Bildirim
☼☼☼Reditribution Item / skill sıfırlama☼☼☼
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 time - 1 seferlik yanlızca 1 sefer kullanabilirisn... diğer soruları cevaplayamayacam bilmiyorum... -
knight empirede accesory ( +2 magic takı satan npc) nin yerinde olan adam gidip vereceksin statlarını 0 (sıfır) layacak
Duration : 1 time = 1 kez kullanılabilir -
Galiba hem stat hem skill sıfırlıyo .
Moradondaki Selith'e götürün diyor -
Evet skill ve stat sıfırlıyo benim bildiğim -
e şimdi biz normal skill stat sıfırlıyamıkmıyız -
sagolun cevaplar ıcın
o zaman npc tıklanmıyo yıne sıfırlanmıycak yanı -
reel olarak kaç para bu item -
valla reel ne kadar -
Yaw ona gerek yok niye reel para verceksiniz ki???
onun yerine FuckKo programını indirin(biliyorum bu sitede yaymak yasak ama iyi amaç için). bir kereliğine indirin.sonra oyuna girin(kurulumunu ben anlatamam).oyunun içinde iken Ctrl+Num2 ye basın ve stat ve skill değiştirme menüsünü karşınızda görün, moradonda olmaya gerek yok. istersen eslant istersen cz her yerden kırdıra bilirsin
Ctrl+Num0 = inn hosstes
Ctrl+Num1 = Rpr için sundries (sakın sundriesten item alıp satmayın oyun bozulur)
Ctrl+Num2 = stat skill değiştirme
Ctrl+Num3 = magic anvil (her yerde çalışır)
Not:Programı indirmek için linkhttp://www.fgnetwork.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=923
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 15 Ekim 2006; 14:21:05 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: mcmonster
onun yerine FuckKo programını indirin(biliyorum bu sitede yaymak yasak ama iyi amaç için). bir kereliğine indirin.sonra oyuna girin(kurulumunu ben anlatamam).oyunun içinde iken Ctrl+Num2 ye basın ve stat ve skill değiştirme menüsünü karşınızda görün, moradonda olmaya gerek yok. istersen eslant istersen cz her yerden kırdıra bilirsin
Ctrl+Num0 = inn hosstes
Ctrl+Num1 = Rpr için sundries (sakın sundriesten item alıp satmayın oyun bozulur)
Not:Programı indirmek için linkhttp://www.fgnetwork.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=923
lan yine mi yazdın bunu buraya
-
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
quote:
Ctrl+Num0 = inn hosstes
La Ben bunu ilk defa size yardımcı olmak için yazdım. sen bazen hayal mi görüyorsun?istersen önce bir arama yap daha önce hiç yazmışmıyım sonra konuş. Önce sen forum kurallarına uy. benim dediğim yöntem işe yaramıyorsa da söyle ben sileyim.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
quote:
Ctrl+Num0 = inn hosstes
La Ben bunu ilk defa size yardımcı olmak için yazdım. sen bazen hayal mi görüyorsun?istersen önce bir arama yap daha önce hiç yazmışmıyım sonra konuş. Önce sen forum kurallarına uy. benim dediğim yöntem işe yaramıyorsa da söyle ben sileyim.
içindeki .vir dosyasını napceZ ?? yada .ini yi ??!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycealtin -- 15 Ekim 2006; 14:54:45 >
-
Arkadaşlar Fuckko Yu Tarattırmadan kullanmayın İçinde Virus olabilir Denk Gelmişti Bana // Saygılar -
oldu tmm sagolun -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Resimdeki item hakkında bılgı verırmısınız
skıll sıfırlarken NPC ye sag tıklammak gerekırmı?
kullanimi nasıl?
oradaki 1 time ne ? 1 saat icindemi kullanilmali
Skill sıfırlatır.Bir sefer kullanılır ve skill sıfırlarken para almaz bu taşı alır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X