şuan oyunu oynayan arkadaşlar varmı beraber oynayalım 15 lvl tamerim yaklaşık 1 yıl önce oynamıştım 140 lvl gibi bir tamerim vardı 120lerde bir warrior ve birde 90larda tahmin ettiğim priest vardı tekrar başladığımda çarlar silinmişti oynamak isteyen varsa profesyonel_hack@hotmail.com msn adresim ulaşabilirler yada oyunda TurKAzaP nickinden
Hala oynayanlar var demek, ilginç. Redstone 2 çıkıcak diyolardı, çıkarsa oynarım onu
ben oynuyorum güzel bir oyun ama biraz daha kolay olsa tamerler için özellikle çok sonralarda açılabiliyoruz anca elfleri aldıkmı kolay :D
S.a beyler bende 2 aydır oynamıyorum 1 2 arkadas var oynıyalım dıolar 1 kac ay önce facebook ta bi sayfa acmıstım bugun gordum acık oldugunu duzenledım arkadaslarımı devet ettım gelırsenız beraber bı guild kurarız beraber oynarız sayfahttp://www.facebook.com/editprofile.php?sk=basic&success=1#!/pages/RedStone-online/183735095009923?sk=wall budur girecekseniz arkadaslarınız davet edersınız adam toplarız herkeze iyi forumlar
Oyun ijjide devam ediyor :D kaç sene geçtiği önemli degil sanırım . .
quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam
Şu saçmalığı yapmaktan yani eski konuları başa getirmekten vaazgeçip bir nörologtan randevu alsan beyninin bir kesiminin işleyişinde bir hata varda ciddi bir sorun olabilir kızma yani seni düşünüyorum
Bu oyunla güzel anılarım olmuştu, uzun süre oynadım ama 3 sene geçmiş, hortlatmayın artık konumu
quote:
Orijinalden alıntı: bossofhell
quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam
Şu saçmalığı yapmaktan yani eski konuları başa getirmekten vaazgeçip bir nörologtan randevu alsan beyninin bir kesiminin işleyişinde bir hata varda ciddi bir sorun olabilir kızma yani seni düşünüyorum
bazı şeyler vardır eskimez dostum o senin için eskimis mazide kalmıs sadece bir knight online mesela konusunu açsa birisi onada diyebilirmisin eski seylerden bahsetme diye yanlıs anlama örnek veriyorum sadece senin iç.in eskimis birseyi genelleme
Arkadaşlar gene konuyu hortlatmak gibi olucak ama en son ogplanette oyunu kapatmıştı. Ama artık şükürki koreliler işi devraldı. Çoğumuzun bildiği üzere koreliler aldıgı bi oyunu uzun süre bırakmıyor o yüzden haber edeyim dedim. Ki oyun hakkaten yaşamayı hakediyor bence eskiden 400 e kdar kasmıştım. artık redstone burdan devam ediyor oynayacak arkadaşlar için http://www.gamengame.com/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme