Şimdi Ara

Red Scorpion Kasaya Sığar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikler Ekran kartım Shap. 6850- Ana kart Gb 990 - Ram 4gb kings. ve İşlemci Phenom 965 bu siteme Aopen Nagas g6 sorun çıkarır mı ?
    Arkadaşlar Aopen Nagas G6 550 whatt kasa ya Red Sorpion işlemci soğutucu sığar mı ?
    Kasa :http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6728

• İşlemci hizasına yan tarafa fan takmadıysan sığar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

İşlemci hizasına yan tarafa fan takmadıysan sığar.

yan tarafa dediğin ? tam karşısımı oluyor knnkpln ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qmmq

quote:

Evet işlemcinin karşısı kasanın yan kapağı.İşlemciden kasanın yan kapağına kadar 16cm boşluk varsa sığar soğutucun.
  • quote:

quote:

quote:

Evet işlemcinin karşısı kasanın yan kapağı.İşlemciden kasanın yan kapağına kadar 16cm boşluk varsa sığar soğutucun.

eyvallah knnkpln ;) birde bu kasa sıkıntı oluşturmaz ddemi ? yani 550 whatt olması. bir şey daha soruyum seni bulmuşken... çok oldu ama sıkıntım :( red scorpion eş değerinde ve 40-60 tl arası bi soğutucu önerin var mı ? phenom 965 işlemci ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah knnkpln ;) birde bu kasa sıkıntı oluşturmaz ddemi ? yani 550 whatt olması. bir şey daha soruyum seni bulmuşken... çok oldu ama sıkıntım :( red scorpion eş değerinde ve 40-60 tl arası bi soğutucu önerin var mı ? phenom 965 işlemci ?

Gerçek 550w ise bir problem çıkmaz.Elinde red scorpion varsa hiç başka modele falan bakma red scorpion gayet iyidir.Red scorpion ayarında sıfır birşey istiyorsan 80-90 TL gözden çıkar derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek 550w ise bir problem çıkmaz.Elinde red scorpion varsa hiç başka modele falan bakma red scorpion gayet iyidir.Red scorpion ayarında sıfır birşey istiyorsan 80-90 TL gözden çıkar derim.

elimde yok yeni alacam onunda fiyatı 90 tl civarı :( onun için sormuştum onun ayarında bişeyler varmıdır diğe. o.c yapmıcam bana falz gelir gibi r.scorpion ama ondan başka alma diosan mecbur alıcaz sonuçta önemli bi gereksinim.. ilgin için çok teşekkür ederim kardeşim ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • red scorpion gayet iyidir kasaya sigiyorsa tamam tak çok güzel sogutucu benim eski işlemci amd 545 phenom 2 idi stok fan ile 50 derece görürdü bunla ile 25 derece sabitleşmişti c
  • eyvallah kardeşim ;) mecbur alacaz başka yapacak bişey yok (:
  • al al vatan da 48tl di galiba parasını hak ediyor sonuna Kadar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

al al vatan da 48tl di galiba parasını hak ediyor sonuna Kadar ;)

48 mi.Hocam nerede o fiyata keşkeeee.
  • ben %10 indirim ile 44 almıştım :)
  • yorumların hepsini okumadım aldın mı almadın mı sogutucu bilmiyorum ama ben yazayım

bende de aynı kasa var işlemci (Phenom II 955) sogutucumda red scorpion herhangi bi sorun olmuyo kasaya sıgıyo ama sankı kıl payı sıgıyo gıbı duruyo işlemci yan kapakla aynı seviyede fakat ızgaralara denk gelıdıgı ıcın rahat sıgıyo ızgaralar dısa dogru (burda anakart marka model farkından dolayı sıgmayabilir yazarken aklıma geldı) işlemciniz ızgaralaramı denk gelıyo eger denk gelıyosa sıgar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

yorumların hepsini okumadım aldın mı almadın mı sogutucu bilmiyorum ama ben yazayım

bende de aynı kasa var işlemci (Phenom II 955) sogutucumda red scorpion herhangi bi sorun olmuyo kasaya sıgıyo ama sankı kıl payı sıgıyo gıbı duruyo işlemci yan kapakla aynı seviyede fakat ızgaralara denk gelıdıgı ıcın rahat sıgıyo ızgaralar dısa dogru (burda anakart marka model farkından dolayı sıgmayabilir yazarken aklıma geldı) işlemciniz ızgaralaramı denk gelıyo eger denk gelıyosa sıgar

sığarsa eğer tek sorun red scorpion bulmakta.. arkadaşta vardı oda sarmış heralde.. netten araştırdım bulamadım.. ne yapacağımı şuan bende bilmişyorum...
  • Res scorpion değil de onun muadili var. Radyatör olarak dark knight,red scorpion ve aşağıda linkini verdiğim tamamen aynıdır.Fark olarak dark knight siyah fanlı beyaz ledli siyah krom kaplamadır,red scorpion turuncu fanlı beyaz ledli,beyaz krom kaplamadır,linkini verdiğim düz siyah fan krom kaplama falan yok ve sadece lga 775 ve amd uyumludur.

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-hdt-s1283-hdt-s1283-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=42553

• eyvallah kardeşim saolasın ;) . bişey daha sormak istiyorum. ben o.c felan yapmıcam bu önerdiklerin benm için gereksiz masraf olur mu ?
  • Overclock yapmıyacaksan sessizlik açısından 12cm fanı olan 2.el ürünleri araştırsan daha iyi olur.
  • arkadaşlar benim işlemcimde x4 965 xıgmatek gaia almayı düşünüyorum sizce iyimidir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.