|
Redmi Note 11 Pro serisi tanıtıldı: İşte fiyatlar (2. sayfa)
-
-
xiaomi milletin gözünde oyle bir konumdaki çıkmadan eskiyor gibi telefonlar. bu kadar mı güven vermez ya bir marka :D
-
Kanımca artık bir tokat yeme vaktin geldi, zaten bu kadar tomarla paraya güncellemede vermiyorsun,
hurda olmuş çöp işlemcili 1700TL reeder telefonda bile android11 var iken!!
birde bu ufacık çöpüne bilgisayar parası istiyorsun demek!
You are done baby!
-
Teknik özelliklerde bir hata mı var diye yabancı kaynaklardan kontrol ettim ama doğruymuş, Pro modeli Pro+'tan daha alınası bir model olmuş ilginç bir şekilde tek fark 120w hızlı şarj ancak Pro'da da 67w hızlı şarj var üstelik batarya kapasitesi 660mah daha fazla. Pro+ niye tercih edilsin ki bari Pro+ta işlemci olarak Dimensity 1100 falan koysaydınız.
-
Ölü doğmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınmaz
-
arada sadece hızlı şarj farkı var 256 gb olan versiyonu 120W hızlı şarj onunda pil düşük.
-
Hocam telefonda en ön plana çıkan parçalardan biri ekran olduğu için kullanıcıyı artık ekran ve kamera kalitesi cezbediyor. Onun için söyledim.
-
Bu cihaza 888 işlemciyi ekle fiyat oldumu sana 10k..bir işlemci neyi değiştiriyor vay anasinii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle. düz note 11de de çok kısmışlar.. en güzeli 250 dolara baz pro modeli almak çok enfes bi cihaz olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 29 Ekim 2021; 12:2:45 > -
Farklı zaten. En basitinden Apple LTPO ekran kullanıyor. Bunlar ise sürekli 120 Hz'de çalışan bir ekran.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır, bu ekranlar statik durumda 60 Hz'a düşüyorlar.
note 10 pro var 5 para etmez. konuşurken açılıyor ekran sürekli onı düzeltsinler önce yeni telefon çıkaracaklarına
-
Note 8 pro Android 9'tan Android 11'e
Note 9S/Pro Android 10'dan Android 11'e güncellendi.
Şimdilik unutulmuş gibi gözükmüyor.
Ayrıca uygun fiyatlı telefonlar olduğu için custom rom vs. desteği de haliyle oldukça fazla. Hepten kesse de Lineage atar keyfine bakarsın.
Bu fiyatlara bu kadar donanımlı satan bir firma daha yok. Güncelleme fetişi olmaya da gerek yok. Zaten android en son 4.1.2'ye desteği kaldırdı. Yani bu telefonların yazılım olarak işe yaramaz hale gelmesi en az 10 yıl sürer.
Bana göre Redmi serisini sadece kalitesiz sensör kullandığı için eleştirilebiliriz. (RN9S ile yaşamadım.) Diğer yönlerden gayet mantıklı cihazlar.
-
2300 ve ÖTV ile 3100 diyorsunda imkansız gibi duruyor ancak redmi modellerinden alırsib o fiyata özelliklere bak 300 dolar zaten vergisiz 3100 lira yapıyor vergi ile 5000 aşağıya gelmez ki zaten note 10 pro 4500 lira note 11 pro 4.999 aşağıya gelmez.
Hocam Xiaomi, Samsung olma yolunda ilerliyor. Aynı Samsung gibi Mi 11T serisi başta olmak üzere 3 büyük OS ve 4 yıl boyunca güvenlik yaması sözü verdi.
Redmi serisi için ayrı bir UI geliştirme kararı aldılar. Aynı POCO-Xiaomi farkı gibi Xiaomi-REDMI farkı oluşacak.
Dediğinizin aksine Redmi'nin en önemli serileri K ve Note'dur. Düz sayı olan seride güncelleme desteği beklemek biraz sıkıntı. Kast ettiğim seriler Redmi X, XA, XC serileri.
-
Vardır illa ki bir sebebi. Akıl mantık dışı bu durum çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merakımdan soruyorum mi 11t demişsiniz gittim fiyatına baktım 7500 lira civarında kim neden Apple yerine Xiaomi alsın bu fiyata?
katılıyorum size 7500 e çıktıktan sonra apple alınır yarın birgün satmak istediginde en az zararla satabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X