Şimdi Ara

Reddedildiğim kızla ilgilenmedikten sonra o adım attı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş olayı sana şöyle özetliyim. Bu olaylar benim başıma 2 yıllık bi aşkımda geldi ve kızla harbi evlenebilecek kadar çok seviyordum her dakika aklımdaydı her ne kötülük yapsada ona kızmam onun tek isteğim onun kalbinin bende olmasıydı ama olmadı. Bu kızla hep kavga edip konuşmazdım. Sonra bir şey olurdu aradam bi ay iki ay geçerdi ya bi şekilde buluşurduk, bu kızda bana görsen sevgiliyiz gibi davranıdı, ay çok yakışıklı olmuşsun felan filan derdi. Benimde bi huyum çok affediyicimdir çok safımdır affederim aşkım tekrar uyanır sonra gene kavga ederdim. İşte bu türk kızların genelinde sen yedek ceptesin anlamına gelir. Aslında çıksa senlede yapabilir hemde çok iyi yaparsınız ama senden daha yakışıklısı vardır her zaman onun peşinde koşturur, sen zaten her zaman onu seviceksin kafasındadır baktı senle işler iyi gitmiyordur sana iyi davranır övgülü sözler vb yapar senin kalbini gene kazanır. Ama sen her zaman en kötü durum planısındır. Tavsiyem eğer duygusal bir insan git deki benim bu aşkı unutmam lazım benle konuşma sesini bile duymak istemiyorum, eğer değilsen umursama işim var diyip hep ertele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• begamermc kullanıcısına yanıt
    gerçekten en mantıklısı ilgilenmemek, dediğin gibi türk kızlarının genelinde var yedeğe atmak...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.