Bildirim
Redmi Buds 6 Active neler sunuyor? 600 TL'ye çok satıyor!
Giriş
-
2 ay önce 515 TL idi. İnceleme geç geldi dh ye muhtemelen. Kablosuz kulaklıklar farklı kullanıma göre F/P olabiliyor Herkesin kulak yapısı farklı , kullanımı da bir miktar farklı. Bu tarz uymuyorsa 400 TL bile olsa almayan olabiliyor -
Fiyat performans ürünü. -
Valla eq sesi çok bozuyor fastpair güzel basslar çok hissedilebilir değil kesinlikle silikonlu kulaklıklara göre bağlantı arada bi kopabiliyor BT yi kapatıp açınca düzeliyor şarj güzel gidiyor kulağa güzel oturuyor silikonsuz modellere göre iyi sesi yanlız 14 mm sürücüden acayip bı beklentiye girmeyin bu benim 4. Kulaklığım fp ürünü ya fazla bişey beklemeyin ama genel kalitesi kafi ayrıca hyper os ile çok iyi çalışıyor ancak ben eu romla kullanıyorum uygulama indirmeme bile gerek kalmadan kullanabilirsiniz eq yapılması için uyg gerekli gerisi telefondan menüsü açılıyor eu rom ile çinde de bu şekildir globalde denemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X