Şimdi Ara

☼☼☼Reditribution Item / skill sıfırlama☼☼☼

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki item hakkında bılgı verırmısınız
    skıll sıfırlarken NPC ye sag tıklammak gerekırmı?
    kullanimi nasıl?
    oradaki 1 time ne ? 1 saat icindemi kullanilmali

• 1 time - 1 seferlik yanlızca 1 sefer kullanabilirisn... diğer soruları cevaplayamayacam bilmiyorum...
  • knight empirede accesory ( +2 magic takı satan npc) nin yerinde olan adam gidip vereceksin statlarını 0 (sıfır) layacak
    Duration : 1 time = 1 kez kullanılabilir
  • Galiba hem stat hem skill sıfırlıyo .
    Moradondaki Selith'e götürün diyor
  • Evet skill ve stat sıfırlıyo benim bildiğim
  • e şimdi biz normal skill stat sıfırlıyamıkmıyız
  • sagolun cevaplar ıcın

o zaman npc tıklanmıyo yıne sıfırlanmıycak yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior stat point
    19 yıl önce açıldı
    Scroll of teleport item nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reel olarak kaç para bu item
  • valla reel ne kadar
  • Yaw ona gerek yok niye reel para verceksiniz ki???
    onun yerine FuckKo programını indirin(biliyorum bu sitede yaymak yasak ama iyi amaç için). bir kereliğine indirin.sonra oyuna girin(kurulumunu ben anlatamam).oyunun içinde iken Ctrl+Num2 ye basın ve stat ve skill değiştirme menüsünü karşınızda görün, moradonda olmaya gerek yok. istersen eslant istersen cz her yerden kırdıra bilirsin

Ctrl+Num0 = inn hosstes
    Ctrl+Num1 = Rpr için sundries (sakın sundriesten item alıp satmayın oyun bozulur)
    Ctrl+Num2 = stat skill değiştirme
    Ctrl+Num3 = magic anvil (her yerde çalışır)

Not:Programı indirmek için linkhttp://www.fgnetwork.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 15 Ekim 2006; 14:21:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mcmonster

Yaw ona gerek yok niye reel para verceksiniz ki???
    onun yerine FuckKo programını indirin(biliyorum bu sitede yaymak yasak ama iyi amaç için). bir kereliğine indirin.sonra oyuna girin(kurulumunu ben anlatamam).oyunun içinde iken Ctrl+Num2 ye basın ve stat ve skill değiştirme menüsünü karşınızda görün, moradonda olmaya gerek yok. istersen eslant istersen cz her yerden kırdıra bilirsin

Ctrl+Num0 = inn hosstes
    Ctrl+Num1 = Rpr için sundries (sakın sundriesten item alıp satmayın oyun bozulur)

Not:Programı indirmek için linkhttp://www.fgnetwork.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=923

lan yine mi yazdın bunu buraya

• quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

quote:

Ctrl+Num0 = inn hosstes

La Ben bunu ilk defa size yardımcı olmak için yazdım. sen bazen hayal mi görüyorsun?istersen önce bir arama yap daha önce hiç yazmışmıyım sonra konuş. Önce sen forum kurallarına uy. benim dediğim yöntem işe yaramıyorsa da söyle ben sileyim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

quote:

Ctrl+Num0 = inn hosstes

La Ben bunu ilk defa size yardımcı olmak için yazdım. sen bazen hayal mi görüyorsun?istersen önce bir arama yap daha önce hiç yazmışmıyım sonra konuş. Önce sen forum kurallarına uy. benim dediğim yöntem işe yaramıyorsa da söyle ben sileyim.

içindeki .vir dosyasını napceZ ?? yada .ini yi ??!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycealtin -- 15 Ekim 2006; 14:54:45 >

• Arkadaşlar Fuckko Yu Tarattırmadan kullanmayın İçinde Virus olabilir Denk Gelmişti Bana // Saygılar
  •  ☼☼☼Reditribution Item / skill sıfırlama☼☼☼

oldu tmm sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Resimdeki item hakkında bılgı verırmısınız
    skıll sıfırlarken NPC ye sag tıklammak gerekırmı?
    kullanimi nasıl?
    oradaki 1 time ne ? 1 saat icindemi kullanilmali

Skill sıfırlatır.Bir sefer kullanılır ve skill sıfırlarken para almaz bu taşı alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.