Şimdi Ara

Redmi note 13 pro 5g yurt dışı alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi note 13 pro 5g yurt dışı telefona toplama falan deniliyor global olmadığı için sorun çıkarmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 5g tamamen şans işi. O nedenle biraz forumları araştır. Güvenilir satıcı bulmaya çalış. Şu an piyasada hep sahte romlarla satılıyor. Yurt dışı olarak 4g olanlarda kötü değil. Onlarda yazılım ve rom sorunu hiç yok. Fiyat performans olarak tavsiye ederim.

• Mehmetakay27 M kullanıcısına yanıt
    dostum slm yaklasik 3 aydir 13pro 5g kullaniyorum.imei kaydettirmedim bilerek.Bendeki cihaz global degil ve çin cihazinin ustune global rom çakmislar.guncelleme hic gelmiyor cihaza.
    Sorunun cevabina gelirsek eğer guncelleme gelmemesi harika bir sey :)cihaz yavaslama derdi yok.pc ye baglayip adb ile kendi uygulamalarini da kaldirirsan eger telefon resmen uçuyor.ekran acik kalma suresi ortalama 120 hz de 12 saat civari veriyor.
    Cihaz global degil,kirsalda kullanmiyacaksan sorun yok.Yada turkcell kullanman lazim ki her yerde sorunsuz calissin.(band 20 muhabbeti)

edit:ekran 1.5k ve dolby vision desteklemesi harika bir deneyim.
    edit 2:yaninda verilen 67watt sarj aletinin orjinal olmasina dikkat et.telefoncular orjinali satip cakmayla degistiriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.