Şimdi Ara

REDMİ NOT 9 FORMAT SONRASI GOOGLE SUNUCULARINA İLETİŞİM KURMA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar telefona format attım format sonrası kurulum ekranında google sunucularına iletişim kurarken bir hatta oluştu VE TELEFON AÇILMIYOR YENİDEN FORMAT ATTIM YENİDEN AYNI SORUNU ALDIM

SİZCE ÇÖZÜMÜ NE OLUR

REDMİ NOT 9 FORMAT SONRASI GOOGLE SUNUCULARINA İLETİŞİM KURMA HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANTOS006 -- 11 Mayıs 2021; 4:37:8 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Redmi Note 9 Format Sonrası Google Sunucularına İletişim Kurma Hatası

Redmi Note 9 format attıktan sonra açılmıyor ya da Xiaomi Redmi Note 9 format sonrası açılmıyor gibi sorunlarla karşılaşıyorsan, bunun nedeni "there was a problem communicating with google servers" hatası olabilir. Bu sorun, genellikle telefona format attıktan sonra Google hesabı açılmıyor şeklinde kendini gösterir.

Hata, Redmi Note 9 cihazının Google sunucularına erişmekte zorlandığı anlamına gelir. Bu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, örneğin:

• İnternet bağlantısı sorunu
    • Sunucu kesintileri
    • Yazılım hataları

Çözüm Yolları:

• İnternet bağlantını kontrol et: Cihazının sabit bir Wi-Fi veya mobil veri bağlantısına bağlı olduğundan emin ol.
    • Sunucu kesintilerini kontrol et: Google'ın sunucu durumunu kontrol etmek için "Google Sunucu Durumu" sayfasını ziyaret et.
    • Cihazını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlamayı tekrarla: Bu, tüm kullanıcı verilerini ve ayarlarını sileceği için yalnızca diğer yöntemler işe yaramazsa denenmelidir.
    • Google Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Google Destek ile iletişime geçmeyi dene.

Önemli:

• Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden önce tüm önemli verilerini yedekle.
    • Yazılım güncellemelerini düzenli olarak kontrol et ve yükle.
    • Güvenilir bir antivirüs uygulaması kullanarak cihazını kötü amaçlı yazılımlara karşı koru.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorunu çözdüm.

SİM KARTINI ÇIKARIP İLK AŞAMADAN KURDUM HESAP KURULUMU NU ATLADI VE TELEFON AÇILDI.
    DAHA SONRA HESAP EKLERKEN YİNE GOOGLE SUNUCU HATTASINI ALDIM BU SEFER GOOGLE SERVİSLERİNİ MANUEL OLARAK YÜKLEYİP SORUNU ÇÖZDÜM.
  • Bende yemedi bu yöntemi. Yine de teşekkürler.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözdün acaba yardımcı olur musun
  • Telefoncuya gittim. 10 dk da halletti. :))
  • merhaba aynı sorun bendede var acaba nasıl çözdüğünüüz anlatma şansınız vamı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.