Şimdi Ara

Redmi AirDots Eşlesme Sorunu [Çözüldü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
126.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk başta kutudan sadece sol kulaklığı çıkar, sonra sol kulaklıktan ışık yanıp sönmeye başlayınca telefonun bluetooth unda mi true wireless l diye çıkması gerek onunla eşleştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ok yaptım. Sonra sağ kulaklığı kutudan çıkarıp kulağıma takınca ikisinden ses gelmiyor sol devre dışı kalıp sağdan ses geliyor
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Şimdi iki kulaklığı da kutusuna koy ve önce sağ kulaklığı çıkar birkaç saniye bekle sonra sol kulaklığı çıkar
    ikisinin birbiriyle eşleşmesi gerekiyor olmazsa YouTube'da bir video yükledim bunu izleyerek eşleştirebiliriz sin

recep topakyoutube
    Redmi airdots nasıl eşleştirilir eşleştirme sorununa kesin çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=29bJ_Y9Cy7A&feature=youtu.be

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    tmm oldu dostum çok teşekkür ederim
  • Merhaba
    Ben de bu kulaklıktan aldım, 2 telefonum var biri android biri iOS. Ama çözemedim bir türlü 2 telefona aynı anda bağlayabiliyor muyuz bu kulaklığı. Ben bi aksesuar dükkanından aldım. Bağlanabileceğini söyledi. Yardımcı olur musunuz rica etsem. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LÜTFEN YARDIM EDİN
    sağ kulaklıkta ışığı bi garip yanıyor hem kırmızı hem beyaz gibi pembe gözüküyor sağ sol birbirine bağlanmıyor sadece solu bağlayabiliyorum o resetlemeyi denedim hiçbir işe yaramıyor yardımcı olun lütfen

• yuxxa Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu videoyu dikkatlice izle ve sakince işlemi yap yüksek ihtimalle olacaktır
    recep topakyoutube
    Redmi airdots nasıl eşleştirilir eşleştirme sorununa kesin çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=29bJ_Y9Cy7A&feature=youtu.be

• hocam o işlemi bugün 100 kez denemişimdir herşeyi düzenli bi şekilde aynı biçimde uyguluyorum lakin hiçbir değişiklik olmuyor sağ kulaklık pembemsi yanıyor sola bağlanıyor sağ olmuyor

• yuxxa Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şunu dene
    Her iki kulaklığı da 5 saniye basılı tutarak kapattıktan sonra, ikisini aynı anda sadece 3 saniye basılı tut ve bırak
    acaba donanımsal bir sorun mu var düşme vesaire oldu mu

• selam

20 sn basılı tutunca cihazda kırmızı ışık hızllı bir şekilde yanıp sönüyor,basılı tutmaya devam edersen bir süre sonra tekrar kırmızı ışık yanıp sönücek 2.kez yanıp sönünce cihazı kutusuna koy ve önce sağ sonra sol olacak şekilde tekrar çıkar tak kulagına çalışacaktır.
  • Bugün sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı. iyice zayıfladı. kendi başıma çözdüm. ihtiyacı olan arkadaşlar için yazayım. kulaklığın silikonunu ve süngerini çıkarıp kürdanın ucuyla içerideki hoparlörüne azıcık dokunun. sebebini bilmiyorum ama bende işe yaradı
  • Arkadaşlar merhaba ben bu iki kulaklığı 6 ay güzelce kullandım sonra eslesmemeye başladı iki kulaklık birbiriyle kattiyen eşleşmiyor, teknolojiden anlamaz biriside değilim her türlü video resetleme vb ne gerekiyorsa yaptım bir önerisi olan var mı ya da garantisi devam ediyor nereye göndermem lazım bu ürünü Trendyol dan almıştım zamanında.

• absfr A kullanıcısına yanıt
    Recep Topakyoutube
    Redmi airdots nasıl eşleştirilir, eşleştirme sorununa kesin çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=ITxQO0GywJQ&feature=youtu.be

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    50 den fazla denedim son işlemde sol kulaklık sönmüyor yani eşleme işlemi olmuyor bir türlü.

• absfr A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şöyle de ne, her iki kulaklı ya da 5 saniye basılı tutup kulaklıkları kapattıktan sonra, her ikisine de aynı anda 3 saniye basılı tutup bırak

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt

usta çok teşekkürler be 3 gündür böyleydi yarın 500 liraya yeni kulaklık almaya gidiyodum valla sağolasın

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sayenizde düzeldi

• Bu kulaklıktan çok memnunum ve şöyle bir sorum olacak. Bu kulaklıktan bir çift daha alsam eşimle film seyrederken iki kulaklığı bir vericiye bağlayabilirmiyiz. yani kulaklığı pc den eşleştirince bir cihaza bağlıken 2. cihaz seçilmiyor ancak kulaklık diğer çift kulaklıkla eşleşirmi. deneyen varmı
  • Bu kulaklıktan çok memnunum ve şöyle bir sorum olacak. Bu kulaklıktan bir çift daha alsam eşimle film seyrederken iki kulaklığı bir vericiye bağlayabilirmiyiz. yani kulaklığı pc den eşleştirince bir cihaza bağlıken 2. cihaz seçilmiyor ancak kulaklık diğer çift kulaklıkla eşleşirmi. deneyen varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.