Şimdi Ara

### Red Stone Online - Rehber ### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazıları Diablo'ya çok benzetiyor.Harbiden grafiksel bakımdan ve skill ağaçları vs. Diablo gibi.
    @caneraksu22
    Nasıl bir karakter sana uygun söylersen ben de sana doğru sınıfı söylerim.
    @taaruz
    Sağol
  • ben önceden oynamıştın 20 lvl demon vardı oyun gerçekten çok güzel insan oynadığı 1-2 ay başından kalkamıyo :) transformation system çok ilgimi çekmişti 3d olsaydı çok daha güzel olurdu ama oyun genel olarak güzel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

@Amulet
    Bazıları Diablo'ya çok benzetiyor.Harbiden grafiksel bakımdan ve skill ağaçları vs. Diablo gibi.
    @caneraksu22
    Nasıl bir karakter sana uygun söylersen ben de sana doğru sınıfı söylerim.
    @taaruz
    Sağol

gerekli cevap aldım saol demekki benzetenler var denemek lazım
  • Arkadaşlar eğer yardım istiyorsanız bana oyundan ya da buradan ulaşabilirsiniz.
  • Aekadaşım msni verebilirmisin bende oyun agelecegim birde en cok kullanıan class nedir bilmek istiryorum sen werewolf olmussun bende ole bisi istiyorumda serimi bu werewolf sen memlunmusun 1 tane daha sorum var questler cokmus heralde ole yazmıssın quest yapmaya gerek varmı yani quest yapmadanda rahat kasılabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty1234 -- 2 Mart 2009; 19:25:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apaty1234

Aekadaşım msni verebilirmisin bende oyun agelecegim birde en cok kullanıan class nedir bilmek istiryorum sen werewolf olmussun bende ole bisi istiyorumda serimi bu werewolf sen memlunmusun 1 tane daha sorum var questler cokmus heralde ole yazmıssın quest yapmaya gerek varmı yani quest yapmadanda rahat kasılabilirmiyiz

msn: cemgil_wolf@hotmail.com (çok girmiyorum)

1.En çok tamer kullanılıyor,ondan sonra magician ve warrior.
    2.Werewolf yüksek vuruyor ama canı ve savunması az.Genel olarak sevdiğim bir adam.
    3.Title Quest adlı görevleri yapmazsan çok şey kaybedersin :)
    Ayrıca bazı görevler senin çok rahat lvl atlamanı ve para kazanmanı sağlayacak.
  • diablonu online versiyonu gibi.
    Grafik ogeleri az fakat
    altyapı olarak cok
  • cevapladıgın icin saol bende baslıcam simdi indiriyorum insallah odya bozuk fln olmaz dun la tale oynıcaktım arkadasla 5-6 kez indirdim hepsinde ya indirirken ya dosyayı birleştirirken hata verdi
  • İndirmede sorun olacağını sanmıyorum.Sorularını bekliyorum
  • artık dizustumle ilgili die dusunur ooldum indirdim sorunsuz ama dosyayı acınca yuklerken en basta hata verdi sen hangi siteden hangi download managerle indirdin ole denicem artık
  • GameDaily'den Flashget ile indirdim.GameDaily'den indirmek için direk link:http://gamedaily.newaol.com/pub/SetupRS_07082008.exe
  • ben yine oyuna geliyorum eski charımla devam etcem
  • bu dizustuden olması lazım yuksek mbli seylerde hep sorun cıkartıyor yinede ben r apid s hare linki buldum oyle olur heralde biraz uzun surer ama indirmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty1234 -- 4 Mart 2009; 19:37:05 >
  • karakter acacam ama werewolf devil fln yok
    tamam buldum buyucu actım skillere girdim werewolfe bi skil aldım birde asagıdaki canın altındaki barda dolu olması lzm sonra x e bastım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty1234 -- 9 Mart 2009; 15:02:34 >
  • bisi sorcam simdi bakıomda warriorunn vurusuda ii defansıda ii canıda ii skilide ii baska charların ne farkı varda seciliyor ????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: apaty1234

bisi sorcam simdi bakıomda warriorunn vurusuda ii defansıda ii canıda ii skilide ii baska charların ne farkı varda seciliyor ????????????????

Warrior'un defansı ilerde çok iyi olmuyor ve bu adamlar monk,thief ve archerlara karşı kolay miss yapabilir.Her sınıfın kendi özellikleri var.Gerek skilleri gerek atakları,canları ya da savunmaları.
  • bende oynuyorumda ark olalımmı oyunda
  • 2 sene önce açtığım konuydu bu Artık server değişti, yeni serverda oynamadım.
  • gel bosver takılırız fena oyun ben 21 werewolfum arkım yok gel takılalın :)
  • gel ben oynuyorum mılato basla 21 lwl ım kasılırız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.