Şimdi Ara

Redken Water Wax Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su bazlı olarak internette bulduğum bir wax önerir misiniz kullanan var mı ?

Link :http://www.hepsiburada.com/redken-water-wax-03-su-bazli-parlaklik-veren-wax-50ml-pm-HB000000OUAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum dediğin gibi su bazlı yıkanınca saçtan kolay çıkıyor ama senin saç yapın nasıl bilmem lazımki ona göre tavsiye verebileyim ama şöyle bir ön bilgi vereyim sana çok parlak bir wax tutuş gücü standart çok iyi diyemem ve ürün özelliklerine göre çok pahalı zaten ben genel olarakta Redken ürünlerini önermem bir de bu waxın diğer özelliği yumuşak yapısı yani gün içinde oynayabilirsin ama bu waxın miadı doldu.Yani artık ortalıkta saçı böyle parlak gezen adam bulamazsın bundan sonraki trend clay pomade mat paste tarzı doğal organik görünüm tabi Avrupayı baz alarak söylüyorum ayrıca bu waxı alırsan tek işe yarar yanı clay waxın yanında saça hafif parlaklık kata o kadar birde verdiğin linkteki ürün eski artık bu kutuda ürün çıkarmıyorlar iyigeceler.
  • Anladım çok teşekkür ederm hocam senin söylediğin toni clay max su bazlı mı peki ? Su bazlı daha az zarar veriyor dediğiniz gibi erken saçtan çıkıyor dediler o yüzden soruyorum fiyatına baktm fiyatı da uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toni guyun clay waxı su bazlı değil zaten clay waxlar su bazlı olmaz genelde ama toni guyun da waxı saçan kolay çıkar kıvamı yoğun değil emin olabilirsin ama tutuş gücü orta düzeyde.Zara konusuna gelecek olursak saçlarını waz kullandığın akşamlarda yıkarsan sıkıntı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.