beklediğim bir model ama hala yok |
XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Nihayet 26 ocakta global lansmanı yapılıyor.
Mart başında Türkiye'ye gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet gelecek ama işlemci konusunda söylentiler Dimensity olmayacak şeklinde...
-
KünfeYekün ' dür kesin :)
-
Global pazara snapdragon 695 ile gelecekmiş.
m.gsmarena.comXiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - Full phone specificationshttps://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_11_pro_5g-11333.php
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir işlemci bu iş yaparmu
-
Konu içeriği güncellenmiştir.
-
Telefonun 2 inceleme videosunu izledim. Şu an arka kamerada sadece 1080P 30fps çekim var. Yazılımsal sıkıntılı telefon. Kısa sürede güncelleme alıp 4k'ya yükselir diye düşünüyorum.
-
Bu modele alternatif gördüğünüz telefonlar hangileri?
-
Acaba ne zaman gelir Tr ye. Sorunsuz gül gibi note 8 pro mu sattım. Model yenileyeyim diye. Note 10 pro yorumları hic iç acıcı gelmedi almadim. Telefonsuz kaldim. 6 yıl önce aldığım asus ile cebellesiyorum. 5 arkadasımda note 10 pro var 3ünün sensör sorunu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bekliyorum ama fiyat 7 falan olursa asla almam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Realme 9 Pro+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 17 Ekim 2022; 14:21:40 > -
Bende Note 8 Pro sahibiyim. İnanın aynı ayarda telefon almak için 5k'yı gözden çıkarmak gerek. Ayrıca Note 11 Pro Note 8 pro'dan çok çok iyi değil. 8 ile 2 yıl kadar daha devam edeceğim gibi.
Bu telefon Dimensty 920 ile gelseydi derdim belki eh. 695 beni sarmadı açık konuşayım. Fiyatı da üzdü biraz.
Realme 9 pro+ markajımda artık
-
-
31 martta Türkiye etkinliği var
-
Ne hale geldi yahu bu telefon piyasası. Sd 695 li 30fps üzeri çekim yapamayan telefonlar 7.000 üzeri çıkıyor. Hele bunun D920 olan Pro+ modeline 10.000 istiyorlar. Gider S21 FE alırım daha iyi.
-
rezalet sorma
Vallahi yarbayım son anda 2.000 liraya Redmi Note 8 Pro almışım diyorum hep. Bundan sonra herşey takla oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X