Şimdi Ara

Redbull delisiyim ama yanında ne ile iyi gider bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
13.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar müthiş derecede Redbull içiyorum bağımlısıyım sanırım. Hatta geçen yıl tek seferde çok fazla içmemden dolayı kafein komasına girmiştim (bildiğiniz koma gidi değil daha hafifi, titreme nöbeti veya kokain aldıktan sonraki hal gibi düşünün) ve sonrasında 26 saat aralıksız ölü gibi uyumuştum kimse uyandıramamıştı vesaire her neyse. Ben bu kadar fazla Redbull içmeme rağmen bunun yanında neyin iyi gittiğini hala çözmüş değilim.
    Bu meretin yanında hangi çerez/yiyecek vs. iyi gider? Mesela Pringles var evde, o olur mu? (Alkol sigara kullanmıyorum.) Daha çok yiyecek babında bir tavsiye bekliyorum şu çerez iyi gider gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Ağustos 2014; 2:05:28 >

• Bluebull la cok iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bluebull la cok iyi olur bence
    Sigarrra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trance Dinleyen Adam

Sigarrra..

Sigara kullanmıyorum hocam. Daha çok yiyecek babında bir tavsiye bekliyorum şu çerez iyi gider gibi.
  • Balık krekerin mısırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trance Dinleyen Adam

Sigarrra..

Alıntıları Göster
    Soslu mısır veya soslu fıstık iyi gider.Mısır cipsini veya fındık cipsi var onları deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

Balık krekerin mısırlısı

Çok teşekkürler hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Soslu mısır veya soslu fıstık iyi gider.Mısır cipsini veya fındık cipsi var onları deneyebilirsin.

Şansa bakın ki hem soslu mısır hem de soslu fıstık var evde. Teşekkür ederim hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    %40 votka %60 redbull iç ardından temiz bir uyku çek sabah kalktığında kusmaman da ayrı motive eder seni.

Not:Karnın tok olduğundan emin olarak iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

%40 votka %60 redbull iç ardından temiz bir uyku çek sabah kalktığında kusmaman da ayrı motive eder seni.

Hocam alkol kullanmıyorum demiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

Hocam alkol kullanmıyorum demiştim.

hadi ya görmemişim o zaman tavsiyem kaju dur iyi gider diye düşünüyorum yanında

• Dostum nasıl ıcebılıyorsun o kadar,ben bunu kuru kuru ıcemıyorum vıskıyle karıstırıp anca,yanı cerezle falan da ıcemem tadı pek guzel gelmıyor

Bagımlılık nasıl oldu anlatsana,bır de maddı olarak zorlamıyor mu her gun ıcmek,gunde kac tane gıdıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Dostum nasıl ıcebılıyorsun o kadar,ben bunu kuru kuru ıcemıyorum vıskıyle karıstırıp anca,yanı cerezle falan da ıcemem tadı pek guzel gelmıyor

Bagımlılık nasıl oldu anlatsana,bır de maddı olarak zorlamıyor mu her gun ıcmek,gunde kac tane gıdıyor

Valla ben şu ana kadar yanında ne denesem güzel gitmedi ben de buraya sordum ama sanırım en iyisi tek başına içmek. Tadı da çok hoşuma gidiyor ayrıca. Mısır çereziyle tadı değişiyor biraz evet onu fark ettim daha demin.

Bağımlılık değil de nasıl diyeyim bunu, tadı ciddi manada hoşuma gidiyordu içe içe sürekli içesim geliyor ama asıl içme sebebim tadı, yani öyle alkol/sigara tarzı bir bağımlılık değil bu. Her gün istisnasız içmiyorum dostum para yetmez zaten Ama 2-3 günde bir iki tane 250 veya 1 tane 355 götürürüm kesin. Hadi şartlar el vermedi içemedim vesaire, haftada iki tane 473 içerim garanti.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Ağustos 2014; 1:58:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Pringles Paprika ile nasıl olur sizce?

Soslu mısırla denedim az önce ama tadı değişik geldi normalden.
  • Bence fazla baharatlı kuruyemısler tadını degıstırır soslu fıstık ya da mısır gıbı

Cıps cesıtlerını deneyerek bulabılırsın agzzına uygun tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Bence fazla baharatlı kuruyemısler tadını degıstırır soslu fıstık ya da mısır gıbı

Cıps cesıtlerını deneyerek bulabılırsın agzzına uygun tadı

Aynen öyle hocam. Baharatlı olunca tadı baya değişti hoşuma gitmedi, fıstıklı veya çok tuzlu olmayan cipsleri deneyeceğim.
  • Bende delisiyim diyecektim. ben haftada 473 luklerden 1-2 tane goturuyorum. :D
    nutzz guzel oluyo bu arada tavsiye ederim :)
  • sizin evdede herşey var ag
  • quote:

Orijinalden alıntı: WIN3r

Bende delisiyim diyecektim. ben haftada 473 luklerden 1-2 tane goturuyorum. :D
    nutzz guzel oluyo bu arada tavsiye ederim :)

Mısır çerezi gitmedi. Soslu fıstık nuttz deneyeceğim bakalım.
  • quote:

Arkadaşlar müthiş derecede Redbull içiyorum bağımlısıyım sanırım. Hatta geçen yıl tek seferde çok fazla içmemden dolayı kafein komasına girmiştim (bildiğiniz koma gidi değil daha hafifi, titreme nöbeti veya kokain aldıktan sonraki hal gibi düşünün) ve sonrasında 26 saat aralıksız ölü gibi uyumuştum kimse uyandıramamıştı vesaire her neyse. Ben bu kadar fazla Redbull içmeme rağmen bunun yanında neyin iyi gittiğini hala çözmüş değilim.
    Bu meretin yanında hangi çerez/yiyecek vs. iyi gider? Mesela Pringles var evde, o olur mu? (Alkol sigara kullanmıyorum.) Daha çok yiyecek babında bir tavsiye bekliyorum şu çerez iyi gider gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

quote:

Arkadaşlar müthiş derecede Redbull içiyorum bağımlısıyım sanırım. Hatta geçen yıl tek seferde çok fazla içmemden dolayı kafein komasına girmiştim (bildiğiniz koma gidi değil daha hafifi, titreme nöbeti veya kokain aldıktan sonraki hal gibi düşünün) ve sonrasında 26 saat aralıksız ölü gibi uyumuştum kimse uyandıramamıştı vesaire her neyse. Ben bu kadar fazla Redbull içmeme rağmen bunun yanında neyin iyi gittiğini hala çözmüş değilim.

Deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.