Şimdi Ara

Redeem sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox hesabım US, bugün 1600 lük US cart aldım ancak redeem denediğimde : An error has occurred during the transaction. Please try again later. hatası alıyorum.

Xbox.com yetkililerine kodu kontrol ettirdim kartınız daha önce kullanılmamış, kartınızdan yana bir sorun yok dediler.

Sorunun sebebini bilen ya da daha önce başına gelip üstesinden gelen var mı?

• Hesabınız US olmayabilir buna emin olun yada verilen kod US içn değil UK içindir satıcı yanlış kod vermiş olabilir.
  • Kod kesın us dir cunku uk de 1600 poınt yok arkadasın hesap us degıl buyuk ıhtımal bırde kodu dırek lıve dan gır xbox.com dan degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Hesabınız US olmayabilir buna emin olun yada verilen kod US içn değil UK içindir satıcı yanlış kod vermiş olabilir.

Valla hocam hesabımda update billing kısmında Amerika'nın eyaletleri görünüyor, karta gelince maximuscards dan aldım US olarak geçiyor, onlara da mail yazdım kontrol ettik kartınız kullanılmamış dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murriex -- 18 Ağustos 2011; 21:55:21 >
  • Block yemişiz microsofttan, bu hesapla ne bişi alabiliyorum ne de card kullanabiliyorum...

Microsoft ne de olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murriex

Block yemişiz microsofttan, bu hesapla ne bişi alabiliyorum ne de card kullanabiliyorum...

Microsoft ne de olsa...

Hayırdır niye blocklamış microsoft?
  • Daha önce Live üzerinden kampanyayla GOLD aldın mı hocam? Yenilemeyi kapatmayıp, kart bilgilerini sildiysen, Gold 1-2 ay daha yenileniyor ama, para çekilemediği için hesabın donduruluyor sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google authenticator sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Steam Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Steam DLC sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım paypal kullandığım için blockladı, paypaldaki adres ile xbox.com daki farklı olduğundan.
  • bende farklı adres girdim akşam benımde bloklanır mı acaba nasıl anlıcam hiç mi girmiyo hesaba xbox.comdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murriex

Sanırım paypal kullandığım için blockladı, paypaldaki adres ile xbox.com daki farklı olduğundan.

Hocam o zaman banlanmayan adam kalmaz forumda. Aman diyorum
  • Ulan cins cins işler. İyiki girmiyorum paypal kılpay işlere.
    Alıyorum GG'den temiz temiz. Birde 4 yıllık üyeliği bloke mloke eder, nükleer bomba atarım şerefsizim Amerika'ya.
  • Yakında FBI`lık olucaz zaten Lıve yuzunden, yazıklar olsun.
  • Evet arkadaşlar gerekli görüşmeyi yaptım, dediğim gibi sebebi xbox hesabımdaki adresi ile paypal hesabımın adresinin farklı olmasıymış, aynı olması mümkün değil zaten xboxda Turkiye seceneği yok, cins cins işler işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murriex -- 20 Ağustos 2011; 17:36:05 >
  • benımde farklı adres paypalla daha devam edıyom kullanmaya profılımı paypal da degiştiremiyom adresi turkıye dıye geçiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

benımde farklı adres paypalla daha devam edıyom kullanmaya profılımı paypal da degiştiremiyom adresi turkıye dıye geçiyo

Tuhaf piyango bana vurdu demekki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.