Hocam Xiaomi Türkiye Resellerları ile Xiaomi Global'i karşılaştırmak çok doğru ve sağlıklı bir sonuç doğurmayacaktır. Burada konuştuğumuz Xiaomi'nin cihaz ve cihazları güncelleme politikası. Elma ile armutu karıştırmak gibi bir durum oluşuyor. Türkiye fiyatlarını Xiaomi kendi belirlemiyor tahmin edeceğiniz üzere. |
Redmi Note 11 Pro serisi tanıtıldı: İşte fiyatlar (3. sayfa)
-
-
Ama biz Türkiye de yaşıyoruz, şaka maka Apple in fiyat politikasi eleştiriliyordu 10 kat pahalı satıyorlar diye şimdi dolar 10 lira oldu neredeyse. Eğer deli gibi para vereceksem kesinlikle Apple ürünü alırım, bu arada şu an Note Fan Edition kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi serisi tam f/p ürünleri.
-
Şimdi bende note 10 pro 128gb 6gb ram akıllı telefon var aradaki fark neki bunu ürettin XİAOMİ BEY
-
redmi note 10pro çiçeği burnunda xiaomi redmi note 11 tanıtdı
Samsung olma yolunda emin addımlarla
-
Fiyat performans canavarı bir telefon olmuş. 120hz ekran batarya, süper şarj her şey var.
-
Sakin almayın.telefon olarak kullanamazsiniz.redmi note10pro sahibiyim.gelen aramayı goremiyorsunuz ve konuşurken telefon ekranı kapanmıyor telefon siz konuşurken heryere girmiş oluyor.bu sorunların çözümü yok.telefon dışında kalan ozellikleri çok iyi.
Bir daha alacak olsam bu çöpe 1000lira bile vermem
-
Türkiye'de cep telefonu üzerindeki toplam verginin %94 olduğunu, bu yüzden 2375 TL'lık bir telefonun vergi ile 4600 TL'ya geleceğini hatırlatmak gerekiyor.
-
Note 11 pro plus ne zaman gelir acaba Türkiyeye
O sensör üreticisinden ayrıldı firma. Artik yeni sensörler kullanıyor. Haliyle o hata da bitti yeni modellerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamunaleyküm. Ben bu cihazı baya bi merakla bekliyorum. Şu an iphone se2020 kullanıyorum. Cihazın akıcılığı ve video performansı çok güzel. Ancak pil ömrü , ekran çeerçeveleri , apk(crack) kullanmanın zor oluşu ve iphone a özgü kısıtlamalar gerçekten olumsuz yönleri. 1 yıldır kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyemem. 8 ay pili20-80 arasında kullandım buna rağmen %10 pil sağlığı düştü.
Sizce se2020 den redmi note 11 pro baz versiyona geçilir mi ? Dimensity li cihaz istiyorum. Çünkü kaçak aldıktan sonra ben imei'yi atmaya niyetliyim. :u ana kadar 1 telefoncu var dedi elimde. o da 3100 lira diyor.
-
iyi bari 11 serisi alalım o zaman yoksa almazdık
-
-
note 11 pro , Ön siparişe açıldı bugün itibariyle ,
Redmi Watch 2 Lite hediye..
-
2 saatte stoklari tukettiler bugün itibariyle tekrardan açtılar fakat saat yanında hediye yok Bir bilgisi olan var mı tekrar saat kampanyalı sunarlar mı sizce
red mi note 11s fiyatı artmış
-
ben de bir yerden uyguna aldım 11 pro 128 8gb versiyonunu.
fiyatları konuşmaya gerek yok, ama artık chip kriziydi şuydu buydu derken yarın bir gün bu fiyatları bile arayabiliriz diye aldım.
oyun felan merakım yok o yüzden ultra hızlı olmasına gerek yok ama kamera kaydı 1080p 60fps , 2k yada 4k olmaması cok saçma olmuş.
işlemci kısıtından bahsediliyor, güncelleme ile çözülebilir bir şey ise xiaomi bu seride mutlaka bu yola girmesi gerek bence. yoksa bu fiyatlara cok daha iyileri var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X