|
Redmi Buds 6 Active global pazara açıldı
-
-
2 yılda bir model çıkarın bu ne böyle her 3 ayda bir yeni model hangisi yeni bilen yok yenilik zaten yok kağıt üzerinde çoğu kulağına takan farkı anlamıyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 2 ay önce çine gittiğimde almıştım 15 dolar 500 tl idi fiyatı. ses ve mic kalitesi çok iyi bu fiyatlara gelirse 1 tane daha alırım
-
Trendyolda uygun fiyatlı olarak satışa çıkmış. Mikrofon kalitesi benim için çok önemli. Gürültülü ortamlarda test edebildiniz mi? Çift cihaz desteği olması da ayrıca güzel özellik.
trendyol.comXiaomi Redmi Buds 6 Active - Beyaz Kulakiçi Kulaklık TWS Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-buds-6-active-beyaz-kulakici-kulaklik-tws-p-848120259 -
satıcısı kim güvenilir mi sahteleri çok bu ürünlerin malum
-
Önceki mesajımda satıcı trendyol mağazasıydı. Mi Türkiye de satışına başlamış. 519 tl den satışta. sizin yorumunuz üzerine 1 adet sipariş verdim.
-
Mi.com dan siparişim bugün teslim edildi. Kulaklık çok şık ve ufak bir kutusu var. Ses gücü ve silikonlu bir kulaklık olmamasına rağmen bass sesleri çok iyi. Sesli görüşme mikrofon kalitesi çok iyi. 519 tl fiyata göre çok iyi fiyat performans kulaklığı. Ayrıca cihaz iki cihaza aynı anda bağlanıyor fakat geçişler otomatik olmuyor. cihaz listesinden bağlan demeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 22 Ağustos 2024; 17:35:59 > -
Bu fiyatı kaçırdık. Hepsiburada 422 liraya dusurmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 10 Kasım 2024; 19:5:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X