Şimdi Ara

Redbull delisiyim ama yanında ne ile iyi gider bilmiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
13.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aradan 1 yılı aşkın zaman geçti, geçtiğimiz ay Redbull'lar zamlandı, en küçük boyunu 4 liradan aşağıya bulmak imkansız oldu, orta boyu 5.5, büyük boyu ise artık 7 oldu. Ve hala yanında iyi giden bir şey bulamadım, kesinlikle sade en iyi şekli.

Ve bağımlılığımı azaltabildim, artık bir hafta boyunca hiç içmediğim bile oluyor. Ve tabi gelen zamın da etkisi var. Ama asıl sebebi kendi iradem oldu.

Yine de 1 hafta içmesem 8. gün iki orta götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Aralık 2015; 2:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Aradan 1 yılı aşkın zaman geçti, geçtiğimiz ay Redbull'lar zamlandı, en küçük boyunu 4 liradan aşağıya bulmak imkansız oldu, orta boyu 5.5, büyük boyu ise artık 7 oldu.

Ve bağımlılığımı azaltabildim, artık bir hafta boyunca hiç içmediğim bile oluyor. Ve tabi gelen zamın da etkisi var. Ama asıl sebebi kendi iradem oldu.

Hocam ne yaptınız ?
    Koma ne demek

Olsun pişman değilim bir daha asla 26 saat boyunca ölü gibi uyuyup yapılan her türlü müdaheleye rağmen uyanmamayı yaşayamayacağım. Deliksiz uyumayı gerçek anlamıyla yaşamış oldum.

Ha tabi annemin beni uyandıramayıp cidden öldüm sanması ve deli gibi ağlaması falan bunlar işin üzücü kısımları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen 5800'a zamanında cfw yapan nomadcry mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aradan 1 yılı aşkın zaman geçti, geçtiğimiz ay Redbull'lar zamlandı, en küçük boyunu 4 liradan aşağıya bulmak imkansız oldu, orta boyu 5.5, büyük boyu ise artık 7 oldu.

Hocam ne yaptınız ?
    Koma ne demek

Olsun pişman değilim bir daha asla 26 saat boyunca ölü gibi uyuyup yapılan her türlü müdaheleye rağmen uyanmamayı yaşayamayacağım. Deliksiz uyumayı gerçek anlamıyla yaşamış oldum.

Ha tabi annemin beni uyandıramayıp cidden öldüm sanması ve deli gibi ağlaması falan bunlar işin üzücü kısımları.

Hocam,bayağı kötü imiş

Birdahakine uyanamayadabilirsiniz

Bir daha o kadar Redbull içmeye tövbeliyim. Onun yerine alkole yoğunlaşmak gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ne yaptınız ?
    Koma ne demek

Hocam,bayağı kötü imiş

Birdahakine uyanamayadabilirsiniz

Bir daha o kadar Redbull içmeye tövbeliyim. Onun yerine alkole yoğunlaşmak gerek.

Siz bilirsiniz

İyi geceler yatayım ben.

Bu arada hala yanında iyi gidem bir şey bulamadım. En güzeli sade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Aralık 2015; 2:58:09 >

• hocam böyle kimyasallara fazla yüklenmeyin. ileride hastalık falan çıkar. doğal beslenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

hocam böyle kimyasallara fazla yüklenmeyin. ileride hastalık falan çıkar. doğal beslenin.

Hocam dediğim gibi, cidden azalttım uzun süredir, ve hala da azaltmaya devam ediyorum, bazen aklıma gelmediği bile oluyor, önceden 3 gün içmeden duramazken şimdi 2 haftaya kadar bile çıkıyor bu süre. İyice azaltacağım inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.