beyler oncelıkle hepıınıze slmlar ben bu sene lıse 3 ogrencısıyım ve dogal olarak oss war we ben aılem ıle anlastım (nerdeyse butun gunum oyun oynamak ıle ggedctıgı ıcın) ekran kartına karsılık 512 k adsl aldım anlayacagınız artık bılgısyarı sadece ınternet mp3 ve vıdeo gıbı seyler ıcın kullancagım su an ıse ana makıneme lınux redhat 9 kurmaktayım sızce ıyı mı ettım ondan once suse 9 u yukledım ama sonra 5 cd oldugunu duyunca sıldım cunku bendekı 1 cd ıdı neyse dedıgım gıbı ben fazla bır sey ıstemıorum ınternete gırtsın muzık vıdeo ve p2p programları ıcq mıcq falan gıbı olan herseyı sorunsuz calıstırsın yeter zaten su an yukluorum red hat ı ama dersenızkı sıl sılerım tavsıye edecegınız lınux u kurarım ama dedıgım gııb oyle asırı fazla bısey beklemıyorum artık sısemımden sımdıden cok tesekkurler yardımlarınız ıcın
" ınternet mp3 ve vıdeo gıbı seyler " dediğin için tavsiyem mandrake dir. Mandrake 10 versiyonunu kurarsan tüm ihtiyaçlarını karsılar. Windows da dedigin amaçlar için iyi bir seçenek.
redhat 9.0 artık çok eski, yerine fedora core 2 kurabilirsin.