında.demek oyundan ayrılıp apayrı bir oyun olmuş vaay!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iği_

eskiden bu oyun unreal tournament moduydu aslında.demek oyundan ayrılıp apayrı bir oyun olmuş vaay!

Alıntıları Göster
    Bu oyun daha fazla gerçekçilik arayanlara göre yapılmış, bf cod dan sonra sarmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Bu oyun daha fazla gerçekçilik arayanlara göre yapılmış, bf cod dan sonra sarmayabilir.

Alıntıları Göster
    saol walla haberdar ettiğin için indiriyim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

saol walla haberdar ettiğin için indiriyim hemen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu oyunu RakGitarMen ve birkaç arkadaşımız daha 3 yıldır oynuyoruz. Red Orchestra nın yanında Cod felan çocuk oyuncağı gibi kalıyor. RO tamamen gerçekçilik ön planda tutularak yapılmış bir oyundur ve yurt dışında inanılmaz fazla oynayan adam var. Hazır fırsat varken ücretsiz denemeden yararlanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Odyssey_

Arkadaşlar bu oyunu RakGitarMen ve birkaç arkadaşımız daha 3 yıldır oynuyoruz. Red Orchestra nın yanında Cod felan çocuk oyuncağı gibi kalıyor. RO tamamen gerçekçilik ön planda tutularak yapılmış bir oyundur ve yurt dışında inanılmaz fazla oynayan adam var. Hazır fırsat varken ücretsiz denemeden yararlanın.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Alıntıları Göster
    cok güzel oyun red orchestra cod kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: a_eagle

cok güzel oyun red orchestra cod kadar iyi

Alıntıları Göster
    güzel bi oyuna benziyo valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_motive

güzel bi oyuna benziyo valla..

Alıntıları Göster
    duyuldu steamdan indirildi ama beyenilmedi sebep:
    1-harita tasarımları oldukça hatalı bir çok noktada takılmalar oluyor ve çimak için ananız ağlıyor
    2-tank bölümleri güzel ama tank içi haraket ve kordinasyon zorlukları çileden çıkartıyor
    3-hiçbir bölümde düzgün bir harita yani kendi adamlarımı göremedim buda düşman saldırılarının yangi kanattan yapıldığını görememe ve taktikte problemler çıkarıyor
    4-serverlar da ping çok ii hiç takılma yaşamadım
    5-eyilip kalkmak koşmak yere yatmak hepsi farklı tuşlar ve zorluk çıkarıyor
    6-nişan aldığınızda zoom olayı yok bu yüzden keskin gözlere ihtiyacınız var yoksa ölüsünüz
    7-el bomba tışları çok hoş olmuş açıkcası cod2 den ii
    8-bölümgörevleri çok basit git şu noktayı tut yada ele geçirden ibaret
    9- en büyük problem dost birliklerin haritada görülememesi
    10- axis tarafında kar98 le ateş ettikten sonra tekrar mouse sol tıklamalısınızki diğer kurşuna geçe bilsin buda yakın mesafelerde problem çıkartıyor
    11-kar 98 e süngü takıp düşmana dalmak çok zevkli :))
    12-biraz daha elden geçmesi lazım yada çeşitli modlarla daha güzel hala gelebilir.

NoT:kendi düşüncelerimi yazdım kimse alınmasın oyun oynana bilir ama cod2 ye yakın bir heyecan vermedi bana :((

• Oyun güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatbayrak

1-harita tasarımları oldukça hatalı bir çok noktada takılmalar oluyor ve çimak için ananız ağlıyor
    2-tank bölümleri güzel ama tank içi haraket ve kordinasyon zorlukları çileden çıkartıyor
    3-hiçbir bölümde düzgün bir harita yani kendi adamlarımı göremedim buda düşman saldırılarının yangi kanattan yapıldığını görememe ve taktikte problemler çıkarıyor
    6-nişan aldığınızda zoom olayı yok bu yüzden keskin gözlere ihtiyacınız var yoksa ölüsünüz
    10- axis tarafında kar98 le ateş ettikten sonra tekrar mouse sol tıklamalısınızki diğer kurşuna geçe bilsin buda yakın mesafelerde problem çıkartıyor
    12-biraz daha elden geçmesi lazım yada çeşitli modlarla daha güzel hala gelebilir.

NoT:kendi düşüncelerimi yazdım kimse alınmasın oyun oynana bilir ama cod2 ye yakın bir heyecan vermedi bana :((

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ferhatbayrak

BABA BU OYUN """GERÇEKÇİLİK ÜZERİNE"""" KURULMUŞ BİR OYUNDUR.

NE BEKLİYOSUN 2. DÜNYA SAVAŞINDA "CAPTURE THE FLAG"" GÖREVİMİ OLSUN İSTİYOSUN YADA "HOSTAGE KURTARMA GÖREVİ".

COD İLE RED ORCHESTRA KIYASLANAMAZ BİLE COD UN GERÇEKÇİLİKLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK TAMAMEN CS NİN STG KAR98 EKLENMİS VERSİYON.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatbayrak

Alıntıları Göster
    Merhaba, oyunu deneyip indirmen de güzel. Lakin, oyuna yeterli vakti vermediğin biraz anlaşılıyor. Aklına takılan noktalara biraz, bu oyunu 2 yıldır başka hiçbir oyuna bulaşmadan oynayan kişiyle birlikte bakalım :)

quote:

Bu kesinlikle bir sorun değil, dediğin şekildeki yerlere girmek için gerçekten uğraşman gerekiyor. Büyük ihtimalle acemi şansı :)

quote:

Tank içi koordinasyon için VOIP(oyun içi sesli konuşma) ve Numpad tuşları ile verilebilen emirler var. Bunları kullanarak tanktaki mürettebatla daha rahat anlaşabilirsin. Ancak bu aralar en iyisi tanıdığın bir arkadaşınla team-tanking yapmak, çünkü "bedava" günlerinde gelen oyuncular tankları birlikte kullanmaya pek yanaşmıyorlar.

quote:

Tamamen haritayı bilmemenle alakalı :) Haritalar COD gibi "sıkış tepiş" olmadığı için, büyüklüklerine alışmak biraz zaman alabiliyor. Ayrıca haritanı açarak objective'lere bakıp, çevrelerinde takılırsan düşman ve dost askerlerini göremem sorunun bir nebze azalır.

quote:

UT Network kodu, çok yaşa!

quote:

Sanırım çıkan çoğu oyunda bu hareketler için farklı tuşlar kullanılıyor :)

quote:

Gerçek hayatta da böyle sanırım :)

quote:

Klink klink sesi çıkarmayan ve ekranda kocaman "BOMBA" uyarısı çıkarmayan bombalar için, hoooray!

quote:

8-bölümgörevleri çok basit git şu noktayı tut yada ele geçirden ibaret -bölümgörevleri çok basit git şu noktayı tut yada ele geçirden ibaret

İkinci Dünya Savaşı'nda olduğu gibi. Yukarıdaki arkadaş değinmiş zaten :D

quote:

Yine gerçek hayat? Arkadaşlarının yerlerini sen takip etmek ve tahmin etmek zorundasın. Sesli komutlar, silah takırtıları veya VOIP sana yardımcı olacaktır.

quote:

Aynı şekilde bütün "sürmeli" tüfeklerde olduğu gibi. Bunun böyle olmasının sebebi, yakın savaşta ateş ettikten sonra mermiyi sürmekle vakit kaybetmek yerine hemen süngü hücumuna kalkma olanağını sağlaması.

quote:

YARRR!

quote:

Mod dahil 4 yıldır elden geçiyor zaten. Şu an ortalıktaki en sağlam FPS'lerden birisi olduğu kesin.

Bence RO'ya biraz daha şans tanıman gerekiyor. Yazdığın noktaların çoğu oyunu toplam bir saat deneyip, oyuna alışamadığı için "üzülen" birisinin yazısına benziyor. Sana tavsiyem, redorchestratr'ye üye olup oyuna bir hafta şans vermen. Takıldığın noktalar olursa, veya canın takım oyunu çekiyorsa TS'ye atla ve yardım edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

Merhaba, oyunu deneyip indirmen de güzel. Lakin, oyuna yeterli vakti vermediğin biraz anlaşılıyor. Aklına takılan noktalara biraz, bu oyunu 2 yıldır başka hiçbir oyuna bulaşmadan oynayan kişiyle birlikte bakalım :)

quote:

Bu kesinlikle bir sorun değil, dediğin şekildeki yerlere girmek için gerçekten uğraşman gerekiyor. Büyük ihtimalle acemi şansı :)

quote:

Tank içi koordinasyon için VOIP(oyun içi sesli konuşma) ve Numpad tuşları ile verilebilen emirler var. Bunları kullanarak tanktaki mürettebatla daha rahat anlaşabilirsin. Ancak bu aralar en iyisi tanıdığın bir arkadaşınla team-tanking yapmak, çünkü "bedava" günlerinde gelen oyuncular tankları birlikte kullanmaya pek yanaşmıyorlar.

quote:

Tamamen haritayı bilmemenle alakalı :) Haritalar COD gibi "sıkış tepiş" olmadığı için, büyüklüklerine alışmak biraz zaman alabiliyor. Ayrıca haritanı açarak objective'lere bakıp, çevrelerinde takılırsan düşman ve dost askerlerini göremem sorunun bir nebze azalır.

quote:

UT Network kodu, çok yaşa!

quote:

Sanırım çıkan çoğu oyunda bu hareketler için farklı tuşlar kullanılıyor :)

quote:

Gerçek hayatta da böyle sanırım :)

quote:

Klink klink sesi çıkarmayan ve ekranda kocaman "BOMBA" uyarısı çıkarmayan bombalar için, hoooray!

quote:

8-bölümgörevleri çok basit git şu noktayı tut yada ele geçirden ibaret -bölümgörevleri çok basit git şu noktayı tut yada ele geçirden ibaret

İkinci Dünya Savaşı'nda olduğu gibi. Yukarıdaki arkadaş değinmiş zaten :D

quote:

Yine gerçek hayat? Arkadaşlarının yerlerini sen takip etmek ve tahmin etmek zorundasın. Sesli komutlar, silah takırtıları veya VOIP sana yardımcı olacaktır.

quote:

Aynı şekilde bütün "sürmeli" tüfeklerde olduğu gibi. Bunun böyle olmasının sebebi, yakın savaşta ateş ettikten sonra mermiyi sürmekle vakit kaybetmek yerine hemen süngü hücumuna kalkma olanağını sağlaması.

quote:

YARRR!

quote:

Mod dahil 4 yıldır elden geçiyor zaten. Şu an ortalıktaki en sağlam FPS'lerden birisi olduğu kesin.

Bence RO'ya biraz daha şans tanıman gerekiyor. Yazdığın noktaların çoğu oyunu toplam bir saat deneyip, oyuna alışamadığı için "üzülen" birisinin yazısına benziyor. Sana tavsiyem, redorchestratr'ye üye olup oyuna bir hafta şans vermen. Takıldığın noktalar olursa, veya canın takım oyunu çekiyorsa TS'ye atla ve yardım edelim

Alıntıları Göster
    Ben 2 yildan beri neredeyse day of defeat: source oynuyorum. RO'nin TR'de server'i yok sanirim. Bir ara dod güruhu olarak RO'yi denemistik ama pek begenilmedi aramizda herhalde. Zaten begenilseydi bir server acilirdi TR'de hemen. Eger TR'de server acilsaydi da oyunu oynardim. Suan icin dod yetiyor ama gercekci bir similasyon ozlemi de duymuyor degilim hani. Buarada biz ilk ciktigi zamanlarda RO'yi denemistik. O surumden bu yana degisen neler oldu patch'lerle fln?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoden -- 2 Eylül 2007; 11:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deoden

Ben 2 yildan beri neredeyse day of defeat: source oynuyorum. RO'nin TR'de server'i yok sanirim. Bir ara dod güruhu olarak RO'yi denemistik ama pek begenilmedi aramizda herhalde. Zaten begenilseydi bir server acilirdi TR'de hemen. Eger TR'de server acilsaydi da oyunu oynardim. Suan icin dod yetiyor ama gercekci bir similasyon ozlemi de duymuyor degilim hani. Buarada biz ilk ciktigi zamanlarda RO'yi denemistik. O surumden bu yana degisen neler oldu patch'lerle fln?

Alıntıları Göster
    Cevaplamak çok zor, çünkü çıktığından beri toplam sırasıyla koskocaman iki Summer, bir Fall, bir Spring update'i geçirdi. Minik minik yamaları da saymıyorum. Steam Update History'den bakabilirsin:http://www.steampowered.com/platform/update_history/index.php?skin=0&id=1200

Türkiye'de serverı hemen açabiliriz aslında ROTr olarak. Bunu yapmıyoruz çünkü bir server açılmasını "gerekli" kılacak Türk oyuncu sayısı yok. Bir servera ayda 100$ ödeyip bomboş durması karizmamızı katlasa da cüzdanlarımızı boşu boşuna delerdi :) Örneğin SAS Clan'ın DOD serverı o 24 saatin %99'unda bomboş duruyor. Eğer bir server açacak olursak yurtdışından alırız muhtemelen, tabii Türk RO oyuncularının sayısı artıp da talep oluşursa o zaman işler değişir ;D

Daha bir hafta önce DOD almış ve yarım saat dayanabilmiş birisi olarak söylüyorum: Red Orchestra'ya alışma süresi bir haftadır. Ama bir kere alıştınız mı COD, DOD ve MOHAA gibi oyunlara bakış açınız değişecek.

• quote:

Alıntıları Göster
    bizim Türk insanı sevmez tabii ro'yu,onlara counter gibi miyadı dolmuş cod gibi zıplayarak oynanacak oyun lazım,yoksa ne anlasınlar vuruş hissinden felan,peeeh

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bizim Türk insanı sevmez tabii ro'yu,onlara counter gibi miyadı dolmuş cod gibi zıplayarak oynanacak oyun lazım,yoksa ne anlasınlar vuruş hissinden felan,peeeh

Alıntıları Göster
    Biz sasclan bunyesinde konusmustuk bir RO server'i acalim mi diye. Ama dedigin gibi serverin pek dolu olmayacagini dusunduk. Bu da server acmama olayinda buyuk bir etkendi. her aksam dod:s oynayan 15-30 arasi kisi var. Ama bu sayi ro icin biraz az gibi. Dedigin cok dogru.
  • quote:

Biz sasclan bunyesinde konusmustuk bir RO server'i acalim mi diye. Ama dedigin gibi serverin pek dolu olmayacagini dusunduk. Bu da server acmama olayinda buyuk bir etkendi. her aksam dod:s oynayan 15-30 arasi kisi var. Ama bu sayi ro icin biraz az gibi. Dedigin cok dogru.

Alıntıları Göster
    ro için en az 24 kişi lazım bence ki server açmak bu yüzden iyice zorlaşıyor.oyunu beğendim unreal motor olasından mı acaba yoksa ben gerçekçi oyunları pek sevmemde.favori haritam ro-danzigorjinali 16$ mış steamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: iği_

ro için en az 24 kişi lazım bence ki server açmak bu yüzden iyice zorlaşıyor.oyunu beğendim unreal motor olasından mı acaba yoksa ben gerçekçi oyunları pek sevmemde.favori haritam ro-danzigorjinali 16$ mış steamda.

Alıntıları Göster
    Hoşuna gittiyse almanı tavsiye ederim. RO gerçekçi ama asla insanı sıkacak kadar değil :) Piyasadaki çoğu oyundan daha rahat bir oynanışı var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

Hoşuna gittiyse almanı tavsiye ederim. RO gerçekçi ama asla insanı sıkacak kadar değil :) Piyasadaki çoğu oyundan daha rahat bir oynanışı var :D

Alıntıları Göster
    Oyun tek kelimeyle mükemmel. Cod felan oynayanları görünce gülesim geliyor. Bence biran önce RO oynamaya başlayın, aradığınız oyun bu.

Red Orchestra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.