Şimdi Ara

!!! Reddi miras yaptım herseyime haciz geldi yardim lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
12.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar babam 05 2012 de vefat etti ve 3 ay içinde reddi miras davasi açtık olumlu sonuclandi annem ve babam 97 senesinde bosanmislar vekaletim anneme verilmiş fakat 2009 senesinde babama açılan karşılıksız cek davasi 2015 te sonuçlanmış ve ben reddi miras etmeme rağmen maaş ve arabama haciz koyulmus adliyeye gittim görüşmeye dilekce verdim kabul etmiyorum diye incelediler yapacak birsey yok avukata danışın dedi memur nasil bir yol izlemeliyim yardımcı olursaniz sevinirim maddi durumum olmadığı için buradan sizlerden yardim bekliyorum iyi forumlar yardimci olacak olan herkeze şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukata danış demiş ya
    karşı dava açman gerekebilir.
  • -TRioN- kullanıcısına yanıt
    Adliyede avukata sordjm para almadan yardımcı olmam dedi

• Hangi yolu izleyeceğim bilmiyorum nereye dava acmam lazim nedir ne değildir ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum

• Avukat kesin çözüm olur.ya da hukuk forumlarına sorabilirsin.

• swashbucker kullanıcısına yanıt
    Anladım kendim halledemeyecegim anlaşılan

• Ücret almadan bilgi verebilecek avukatlar var onları bulman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hukuki.net diye bir site var uye olun orada avukatlar yardimci olurlar. Ben de hukuk fak. Okuyorum yardimci olurdum da sizin konu 3 ve 4. Sinif dersleriyle ilgili

• ilgili abimiz burada
  • çok bir bilgim yok ama icra müdürlüğüne gidilmesi gerekmiyor mu, hacize itiraz etmesi lazım

Elinde reddi miras belgen varsa senin lehine sonuçlanır büyük ihtimal, inşallah diyelim.
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Reddi mirasa bakilsa işlemin bu kadar uzamamasi gerekirdi anlamadığım redfi miras ediyoruz borç geliyor neden miras i red ediyoruz o zaman

• Şimdi durumu özetle anlatan bir dilekçe yazıp, reddi miras yaptığını belirten kararı ekleyip, haczi yapan icra dairesine itiraz dilekçesi şeklinde gönderiyorsun. Dilekçende ise "şahsıma ve malıma yapılan bu haksız haciz işleminden doğan mağduriyetimin karşılığı için bütün yasal haklarım saklı olmak üzere" ibaresini uygun bir yere ekliyorsun.
  • SejanRuby kullanıcısına yanıt
    37.icra dosya borclusu olu babam isim mirascisiyim mirasin reddine ilişkin 21. Sulh mahkemesi esas karari ile dosyayi ibraz ediuorum gerekli işlemlerin yapılmasını ve haciz imin kaldırılmasını istiyorum diye icra müdürüne reddi miras ve boşanma kayidini teslim ettim dosyaya ekledi bugun gittim yapılabilecek birsey yok avukata danışın dosyayi incelensin dedi dosyanin fotokopisi ni verdi bana

• JANJANT kullanıcısına yanıt
    Adliyedeki 37.icra ya gittim baska bir yerde de müdürlük mü var itiraz edebilecegim

• Yokmu yardıöcı olabilecek avukat abımız ablamız

• Kardeşim icra dairesinden dosya numarasını öğrenip karşı tarafın avukatının kim olduğunu öğrenebilirsin.Avukata reddi miras davasından almış olduğun mahkeme kararını ulaştırırsan uzlaşmaya gidebilirsin veya sende elindeki mahkeme kararıyla dava açmalısın

• setbys kullanıcısına yanıt
    Tamam itirazını yapmışsan problem kalmaz haciz işlemi durur.
  • abdullah4 A kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim aradım dedim reddo miras yaptım yanlış anlaşılma var dedim dedigi sey ben parayı alma taraftarıyım sen babanın borcunun arkasında durmayacak mısın diyor ben karışmam diyor

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Itırazı yaptım cuma günü bugun cagırdılar avukata gıtmelısın denildi sorun burada ıste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setbys -- 12 Ekim 2015; 17:40:46 >
  • Guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.