Şimdi Ara

Redmi Buds 6 Active neler sunuyor? 600 TL'ye çok satıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kablosuz kulaklık modelleri her geçen gün fiyat ve performans açısından daha da iyi hale geliyor. Özellikle Çin menşeili ürünlerin bu tarafta avantajlı olduklarını söyleyebiliriz.

Bu videomuzda da Redmi Buds 6 Active hakkında konuşuyoruz. Fiyatına oranla dolu özellikleriyle öne çıkan bu ürünün bana göre eksi yani yüksek ses seviyesini beklentim konusunda vermiyor oluşu oldu. Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?

Satın almak için:

Xiaomi Redmi Buds 6 Active (Xiaomi Türkiye Garantili)

#techstars #hepsiburada #işbirliği 

• 2 ay önce 515 TL idi. İnceleme geç geldi dh ye muhtemelen. Kablosuz kulaklıklar farklı kullanıma göre F/P olabiliyor Herkesin kulak yapısı farklı , kullanımı da bir miktar farklı. Bu tarz uymuyorsa 400 TL bile olsa almayan olabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat performans ürünü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla eq sesi çok bozuyor fastpair güzel basslar çok hissedilebilir değil kesinlikle silikonlu kulaklıklara göre bağlantı arada bi kopabiliyor BT yi kapatıp açınca düzeliyor şarj güzel gidiyor kulağa güzel oturuyor silikonsuz modellere göre iyi sesi yanlız 14 mm sürücüden acayip bı beklentiye girmeyin bu benim 4. Kulaklığım fp ürünü ya fazla bişey beklemeyin ama genel kalitesi kafi ayrıca hyper os ile çok iyi çalışıyor ancak ben eu romla kullanıyorum uygulama indirmeme bile gerek kalmadan kullanabilirsiniz eq yapılması için uyg gerekli gerisi telefondan menüsü açılıyor eu rom ile çinde de bu şekildir globalde denemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım. Kulak yapım yuzunden kullanamadım devamlı dustu kulağımdan. (Yada sorun alette bilmiyorum) Yolda giderken bile size haber vermio düşmeden evvel o yüzden ikide bir eliniz kulanıza gidip düzeltme sendromu yaşıyorsunuz.
    İade ediyim dedim hepsiburada üzerinden xiaomi satıcı. İade almadılar. Yasal hakkkımı kullanacağım bakalım.

Kısa kullanımımda bi sürü iyi özellik dikkatimi çekti başta fiyatı onlara değinmicem.
    Hoşuma gitmeyenleri yazayım. Medya play değilse mesela ses artıma azaltma gibi işlevler çalışmıyor illa music çalıcak.. Basılı tutma durumunda sesli asistan çalışıyor kapatılamıyor ve istem dışı açılıyor bende elim kulama gidince. Kafa kısmı bana buyuk geldi. Dışarda mesela tarfikli yerde sesin çok değil biraz fazla oldugu yerde kulaga verdiği ses bana az geldi. dinletiyi durdurdum taki o ses gidene kadar. Ben bu aleti podcast için almıştım. Silikonlu beni rahatsız ettiği için silikonsuz almıştım olmayanlar gidip silikonlu baksın. Gözüme çarpanlar bunlar.

• jubeii kullanıcısına yanıt

Kulaklık gibi ürünler hijyenik olmak zorunda. Senin kullanılmış kulaklığını iade almazlar. Ben bir başkasının daha önce kullandığı kulaklığı almak istemezdim, kimse istemez. Bu gibi ürünler kutusu açılınca iade alınmaz. Silikonsuz ürünler mantığa göre silikonlu kadar kulakta durmaz diye düşünüyorum. Harekette, zıplamada, sporda iyi olmaz, sürekli gevşer ve düşer kulaktan. Silikonlu kulaklıklar dış sesi daha iyi yalıtıyor üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 2 Aralık 2024; 14:39:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanyurtseven S kullanıcısına yanıt

Telefon iade alinir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.