Gelebilir, uygulamayı takip etmeye devam edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gelebilir, uygulamayı takip etmeye devam edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onlar geliyorda 110-115 tlye geliyor sosyal pass li paketler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu görsel bana ait değil hocam, onu atan arkadaş da sadece bu görseli atmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Play store, app store da yer alan yorumlar mı hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@ozmeen hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 23 Mart 2022; 11:50:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@angaralim hocam tarife detaylarını istemişti hocam, onun için sizi etiketledim, siz de varsa ona gönderebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şikayet var uzerinden 95₺ ye geçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pass pakette hotspot olmuyor maalesef hocam, mesela tarife de 40 GB kota var ise, ondan gider hotspot yaptığınız zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |