Şimdi Ara

Redmi AirDots Eşlesme Sorunu [Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
126.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Hepsiburada üzerinden dün sipariş verecektim ama kartımın limiti yetmedi ve indirim bitti fiyat 190 TL'ye çıktı
    biraz üzüldüm bugün kartımın limiti yenilendi baktım tekrar 159 TL'ye düşmüş Hepsiburada üzerinden 3 saat önce sipariş verdim inşallah en kısa sürede ihaz elime ulaşır İnşallah memnun kalırım siz cüz nereden sipariş vermiştiniz ve kaç günde gelmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben aliexpressten aldım hocam 1 ayda gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam bana da 3 ile 5 gün içinde gelir herhalde
    Normalde bugün kargoya verilmesi gerekiyordu ama bir sorun çıkmış çok yoğunluk varmış herhalde yarın verirler
    Edit bildirim geldi kargoya verilmiş en geç cuma günü elimde olur sanırım heyecanla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 30 Ekim 2019; 19:8:48 >
  • Hocam merhaba kulaklık geldi ama sol tarafı bir türlü bağlayamıyorum kutuya koyunca da sol tarafın ışığı yanmıyor
    Edit kulaklığın altındaki etiketi görmemişim hocam etiketi çıkartınca sorun düzeldi
    Görmediğim için biraz zorlandım neyse ki sorun düzeldi
    Ekolayzer ayarı yapmak için bildiğini bir uygulama var mı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 1 Kasım 2019; 17:50:27 >
    Yok hocam maalesef o konuda bilgim

• Kutudan çıkartıp sağ kulaklığa 1 sn basın ve bekleyin sol kulaklık otomatik bağlantı kuracaktır çözümü çok aradım kullanım kılavuzu aracılığıyla buldum
    Redmi AirDots Eşlesme Sorunu [Çözüldü]

• Ben de bu ürünü yeni aldım. Ancak Sol kulaklığın sesi çok düşük seviyede. Telefon, tablet ve televizyonda denedim ama sonuç aynı. Ses seviyesini en üste getirdiğim zaman sağ kulaklık harika ses veriyorken soldaki sanki %20-%25 civarındaymış gibi ses çıkarıyor. Kısacası bir türlü çözüm bulamadım. Sol çok kısık sağ sorunsuz. Tek tek denedim yine sonuç aynı. Çözüm önerisi olan var mı?
  • pofpor01 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız hocam ben de böyle bir sorun yok
    Sağ ve sol hemen hemen eşit yükseklikte ses veriyor

• Arkadaşlar cuma gününden beri bu kulaklığı kullanıyorum kulaklıktan genel olarak memnunum ama bir sorunum var
    Benim telefonum Xiaomi mi 6 kulaklığı bağladığım zaman wifi'deki internet çok yavaşlıyor ve müzik de takılmalar oluyor kulaklıkta
    Mobil veriye geçince bir sıkıntı yok
    Telefonu Xiaomi olup da bu sorunu yaşayan var mı

Son bir denemeyi bilgisayara bağlayarak yapmak istedim. Masa üstü bilgisayara bluetooth ile bağladıktan sonra iki kulaklıktan da gümbür gümbür ses gelmeye başladı.Çok tuhaf bir durum. Sonra tablette tekrar denedim yine sorunsuz çalıştılar.Sorun şimdilik ortadan kalktı. Bu arada ürünü Hepsiburdadan aldım.
    Benimki xiaomi ama böyle bir sorunum yok hocam

Benim arkadasimda da bu sorun var yalniz telefonu apple. Cozum bulabildin mi hocam ?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam keşke bulabilsem hatta son gelen güncelleme ile iyice arttı bu sorun artık sol kulaklık ikide bir kopup duruyor
    Hatta ciddi ciddi telefonu değiştirmeyi düşünüyorum
    Bir haftadır köydeydim ve orada vayfay olmadığı için hep mobil veri kullandım ve 1 hafta boyunca hiçbir kesilme olmadan müzik dinleyebildim
    Şimdi tekrar eve döndüm wi-fi'ye bağladım ve yine müzik zevkim kaçtı

Telefondan kaynaklansa iphone da olmazdi diye dusunuyorum. Bence once baska telefonda dene hocam

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir telefona denedim zaten
    HTC denetim Bir de Samsung note 4 de denedim sıkıntısı çalıştı

aynı sorunu yaşıyorum iki telefonda denedim aynı pc ninde bluetootu sorunlu sol kulaklıktan epey az ses geliyor. tekrar yaşandı mı bu sorun sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

aynı sorunu yaşıyorum iki telefonda denedim aynı pc ninde bluetootu sorunlu sol kulaklıktan epey az ses geliyor. tekrar yaşandı mı bu sorun sizde?
    uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum. Eğer bağlanma sorunu yaşıyorsam Önce kulaklıkları resetliyorum ve kutusuna koyuyorum. Sonra hangi makinede kullanacaksam ve daha önce eşleştirdiysem o cihazdan kaldırıyorum. Kutudan çıkarıp sol ve sağın birbirleri ile eşleşmesini bekliyorum.(kulaklığın birinin ışığında hızlı hızlı yanıp sönme değil de belirli aralıklarla yavaş yanıp sönme oluyorsa "sol ve sağ eşleşti, şimdi de bağlanacak cihaz arıyor" anlamına geliyor.) Eşleştireceğim cihazda tekrar bluetooth cihaz araması yapıp Redmi Dots ile eşleştiriyorum. Aynı cihazda kullanacaksam sorun olmuyor, sadece bluetooth kapatıp açınca bağlanıyor; ama son kullandığım cihaz değil de başka bir cihazda kullanacaksam yukarıda anlattıklarımı yapınca sorun yaşamıyorum.

ses azlığı için çözüm olarak yaşadıklarımı yazıyım.
    turuncumağazadan almıştım aradım bu konuyu ilettim bu durumla karşılaştıklarını genelde kulaklık içindeki diyaframın yapışık kalmasından kaynaklı ses azlığı sorunu olabileceğini söylediler. kuvvetli biçimde öpücük atar gibi vakumlama yapınca düzelme oldğunu söylediler 2 defa bu işlemi tekrarladım ve sonuç başarılıydı şuan sesi normal geliyor.
  • merhaba mi kullaklığım bluetooth bağlanıyor ama müzik sesi kullaklıktan çıkmıyor telefondan çıkıyor lütfen yardım edebilirmisiiniz
  • Arkadaşlar. Kulaklıkların ikisinden de gayet net ses alıyorum. Ama Sağ kulaklığı kulağımdan çıkarıp kutusuna koyunca sol kulaklığın ses bağlantısı gidiyor. Sadece sol kulaklıkla dinlemek istiyorum olmuyor. Ne yapmam gerekir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.